PDA

Zobrazit normální verzi : Steam - TAB jako na NS

Nejakej Muerteeee
06-09-14, 20:20
Ahojte, mám zase problém -_-. No Hraji přez steam ale když dám tab tak to vidím jak nonsteamák ale bindy mám jak sem si je dal na steam, grafika je jak na NS prostě NonSteam csko. Nevíte co stím? (nevím jestli pomůže, ale brácha hraje na NS)

Volume
06-09-14, 20:35
Ahojte, mám zase problém -_-. No Hraji přez steam ale když dám tab tak to vidím jak nonsteamák ale bindy mám jak sem si je dal na steam, grafika je jak na NS prostě NonSteam csko. Nevíte co stím? (nevím jestli pomůže, ale brácha hraje na NS)

A co bys čekal za grafiku ? Neměnil si třeba rozlišení? Po změně rozlišení nemusíš vidět steam ikonky ve scoreboard

Nejakej Muerteeee
06-09-14, 20:48
nevidím ty ikonky jaký potřebuji rozlišení?

KeYo
06-09-14, 20:50
ked tvoj bracha hra na NS.. vypinaj steam.. lebo jak zapnes NS a mas zapnutu steam aplikaciu.. rozjebe ti to cele nastavenie cska na steame:)

Zoyer
06-09-14, 20:53
ked tvoj bracha hra na NS.. vypinaj steam.. lebo jak zapnes NS a mas zapnutu steam aplikaciu.. rozjebe ti to cele nastavenie cska na steame:)

toto se mi jeste nestalo :D

ale k teme. takova ta tabulka aby jsi videl kdo je vsechno steamak je od rozliseni 1024x768 a vys

KeYo
06-09-14, 20:55
tak mne sa to stalo vzdy.. boha.. aj steam sa mi z ceskeho prepol na anglicky.. :D nevim jak je to mozno.. aj ked som si zapol NS.. tak steam csko som mal deffault vsetko..:D

Maaaaaaaaaaja
06-09-14, 21:29
vis Atentát. :D

tak mne sa to stalo vzdy.. boha.. aj steam sa mi z ceskeho prepol na anglicky..

Tohle se mi stalo asi 10krát, že se mi to přeplo do angličtiny, pokaždé, když jsem zapl steam, tak jsem nakonec rezignoval a nechal to tak.

Zoyer
06-09-14, 21:34
aha tak vy to mate vsechno v cestine. tak to se nedivim ze mi to nic neudelalo :D ja jedu na default vsechno anglicky. a sorry za tu hrubku no.. :D

KeYo
06-09-14, 22:31
Tohle se mi stalo asi 10krát, že se mi to přeplo do angličtiny, pokaždé, když jsem zapl steam, tak jsem nakonec rezignoval a nechal to tak.

Ja ked idem na NS tak vypinam steam.. :D inak sa mi to nestalo nikdy ze len tak:D a inak cskko mam deffault len neiktore veci nastavene podla seba..:D

Invisible
15-09-14, 17:47
Já jsem měl ns od kotelny a když jsem koupil csko na steamu tak mi to ukazovalo že error. A někteří nevědí že proč error, proto když kupuju všechny hry tak se nejdřív po platbě odhlásím, a přihlásím.