Přihlásit

Zobrazit normální verzi : jb - diskuze k náboru

The Keox
15-09-14, 19:25
Jenom me napadlo jestli by se kazdej mesic nebo nejakej ten mesic treba nemohlo udelat diskuze o naboru a pomahani na serveru? Mozna to uz je ale jen tak se ptam proto sem napsal jako nazve threadu Bojim se :/ :D,jen tak me napadlo jestli by bylo misto na spesly ci na admini udelala by se diskuze a sem by se napsaly novy cleni? Asi melu blbosti ale nevim v jakym slova smyslu tak me pochopte :P

Proste dala by se tu porada neco jako Nominace nej hrace kdo tvori porotu a vybirala se vypomoc na JB aka spesl? nebo tak? Sem uplne mimo a unavenej takze me pochopte kdyz tak toto smazte kdyz to bude pikacuovina...ale nejdriv se vyjadrete..Neberte me v blbym slova smyslu a nepovazujte mne za kretena :( dik :D

The Frisco
15-09-14, 19:27
Porady jsou každou neděli a účastní se jí primární jb admini

The Keox
15-09-14, 19:52
Diky nevedel sem :)
Myslel sem ze toto bude novinka ale asi sem jeste moc nedospel :D Diky Dzusiku ^^

ZeMi7
16-09-14, 12:03
Viz http://csko.cz/forum/showthread.php?30685-Co-se-d%26%23283%3Bje-na-porad%E1ch

Tam máš i ten "seznam".

Cream.
16-09-14, 13:27
Najskôr navrhne ptákovinu a potom sa zhadzuje, gj (y)

The Keox
16-09-14, 14:00
Jako jestli s tim mas problem tak nevim co tady meles...ja ho resit nebudu nic sem nenavrhnul v slova smyslu byla to otazka Tak nebude negativni

Kuzli
16-09-14, 19:21
Cartoons1 ??? :drool:

The Frisco
16-09-14, 20:21
Když už jste to přejmenovali na "jb - diskuze k náboru", tak se připojím. Do nedávna jsem si myslel, že vámi zvolená porota, která má mít na starost nábor adminů a spešlů, má hlavní slovo. Přitom jejich slovo má skoro stejnou váhu jako slovo jakéhokoliv jiného jailbreak admina. Takže vlastně zájemci o práva stačí, aby se dal do řeči s pár adminama, zahrál s nimi pár gatherů, strávil s nimi pár večerů na ts a jakmile je jeden z těchto nových kamarádů navrhne, tak pro něj ostatní budou hlasovat. A tento člen jakési poroty může být proti přijetí a stejně se dotyčný stane adminem/spešlem, protože ho ostatní přehlasují jen kvůli tomu, že jim zájemce pár měsíců lezl do prdele. Nedá se porovnávat admin team dnes a admin team před třemi lety (sláva dejfovi).
_Navrhuji, aby o případném přijetí admina/spešla rozhodovali všichni aktivní jailbreak admini (tedy i ti, kteří zrovna nejsou na poradě - dodáním svého hlasu písemně) s nulovou tolerancí. To znamená, že pokud bude jediný admin proti, zájemce je neúspěšný. Admin který zahlasuje proti ovšem musí dodat pádné důvody, proč hlasoval tak jak hlasoval. Aspoň by v tom nebyly problémy.
_Tento návrh jsem se rozhodl podat hlavně kvůli minulé zkušenosti s nabráním mladého cheatera mezi adminy. Nevěřím že se celý jb admin team shodl, když se poté snesla vlna kritiky. S tím, že mezi adminy cheater prostě nepatří souhlasí víc lidí (btw. furt se nikdo nevyjádřil do nobodyho žádosti).
_Nejspíš jste to už řešili v admin foru, ale my ostatní hráči nevíme jak na tom jste a zda se chystají nějaké změny.

Charon35
16-09-14, 20:33
Nedá se porovnávat admin team dnes a admin team před třemi lety (sláva dejfovi).

Nedá sa porovnávať Kotelna teraz a Kotelna pred tromi rokmi, napr. počet serverov a módov.
Nedajú sa porovnávať hráči teraz a hráči pred tromi rokmi, čiže pred spustením GO.
Nedá sa porovnávať nič čo je teraz a čo bolo pred tromi rokmi.

Jednoducho nechápem, prečo stále niečo porovnávate? To je jak keby ste porovnávali Golf 1.9 TDi a Golf Plug-in Hybrid. Je to stále Golf, ale delí ich medzi sebou niekoľko rokov. Len v PC hre sa vývoj neráta na desiatky rokov.

Swagrid
16-09-14, 20:35
Tímhle Charon odpověděl na 1/5 toho, co napsal Frisco. Čekal jsem vyjádření spíš na ten zbytek, ale dejme tomu.
Mě se to líbilo jak to bylo dřív, když museli souhlasit všichni jak píše Frisco. Podle počtu palečků chápu, že se s tím názorem všichni ztotožníme :)

The Frisco
16-09-14, 20:37
Ale vždyť tady nejde o to aby to bylo jako před třemi lety, to už nikdy nebude. Jde tu o to, aby to furt bylo hratelné a aby měl admin team na jailu ještě nějaký zbytek respektu. To že se tam dosazují furt jen ti co se znají a jsou spolu denně v noci na ts a podobných blbinách, to je problém.. prostě chybí objektivita v náboru.

Grakon2702
16-09-14, 20:45
Poslední dobou to, co se děje kolem náboru a diskuzí kolem ní je pro mě hodně směšné :D. Všichni moc rádí řeší chujoviny. Hráč, co kdysi zapnul WH má dnes nahlášeno stovku haxorů, spousta lidí ho zná, ví se o něm, že má brain, ale kvůli tomu, že zapnul nemůže být admin. To jako proč? Nebo páničkové v modrém kabátku mají svojí hrdost? Ten chlapík, co si žádá o práva, nahlásil víc cheaterů než kolikrát tady někteří zabanovali. Nejlepší jsou ti borci, co odchází kvůli tomu, že druzí byli přijati (nebo to mají v plánu v případě nobodyho). Toto má co znamenat? Toto postrádá veškerou logiku. A pak tu dostane jiný týpek práva na jb, který taky kdysi zapnul a hned s tím mají taky všichni problém, že proč on může a proč nobody ne. Obadva toho udělali pro kotelnu hodně, zná je spousta lidí, ale některá individua to nedokážou překousnout.

Vzkaz pro ty, co byli proti pro jednoho z nich nebo oba kvůli tomu, že zapnuli: Jste byrokratická hovada s vygumovaným mozkem a přerostlým egem. Takhle vás vidím já a je mi jedno, co si pomyslíte. Každopádně i přes svůj názor nemám problém s váma normálně pokecat nebo zahrát hru ;) :). Takže jak vy? Dokážete překousnout názor můj?

Kuzli
16-09-14, 20:54
Jestli se můžu vyjádřit, tak podle mě admini na JB už respekt nemají. Místo aby se starali o servery, tak jsou na jednom serveru a dělají tam kraviny s tim grabem nebo co to je a ostatní servery jsou tabu. Nestalo se mi aby ve stejnou dobu byl na každym serveru admin. Jako je to sranda to je jas, já se u toho bavim, ale na druhym serveru se to třeba hádá, no mic, ale je jim to jedno.

KeYo
16-09-14, 20:54
hele proste admin ma mat cisty rejstrik.. je to aj v pravidlach prijatia.. a myslim ze ak to tam je tak by sa rozdiel nemal robit nikde.. ci uz na JB alebo hoc kde. proti Adiovi nemam vobec nic.. ale ked je raz pravidlo dane.. nemalo by sa porusovat.. kolko adminov sa nezobralo len preto ze boli zapati.. a este to ze ked si Adio ziadal o UB tak klamal.. uz tam vypoveda nieco o nom.. proste zapol.. jeho chyba.. nemal zapinat.. vzdy ked urobis nieco proti pravidlam ci uz v hre alebo v realnom zivote.. musis za to neist nasledky.. tuna to je ze nemoze byt admin..

Kuzli
16-09-14, 21:00
hele proste admin ma mat cisty rejstrik.. je to aj v pravidlach prijatia.. a myslim ze ak to tam je tak by sa rozdiel nemal robit nikde.. ci uz na JB alebo hoc kde. proti Adiovi nemam vobec nic.. ale ked je raz pravidlo dane.. nemalo by sa porusovat.. kolko adminov sa nezobralo len preto ze boli zapati.. a este to ze ked si Adio ziadal o UB tak klamal.. uz tam vypoveda nieco o nom.. proste zapol.. jeho chyba.. nemal zapinat.. vzdy ked urobis nieco proti pravidlam ci uz v hre alebo v realnom zivote.. musis za to neist nasledky.. tuna to je ze nemoze byt admin..

Dříve ze nebrali admini, i když měli ban za "demenci, nevhodné chování" a podobně, vždycky aktivní uživatelé hledali špínu, příspěvky pod úrovní, jenom aby bylo vidět to nejhorší z něj a on neměl šanci dostat práva. Teď dáte práva klukovi co tu chetoval? To sorry teda. Proti Adiovi taky nic nemam, ale nepříde mi to flér. A Charone nepiš blbej argument, že co bylo dřív bylo. Mělo by to být pořád stejné. Když se to tak vezme, můžete si za to sami, že kvalita adminů šla dolu :wink:

KeYo
16-09-14, 21:05
Dříve ze nebrali admini, i když měli ban za "demenci, nevhodné chování" a podobně, vždycky aktivní uživatelé hledali špínu, příspěvky pod úrovní, jenom aby bylo vidět to nejhorší z něj a on neměl šanci dostat práva. Teď dáte práva klukovi co tu chetoval? To sorry teda. Proti Adiovi taky nic nemam, ale nepříde mi to flér. A Charone nepiš blbej argument, že co bylo dřív bylo. Mělo by to být pořád stejné. Když se to tak vezme, můžete si za to sami, že kvalita adminů šla dolu :wink:

a ešte sa zobere admin co po JB beha s Demom on a kameruje vsetko a hadze na kazdeho spinu.. ale som ticho a mam v..

Toy
16-09-14, 21:05
Osobně mi je na blití nejen z náboru ohledně JB , ale z celkovýho náboru. Jak píše Frisco . . .stačí bejt za kamíka s pár adminama, lézt do prdele na správnejch místech. . . a už máš na 90 % práva v kapse. Je to nechutný, jak si rýsujou práva určitým lidem . . ale to už je vcelku OT.

Ale víte co mě na tom, že Adio dostal práva baví nejvíc ? Že někdo je schopnej napsat, že jde "pouze" o JB, 99 % lidí ví, že za pár let (osobně si myslím, že to budou měsíce) si požádá o rozšíření a na to jeho WH už bude koukat málokdo . . každej 2. admin ví, že málokdo zůstane s právama pouze u serveru, na kterej si žádal primárně. Ale je to vaše věc . . .a musim uznat, že jsem rád, že jsem se práv vzdal ještě dřív, než se začly dít tyhle srajdy. Můžete psát, že nejvíc Vás jako "team" podkopávají hádky, flejm a tak, ale osobně si myslím, že i určitý činy na vás házejí hodně špatný světlo.

Koneckonců, je mi to vcelku u prdele, klidně dejte práva random týpkovi, co tu má xxxx banů za cheaty, žíly mi to rozhodně neutrhne. Ale jen mě to trochu mrzí, jde sice přecejen jen o herní portál a o internetovej život, ale ať to je jak chce, tako tenhle portál mi "přirostl" k srdci, poznal jsem díky němu xxxxxx lidí, který jsem si vcelku dost oblíbil a pišu si s nimi dnes, zítra a budu dalších xx let . . . a tak člověka nepotěší, spíš ho to nasere, když vidí, jak to jde z kopce.

Nejvíc mě na tomhle všem ale sere to, že určitý lidi chtějí odejít z AT nebo jsou momentální děním mezi Váma strašně znechucení. Pro mě to jsou zrovna ti lidi, co jsou povětšinou objektivní, upřímní, ať už jde o kamíka nebo ne. A mají je zastoupit ti lidi, co jim padají PRO do žadostí.

Nénadarmo se říká . . .Dobří odcházejí, svině zustavaj :)

Zájemců jsou 100000000000000000000000, tenhle portál si zaslouží opravdu AT na úrovni ( pozvedl jsem ho tim, že jsem odešel :-D ) tak proč nebýt vybíravej ? A šoupnout práva člověkovi, co tu je např. sotva 1/4 roku a hlásí, to běhat ze serveru na server a huntit kodery umí každej Jarda. Nemluvě o JB, tak znám osobně xxxx hráčů, co by už práva měli mít dávno, možná jen můj názor, ale tohle byl podle mě zbrklej krok strašně, zase tolik ten JB nehořel .

Doufám, že si to zase přeberete jen jako podpichování a flame, tak jako jste ode mě brali 99 % věcí, co jsem tu kdy napsal.

PS :

Klid, mír a lásku všem . :thumsup4:

Grakon2702
16-09-14, 21:21
Chceš tedy říct, že to byla super doba, jak na sebe hledali a házeli kdejakou zalezlou špínu, aby ty práva nedostali? Ikdyž se jednalo o dobrého hráče, který respektuje hráče, adminy a pravidla a normálně se s ním dá bavit (Nemyslím tím nikoho konkrétně), ale kvůli svým začátkům v daném módu, kdy toho ještě moc nevěděl... Tady jde vidět celkem zajímavý rozdíl. Kdysi byli v moci pouze "vyvolení" lidé, dnes je to volnější a k vládě se může dostat i člověk z nižšího postavení, když se bude hodně dobře učit a pilně pracovat. Je na každém z vás, co si zvolíte, co je podle vás fér.

Peace... pfff, ani náhodou, za přečtení mého příspěvku chci jahodový koláč :mml:

KeYo
16-09-14, 21:23
Myslim ze u adminov by mali byt ludia s brainom.. a co vedia veci riesit a aj chcu.. a normalne:) a nie niekto s WH.. co pri Ub klamal.. este k tomu..a podobni ludia:) tot vse z mojej strany.. viac sa k tomuto vyjadrovat nebudem

The Frisco
16-09-14, 21:26
Chceš tedy říct, že to byla super doba, jak na sebe hledali a házeli kdejakou zalezlou špínu, aby ty práva nedostali? Ikdyž se jednalo o dobrého hráče, který respektuje hráče, adminy a pravidla a normálně se s ním dá bavit, ale kvůli svým začátkům v daném módu, kdy toho ještě moc nevěděl... Tady jde vidět celkem zajímavý rozdíl. Kdysi byli v moci pouze "vyvolení" lidé, dnes je to volnější a k vládě se může dostat i člověk z nižšího postavení, když se bude hodně dobře učit a pilně pracovat. Je na každém z vás, co si zvolíte, co je podle vás fér.

Peace... pfff, ani náhodou, za přečtení mého příspěvku chci jahodový koláč :mml:

Tohle mě pobavilo. Asi tu jsou dva adiové, jeden se ukazuje před adminama a druhý když je sám na serveru.

Grakon2702
16-09-14, 21:29
Tohle mě pobavilo. Asi tu jsou dva adiové, jeden se ukazuje před adminama a druhý když je sám na serveru.

To bylo obecné označení dokonalého hráče.

Giussepe
16-09-14, 22:06
Myslim ze u adminov by mali byt ludia s brainom.. a co vedia veci riesit a aj chcu.. a normalne:) a nie niekto s WH.. co pri Ub klamal.. este k tomu..a podobni ludia:) tot vse z mojej strany.. viac sa k tomuto vyjadrovat nebudem

Porovnáváš jablka s hruškami. Jak souvisí používání cheatů s tím jestli má nebo nemá brain? Taky jsem kdysi používal cheaty, ale nechtěl jsem kazit hru českým hráčům tak jsem lozil po amerických a možná to bude znít nadutě, ale myslím si, že něco v hlavě mám. Tím nechci adia nijak obhajovat, jen chci poukázat na to, byť to může znít dost arogantně, že i když cheatoval, nemusí to nutně znamenat, že je to totální vymaštěnec.

A jen malý dodatek. Psal jsem to i do AF, tak to napíšu i sem. Nevím proč furt hledáte problém v tom, že byl zapnutý. Když se podíváte na už teda bývalého admina (co jsem pred 2 minutami zjistil) dtr (tímto se mu omlouvám, že si ho znova a doufám, že už naposled beru do klávesnice) tak ten zde na portálu taky cheatoval a ještě do nedávna byl modrý. A nikomu to nevadilo.

3k a Jerry
16-09-14, 22:28
Když jste tu vzpoměli ten grab, tak jestli se to bude používat jak tedka, tak ho zrušíme ..
Něco co přinese 5 % prospěšnýho a 95 % je to na zneuživání a na kraviny, tak to nemá význam.

Charon35
16-09-14, 22:29

Tak to pozor pozor. Asi to budem musiet uviesť celé na správnu mieru. Ohľadom JB adminov teraz rozhodujú IBA primárny JB ADMINI (nebol to môj nápad). To išlo celé mimo mňa. Čo sa týka ostatného náboru, tak všetko ide tak ako išlo.

Osobně mi je na blití nejen z náboru ohledně JB , ale z celkovýho náboru. Jak píše Frisco . . .stačí bejt za kamíka s pár adminama, lézt do prdele na správnejch místech. . . a už máš na 90 % práva v kapse. Je to nechutný, jak si rýsujou práva určitým lidem . . ale to už je vcelku OT.
Napíše mi už niekto do prdele, kto v poslednej dobe dostal práva a nemal ich dostať? Alebo kto spravil nejaký mega fail z novo nabratých adminov?! Už mám toho totiž plnú prdel ako si tu každý obtiera hubu o nábor.

Swagrid
16-09-14, 22:46
Grab se zneužívá pomalu víc jak slap, když jsme ho měli my a vy jste nám vyčítali to, že si s tím hrajem. Že vy jste si s tím hráli bylo potom ale naprosto v pořádku a oukej. Dobře tedy.

mrkvicka
16-09-14, 23:46
grab se zneužívá pomalu víc jak slap, když jsme ho měli my a vy jste nám vyčítali to, že si s tím hrajem. Že vy jste si s tím hráli bylo potom ale naprosto v pořádku a oukej. Dobře tedy.

:Dddddddddddddddd Swagrica to zobrala vážne

Cream.
17-09-14, 01:03
Když už jste to přejmenovali na "jb - diskuze k náboru", tak se připojím. Do nedávna jsem si myslel, že vámi zvolená porota, která má mít na starost nábor adminů a spešlů, má hlavní slovo. Přitom jejich slovo má skoro stejnou váhu jako slovo jakéhokoliv jiného jailbreak admina. Takže vlastně zájemci o práva stačí, aby se dal do řeči s pár adminama, zahrál s nimi pár gatherů, strávil s nimi pár večerů na ts a jakmile je jeden z těchto nových kamarádů navrhne, tak pro něj ostatní budou hlasovat. A tento člen jakési poroty může být proti přijetí a stejně se dotyčný stane adminem/spešlem, protože ho ostatní přehlasují jen kvůli tomu, že jim zájemce pár měsíců lezl do prdele. Nedá se porovnávat admin team dnes a admin team před třemi lety (sláva dejfovi).
_Navrhuji, aby o případném přijetí admina/spešla rozhodovali všichni aktivní jailbreak admini (tedy i ti, kteří zrovna nejsou na poradě - dodáním svého hlasu písemně) s nulovou tolerancí. To znamená, že pokud bude jediný admin proti, zájemce je neúspěšný. Admin který zahlasuje proti ovšem musí dodat pádné důvody, proč hlasoval tak jak hlasoval. Aspoň by v tom nebyly problémy.
_Tento návrh jsem se rozhodl podat hlavně kvůli minulé zkušenosti s nabráním mladého cheatera mezi adminy. Nevěřím že se celý jb admin team shodl, když se poté snesla vlna kritiky. S tím, že mezi adminy cheater prostě nepatří souhlasí víc lidí (btw. furt se nikdo nevyjádřil do nobodyho žádosti).
_Nejspíš jste to už řešili v admin foru, ale my ostatní hráči nevíme jak na tom jste a zda se chystají nějaké změny.
Konečne normálny post dpče ale k veci.. riešite tu to že jb už neni to čo býval a že dostal práva človek ktorý cheatoval.. myslím že ak necheatuje dnes tak je to vcelku jedno, každý raz zapol či si to prizná bo ne.. beztak tu pár adminov (áno zase) cheatovalo ututlaalo sa to a stále majú práva.. taktiež bolo velakrát dostačujúce demo ale hneď sa to vymazalo alebo presunulo do af.. dneka sa už máločo rieši verejne.. aby sa k tomu mohli vyjadriť aj bežný hráči.. o všetkom rozhoduje pár "vyvolených" a ich ritolezi, čeśt výnimkám.. a potom sa čudujú že je komunita aká je že to nikto nedodržuje a sú iba sťažnosti.. keď sa tu už rozoberá jb pred troma rokmi a aký to je rozdiel tak pred troma rokmi resp keď jb začínal tu bolo na serveru 20 hráčov s ktorými aspoň bola sranda vedeli zabaviť vezňov a né náhoda a posledná reakcia na skok.. rozdieľ je v tom že sa pribralo pár kráľkov do at ktorý nemali mať práva.. potom sa začali vo velkom riešiť práva a nikoho už nebavilo nemôže sa to, hento a tamto.. kotelna sa hold chcela dostať na úroveň gs, chcela byť populárna a kedě dnešná populácia na internete je 3/4 decká a mentálne slabší jedinci tak máme na kotelne 4 serveri dennodene plné deciek s 50 stranovými pravidlami a top admin teamom a spešlami (česť výnimkám :) ale tak jasné prevádzka serverov sa nezaplatí z žuvačiek.. Len je smutné že tu riešite že niekto kedysi cheatoval miesto toho že pólka spešlov ho má iba kôli tvrdým hodinám na tsku a vliezaní sa.. potom sa pome baviť o kvalite serveru :)

3k a Jerry
17-09-14, 08:38
Konečne normálny post dpče ale k veci.. riešite tu to že jb už neni to čo býval a že dostal práva človek ktorý cheatoval.. myslím že ak necheatuje dnes tak je to vcelku jedno, každý raz zapol či si to prizná bo ne.. beztak tu pár adminov (áno zase) cheatovalo ututlaalo sa to a stále majú práva.. taktiež bolo velakrát dostačujúce demo ale hneď sa to vymazalo alebo presunulo do af.. dneka sa už máločo rieši verejne.. aby sa k tomu mohli vyjadriť aj bežný hráči.. o všetkom rozhoduje pár "vyvolených" a ich ritolezi, čeśt výnimkám.. a potom sa čudujú že je komunita aká je že to nikto nedodržuje a sú iba sťažnosti.. keď sa tu už rozoberá jb pred troma rokmi a aký to je rozdiel tak pred troma rokmi resp keď jb začínal tu bolo na serveru 20 hráčov s ktorými aspoň bola sranda vedeli zabaviť vezňov a né náhoda a posledná reakcia na skok.. rozdieľ je v tom že sa pribralo pár kráľkov do at ktorý nemali mať práva.. potom sa začali vo velkom riešiť práva a nikoho už nebavilo nemôže sa to, hento a tamto.. kotelna sa hold chcela dostať na úroveň gs, chcela byť populárna a kedě dnešná populácia na internete je 3/4 decká a mentálne slabší jedinci tak máme na kotelne 4 serveri dennodene plné deciek s 50 stranovými pravidlami a top admin teamom a spešlami (česť výnimkám :) ale tak jasné prevádzka serverov sa nezaplatí z žuvačiek.. Len je smutné že tu riešite že niekto kedysi cheatoval miesto toho že pólka spešlov ho má iba kôli tvrdým hodinám na tsku a vliezaní sa.. potom sa pome baviť o kvalite serveru :)
Jsem rád že máš o AF naprostej přehled a větší sračku jsem nečetl.
Každý na koho bylo doložené demo a byly potvrděné cheaty dostat ban, ať je admin nebo ne.
Takže tenhle celej odstavec je naprosto nesmyslnej a lidi, ktěří zapnou na kotelně a dostanou ban ať na NS alebo na S nemaj v AT co dělat.

Kuzli
17-09-14, 09:43
Jerromire hrajes este jb?

Tensa Zangetsu
17-09-14, 19:33
Kdyz tu mkluvite o grabu. tak se pouziva k zabaveni lidi, protoze se u CT vyskytuji decka, ktera ani nevi, co maji u CT delat. Navic jsem se jeste nesetkal s velkym zneuzivanim grabu.
Pokud mluvite o Adiovi, tak do toho se michat nebudu, ale pokud dostal ban za WH, tak uz by mel permanentne ztratit narok na jakakoliv prava vcetne spesla.

Charon35
17-09-14, 19:43
1. Na JB bolo takmer stále narvané, hlavne v popoludňajších hodinách. Logicky príde čo? Zvíši sa počet serverov, neviem čo je na tom divné. Ak by chcel Kotel byť ako na SG, tak by tu behali dokolečka tí istí cheateri za UB za VIP. Tu sa naopak pracuje na ich totálnom odstránení takých prípadov. Takže také prirovnanie si strč do ...vieš kde.
2. Tie pravidlá sú vlastne z polovice výtvor samotných hráčov. Lebo ak niečo nebolo zakázané, tak to bolo povolené. Lenže prišla ďruhá polovica hráčov a piskovala, že to nie je v pravidlách povolené ani zakázané, tak nevedia, či to je povolené, alebo zakázané. Pôvodne sme tie pravidlá robili čo najmenej a čo najednoduchšie (viem, že 100 riadkové veci z pravidla nikto nečíta), ale pokiaľ deckám nedáš rovnú čiaru, nevedia kam majú ísť. Kapiš?

3. Post spešl je od toho, aby sa prednostne dostali k CT. Ako bonus má právo presunu. Pôvodne nemali ani ten presun. Podľa vás však každý, kto je s adminmi na TSku, je automaticky vlezprdelka a vterka. To už je vo vašich hlavách, zbytočné to niekomu vyhovárať, taký zmizík ešte ľudstvo nevymyslelo.

The Frisco
17-09-14, 19:58
1. Na JB bolo takmer stále narvané, hlavne v popoludňajších hodinách. Logicky príde čo? Zvíši sa počet serverov, neviem čo je na tom divné. Ak by chcel Kotel byť ako na SG, tak by tu behali dokolečka tí istí cheateri za UB za VIP. Tu sa naopak pracuje na ich totálnom odstránení takých prípadov. Takže také prirovnanie si strč do ...vieš kde.

Asi neúspěšně, když je berete do vlastních řad

Grakon2702
17-09-14, 20:02

Adio a Nobody už nejsou cheateři.

Charon35
17-09-14, 20:08

Mal som na mysli primárne tých obchádzačov perma banov.

Kuzli
17-09-14, 20:24
2. Tie pravidlá sú vlastne z polovice výtvor samotných hráčov. Lebo ak niečo nebolo zakázané, tak to bolo povolené. Lenže prišla ďruhá polovica hráčov a piskovala, že to nie je v pravidlách povolené ani zakázané, tak nevedia, či to je povolené, alebo zakázané. Pôvodne sme tie pravidlá robili čo najmenej a čo najednoduchšie (viem, že 100 riadkové veci z pravidla nikto nečíta), ale pokiaľ deckám nedáš rovnú čiaru, nevedia kam majú ísť. Kapiš?

3. Post spešl je od toho, aby sa prednostne dostali k CT. Ako bonus má právo presunu. Pôvodne nemali ani ten presun. Podľa vás však každý, kto je s adminmi na TSku, je automaticky vlezprdelka a vterka. To už je vo vašich hlavách, zbytočné to niekomu vyhovárať, taký zmizík ešte ľudstvo nevymyslelo.

Ty pravidla měli zůstat jak byly od začátku, neměli se měnit vůbec. Každej kdo dřív přišel, tak si na to časem zvykl a bylo to OK. Já taky když přišel, tak sem poprví viděl, že CS má eště nějaký mody. Hned první hru sem dostal ban za KILL VD. Přečet sem si pravidla a hned sem to nějak začal chápat. Takže to musel pochopit každej hráč co tam přišel. A když nepochopil, dostával killi do tý doby, dokud to chápat nezačal. Škoda že se podlehlo nátlaku a začalo se s tim různě manipulovat.

Grakon2702
17-09-14, 20:29
Byl jsem na několika jb serverech na 1.6 i v csgo a dokonce i u zahraničních. Musím vám říct, že toto kotelňácké jb zatím nemá konkurenci, co se týče "zbytečných" pravidel a fragování. Na jiných portálech jsou příkazy na myš, fraguje se tam o stošest. Kotelna je na tom ještě hodně dobře. Frageři se tady přesouvají nebo dokonce i banují. Nejsou tady žádný příkazy na myš. Ani nevím, co na tom kotelňáckým JB vidíte špatného.

KeYo
17-09-14, 20:33
Byl jsem na několika jb serverech na 1.6 i v csgo a dokonce i u zahraničních. Musím vám říct, že toto kotelňácké jb zatím nemá konkurenci, co se týče "zbytečných" pravidel a fragování. Na jiných portálech jsou příkazy na myš, fraguje se tam o stošest. Kotelna je na tom ještě hodně dobře. Frageři se tady přesouvají nebo dokonce i banují. Žádný příkazy na myš. Ani nevím, co na něm vidíte špatnýho.

čo je śpatné na zakaze na mys? tebe sa paci stat 10 minut u steny len tak ako socha? ani sa obzriet ani nic? ked nahodou buchnes do mysky hned ti leti kill.. jako sry ale za toto budem vzdy.. aj za fragovanie.. hlavne celach.. proste uplna blbost.. na fragovanie sa bude viac upozornovat.. a ked sa bude opakovat tak presun az kym to dotycna odoba nepochopi.. je to predsa fun mod.. a co z toho ked niekoho zabije za to ze sa hybe v cele v ktorej mu nema ako ublizit.. alebo ze je u bocnej steny miesto zadnej.. blbosti.. proste fragovanie by sa malo viac trestat.. moj nazor

Kuzli
17-09-14, 20:36
Byl jsem na několika jb serverech na 1.6 i v csgo a dokonce i u zahraničních. Musím vám říct, že toto kotelňácké jb zatím nemá konkurenci, co se týče "zbytečných" pravidel a fragování. Na jiných portálech jsou příkazy na myš, fraguje se tam o stošest. Kotelna je na tom ještě hodně dobře. Frageři se tady přesouvají nebo dokonce i banují. Žádný příkazy na myš. Ani nevím, co na něm vidíte špatnýho.

To je jasná věc, že JB na Kotelně je nejlepší v Evropě. :hypocrite: Ano zapoměl sem na nějlepší změněné pravidlo a to byl zákaz myši. Žádnej portál už nemá šanci se dostat na úroveň Kotelny. Teď de o to, aby Kotelna nespadla na úroveň ostatních..

Kuzli
17-09-14, 20:37
čo je śpatné na zakaze na mys? tebe sa paci stat 10 minut u steny len tak ako socha? ani sa obzriet ani nic? ked nahodou buchnes do mysky hned ti leti kill.. jako sry ale za toto budem vzdy.. aj za fragovanie.. hlavne celach.. proste uplna blbost.. na fragovanie sa bude viac upozornovat.. a ked sa bude opakovat tak presun az kym to dotycna odoba nepochopi.. je to predsa fun mod.. a co z toho ked niekoho zabije za to ze sa hybe v cele v ktorej mu nema ako ublizit.. alebo ze je u bocnej steny miesto zadnej.. blbosti.. proste fragovanie by sa malo viac trestat.. moj nazor

Zdá se mi, že si to zle pochopil...

Grakon2702
17-09-14, 20:37

Už to nehul a radši si můj příspěvek přečti znova a pořádně :D

KeYo
17-09-14, 20:38
Už to nehul a radši si můj příspěvek přečti znova a pořádně :D

reagocal som na toto Žádný příkazy na myš. Ani nevím, co na něm vidíte špatnýho.

Grakon2702
17-09-14, 20:40
reagocal som na toto Žádný příkazy na myš. Ani nevím, co na něm vidíte špatnýho.

To že tady na kotelně nejsou příkazy na myš. A že ani nevím, co na kotelňáckém jb vidíte tak špatného.

KeYo
17-09-14, 20:42
To že tady na kotelně nejsou příkazy na myš. A že ani nevím, co na kotelňáckém jb vidíte tak špatného.

tak to nabuduce napis zrozumitelnejsie.. predsa uz je vecer.. :D ok idem sa ucit! nezaplnte to tu zas 4 strankami nech nemusim tolko citat diki!

Kuzli
17-09-14, 20:43
Ano podřídíme se ti ať to nemáš tak těžké..

Cream.
17-09-14, 21:12
Jsem rád že máš o AF naprostej přehled a větší sračku jsem nečetl.
Každý na koho bylo doložené demo a byly potvrděné cheaty dostat ban, ať je admin nebo ne.
Takže tenhle celej odstavec je naprosto nesmyslnej a lidi, ktěří zapnou na kotelně a dostanou ban ať na NS alebo na S nemaj v AT co dělat.
tak už máš tú česť.. ale klamať si nemusíme.. pár dotyčných na ktorých bolo aj demo stále nájdeš v AT listu :)

1. to ti ja neberem ale vravím o kvalite jb serverov nie o kvalite portálu..to je celkom rozdieľ ale fajn no :-)
2.ak myslíš to že pravidlá písal aj zabanovaný hráč ktorý mal práva na inej hre tak ok, kvalitná komunita prispela..ide oto že tie pravidlá sú zbytočné ak ct nechce fragovať čo je dneska tam 1/4 hráčov čo sa dostane k ct.. tak keď decku povie že nek ide na čiaru pred boxom neni až tak retardované.. ak hej tak by automaticky nemal hrať, dneka aj keď tam je 645odstavcov pravidiel a 20 spešlov.. tak im maximálne za porušenie dajú presun a predsalen sú to decká môžeš ich napomínať kolko chceš, aj tak počúvnu iba na trest.
3.je zbytočné niekomu vysvetlovať že sú tu aj taký ľudia.. ale skús sa zamyslieť nad tým či tý ktorý sa iba tak nezávezne bavili s adminami na tsku majú spešla.. :-)

Zoyer
17-09-14, 21:19
tak už máš tú česť.. ale klamať si nemusíme.. pár dotyčných na ktorých bolo aj demo stále nájdeš v AT listu :)

a bylo to demo dostačující ? za mou kariéru jsem zatím neviděl žádné nahlášení admina u kterého by se cheaty potvrdili a stejnak by tu zůstal. jo jednou se to stalo a to u zoida, ale podruhé mu to nevyšlo.

Charon35
17-09-14, 22:03
3.je zbytočné niekomu vysvetlovať že sú tu aj taký ľudia.. ale skús sa zamyslieť nad tým či tý ktorý sa iba tak nezávezne bavili s adminami na tsku majú spešla.. :-)

Ja na TS nechodím s nikým, chat na steame mám offline a "rozdal" som viac práv než všetci admini dokopy, tak už si odpustite tie večné keci o TS :D

KeYo
17-09-14, 22:06
myslím že sa tu rieśia už len blbosti.. malo by sa to v nedelu rpebrat na porade ešte raz.. a každý by mal povedať svoj názor na novo pribratých adminov.. čiže aj na mňa, ći súhlasia alebo nesúhlasia aby boli admini.. a potom prísť k rozumnému záveru

Indian0
18-09-14, 20:44
Nesúhlasím, každý má nárok na druhú šancu, což TY očividne nepoznáš. Dajme tomu že by si zapol na non steame ty. Skúsit, "preštudovat" a pod. cheaty. A načapajú ta, hoc si si to chcel len oskúšat. Zrazu si odpísaný, nič ti nepovolia hoc si to sto krát olutoval. Kazdý z nás spravil vo svojom živote vec, ktorú by chcel zobrat spat. Chcel nárok na druhú šancu. Proste ludstvo ma v hlave zakodované neodpustat. Riesit co by bolo tak a tak a inak. Stále si nájst niekoho nakom vybijem svoju aroganciu. Sami admini píšete že ak chceš dostat ub tam si kup steam. A teraz az niekto so steamom dosiel az na admina, zacnete nanho hádzat bordel. To je také klasické.
TOTO je moj názor, moj názor ktorý nikto nezmení.
Mozte si po mne nadávat a urazat ma, kolko len chcete(to len preukazuje vasu inteligenciu) mna to len posúva dalej pretoze mi ukazujete ze to co pisem ze to je spravne. Vase like a dislike mam hlbko... mne to k zivotu netreba...
PS: Pisal som zvecsa bez diakritiky, ak by to niekomu vadilo tam mu to napisem aj s diakritikou...
PSS: Keyo nebolo to mierene proti tebe ale uz ma to hnevá ako vsetci riesite adia, a Honey ma ban. nikto ho zrazu nemá rád pretože dostal permu. Ano dostal ju, nemal cheatovat na steame, prečo na to neprídeme, len už tolko somarín nereste, adio ked bude cheatovat tak dostane ban, ak nie hole kotelna ma skveleho admina. Niektorí len nemozu prekusit ze nedostali prava oni ale niekto iný.

KeYo
18-09-14, 20:47
Nesúhlasím, každý má nárok na druhú šancu, což TY očividne nepoznáš. Dajme tomu že by si zapol na non steame ty. Skúsit, "preštudovat" a pod. cheaty. A načapajú ta, hoc si si to chcel len oskúšat. Zrazu si odpísaný, nič ti nepovolia hoc si to sto krát olutoval. Kazdý z nás spravil vo svojom živote vec, ktorú by chcel zobrat spat. Chcel nárok na druhú šancu. Proste ludstvo ma v hlave zakodované neodpustat. Riesit co by bolo tak a tak a inak. Stále si nájst niekoho nakom vybijem svoju aroganciu. Sami admini píšete že ak chceš dostan ub tam si kup steam. A teraz az niekto so steamom dosiel az na admina, zavcnete nanho hádzat bordel. To je také klasické.
Mozte si po mne nadávat a urazat ma, kolko len chcete(to len preukazuje vasu inteligenciu) mna to len posúva dalej pretoze mi ukazujete ze to co pisem ze to je spravne. Vase like a dislike mam hlbko... mne to k zivotu netreba...
PS: Pisal som zvecsa bez diakritiky, ak by to niekomu vadilo tam mu to napisem aj s diakritikou...

sry ale nezacnem urcite chaetovat ked si kupim steam a posledny den som na NS.. a este na portaly kde sa mi paci a kde chcem zostat dlhsie.. a proste tuna je to jasne dane.. CISTY REJSTRIK (NULOVA TOLERANCE!!) toto je dane.. a myslim ze by ziadna vynimka nemala byt.. ci uz je to JB alebo public alebo nevim co.. admin prava ako admin prava.. pre vsetkych adminov platia rovnake prijimacie pravidla.. ale vsak o tom nech su rozhodnu tuto vyssi.. ja som napisal svoj nazor.. za nim si stojim.. a proti Adiovi nic nemam len je blby ze zapol tot cele bye

Grakon2702
18-09-14, 20:48
Nesúhlasím, každý má nárok na druhú šancu, což TY očividne nepoznáš. Dajme tomu že by si zapol na non steame ty. Skúsit, "preštudovat" a pod. cheaty. A načapajú ta, hoc si si to chcel len oskúšat. Zrazu si odpísaný, nič ti nepovolia hoc si to sto krát olutoval. Kazdý z nás spravil vo svojom živote vec, ktorú by chcel zobrat spat. Chcel nárok na druhú šancu. Proste ludstvo ma v hlave zakodované neodpustat. Riesit co by bolo tak a tak a inak. Stále si nájst niekoho nakom vybijem svoju aroganciu. Sami admini píšete že ak chceš dostat ub tam si kup steam. A teraz az niekto so steamom dosiel az na admina, zacnete nanho hádzat bordel. To je také klasické.

Sám bych to nenapsal lépe :thumsup4:

Kuzli
18-09-14, 20:52
Počkat a on ten ban dostal na Steamu, nebo Non Steamu ??????

KeYo
18-09-14, 20:53
kupil si steam.. ale este na nom nehral.. zapol na NS.. dostal ban a na druhy den isiel na Steam... uz len toto je logika dpci.. proste ma mat cisty rejstrik.. ci uz na NS alebo steam... ale mam pici ja.. je tu CHARON nech to osefuje

Indian0
18-09-14, 21:01
kupil si steam.. ale este na nom nehral.. zapol na NS.. dostal ban a na druhy den isiel na Steam... uz len toto je logika dpci.. proste ma mat cisty rejstrik.. ci uz na NS alebo steam... ale mam pici ja.. je tu CHARON nech to osefuje

Kazdý z nás spravil vo svojom živote vec, ktorú by chcel zobrat spat. Aj ty Keyo :) nemusí byt to ohladom cs, ale aj ty máš takú vec.. len ide o to ako hlboko ju v sebe máš.

KeYo
18-09-14, 21:07
Kazdý z nás spravil vo svojom živote vec, ktorú by chcel zobrat spat. Aj ty Keyo :) nemusí byt to ohladom cs, ale aj ty máš takú vec.. len ide o to ako hlboko ju v sebe máš.

"Či by som niečo menil? Nemenil by som nič,
všetko čo stalo sa malo tak jednoducho byť."

Kuzli
18-09-14, 21:11
Ahaaaa já myslel, že dostal na Steam.... Tak to je jiná, to neni co řešit. V tom případě se to tu řeší zbytečně. Já tu taky cheatoval na NS, ale to každej druhej tady si myslim..

PS: Ale zase je blbej že ho chytli :D Já tu cheatoval jakou dobu a nikdo mě nepoznal.

Zoyer
18-09-14, 21:12
to není žádná jiná. prostě jsi tu dostal ban za cheaty ať už na ns nebo na steamu a tim to pro tebe hasne. žádnej admin. tak by to mělo bejt.

KeYo
18-09-14, 21:14
to neni vobec jina.. cisty rejstrik neznamena iba na steame:) ale aj na NS:)

mrkvicka
18-09-14, 21:50
myslím že sa tu rieśia už len blbosti.. malo by sa to v nedelu rpebrat na porade ešte raz.. a každý by mal povedať svoj názor na novo pribratých adminov.. čiže aj na mňa, ći súhlasia alebo nesúhlasia aby boli admini.. a potom prísť k rozumnému záveru

Však tu nič iné sa nerieši

Grakon2702
18-09-14, 22:02
Ty vaše úvahy, to stojí za to :D.

Cream.
18-09-14, 22:24
pred rokom ste odpúštali cheatovanie na ns za kúpu originálky a dneska ste prej nikdy nebrali cheaterov za adminov, hh

Kuzli
18-09-14, 22:50
Ja uz tu radsi koncim nebo se mi to zase vymsti :D

Charon35
19-09-14, 00:24
pred rokom ste odpúštali cheatovanie na ns za kúpu originálky a dneska ste prej nikdy nebrali cheaterov za adminov, hh

Napíš to zrozumiteľnejšie, alebo vysvetli. Nejak som to nepobral o čo ti ide.

Kalerab
19-09-14, 00:49
Trosku sa to zvrhlo od toho JB. Je mi jedno ci ma prava niekto kto cheatoval alebo nie, aj ked uprimne radsej by som bol aby boli vsetci admini cisti, ale ine som chcel povedat.
To ze ste nabrali Adia bude mat podla mna za nasledok jedinu vec a to, ze zacnu ludia viac ziadat o prava, pretoze si povedia ze ak dostal prava niekto kto cheatoval tak preco by ich nemohol dostat aj on. A dalsia vec, ze ak niekomu v ziadosti o prava napisete nieco ohladne jeho minulosti a ze nebol uplne cisty pripadne mal nevhodne chovanie, demencia etc., tak vas vsetci s tymto argumentom poslu do prdele...

Tensa Zangetsu
20-09-14, 11:36
Ze vsech prispevku, co tu ctu, tak vsichni grakona jen hateuji. On nic spatneho nepise, jen vam se to nehodi. S celou kotelnou to mysli dobre a sklizi jen hare. zamysleet se jak na jeho posty reagujete.

Cream.
20-09-14, 15:26
Tu sa vôbec niekto vôbec zmienil o grakonovi ?

Nakladana Okurka
20-09-14, 18:11
Normální post od Frisca, zbytek je podle mě hazení špíny jeden na druhého...

Eust.
20-09-14, 19:37
Hahaha a kdo z vás nezapl? Ať už kdekoliv a kdykoliv, ale kdo nezapl? Nevěřím, že všichni z vás, co se tu ohrnují nulovou tolerancí, nikdy nezapli. Jenže ten, kdo zapl a přišlo se na něj, měl prostě smůlu a ban z banlistu jen tak nezmizí.V AT určitě nenajdete víc jak polovinu "čistých hráčů", co si nikdy nezkusili jen tak zapnout a poznat svět z pohledu cheatera. Každý má nárok na druhou šanci. "Podruhé a už nikdy víc." Nějak moc padáte do propasti, ve které nedokážete oddělit virtualitu od reality. Já měl za to, že csko je jen hra a práva jsou jen pro dobrovolníky, kteří tu hru ovládají a ví co a jak.. a když takového dobrovolníka pošlete do hajzlu jen kvůli tomu, že jednou při hře podváděl, tak je to směšný.

KeYo
20-09-14, 19:38
Hahaha a kdo z vás nezapl? Ať už kdekoliv a kdykoliv, ale kdo nezapl? Nevěřím, že všichni z vás, co se tu ohrnují nulovou tolerancí, nikdy nezapli. Jenže ten, kdo zapl a přišlo se na něj, měl prostě smůlu a ban z banlistu jen tak nezmizí.V AT určitě nenajdete víc jak polovinu "čistých hráčů", co si nikdy nezkusili jen tak zapnout a poznat svět z pohledu cheatera. Každý má nárok na druhou šanci. "Podruhé a už nikdy víc." Nějak moc propadáte do propasti, ve které nedokážete oddělit virtualitu od reality. Já měl za to, že csko je jen hra a práva jsou jen pro dobrovolníky, kteří tu hru ovládají a ví co a jak.. a když takového dobrovolníka pošlete do hajzlu jen kvůli tomu, že jednou při hře podváděl, tak je to směšný.

mas trochu pravdu.. ale je to jasne dane.. preco sa ptoom plno hracov nezobralo za admina prave kvoli tomu ze zapli?

PS: nikdy som cheaty na CSko nemal v pc a ani si ich neplanujem stahovat :)

Grakon2702
20-09-14, 19:47
mas trochu pravdu.. ale je to jasne dane.. preco sa ptoom plno hracov nezobralo za admina prave kvoli tomu ze zapli?

On nemá pravdu jen trochu, to je pravda celá.

Eust.
20-09-14, 19:49

V tom případě +1 pro tebe, ale já pravidla náboru neurčoval, to si určili ti vyšší a já jen říkám, že je to blbost a nesmysl. NIKDO není dokonalej a když někdo udělá chybu a poučí se z ní, tak nevidím důvod, proč ho odkopávat. Spousta lidí, co zapla a uvědomili si, že je to blbost a už několik let hrajou poctivě, by práci admina zvládla 2x líp, než ta "bezproblémová" chátra co si o práva žádá, či už práva dostala. Nebudu jmenovat konkrétně nikoho z obou stran, mám na to svůj objektivní pohled a myslím si, že dnes se k právům dostane opravdu každý.

KeYo
20-09-14, 19:54
V tom případě +1 pro tebe, ale já pravidla náboru neurčoval, to si určili ti vyšší a já jen říkám, že je to blbost a nesmysl. NIKDO není dokonalej a když někdo udělá chybu a poučí se z ní, tak nevidím důvod, proč ho odkopávat. Spousta lidí, co zapla a uvědomili si, že je to blbost a už několik let hrajou poctivě, by práci admina zvládla 2x líp, než ta "bezproblémová" chátra co si o práva žádá, či už práva dostala. Nebudu jmenovat konkrétně nikoho z obou stran, mám na to svůj objektivní pohled a myslím si, že dnes se k právům dostane opravdu každý.

ano mas pravdu.. ale je to stale v pravidlach a co ti ostatni co prava nedostali len kvoli tomuto.. a mohli byt tiez 2x lepsi? a teraz spravite 1 vynimku.. a naserete si do huby..

Eust.
20-09-14, 20:07
ano mas pravdu.. ale je to stale v pravidlach a co ti ostatni co prava nedostali len kvoli tomuto.. a mohli byt tiez 2x lepsi? a teraz spravite 1 vynimku.. a naserete si do huby..

Takže, ještě jednou speciálně pro tebe :D

Za 1) Já se do náboru nikdy nesral, bral sem ho takovej, jakej byl, ale teď mě v poslední době začal pěkně srat, protože se k právům dostal skoro každej řiťolezec.
Za 2) Věř mi, že bych na některé módy našel vhodnější a zkušenější adepty na práva, než jsou tam teď(nemluvím o celku At na daný mód). Jenže bohužel, maj jeden podělanej ban, kterej u mě hraje nepodstatnou roli, protožě když vidím, že ten hráč se nějakej ten rok snaží a dělá toho pro server pomalu víc než admini, tak proč mu do prdele nedat jednu posranou šnaci, jenže podle pravidel maj stopku a podle mě je to chujovina sama o sobě.
Za 3) Mě se nikdo na práva ohledně Adia neptal, neřeším to, ale pokud si admini z jb myslí, že to bude pro ten server přínos, tak proč ne.

Sorry za vulgaritu, ale já to jinak už napsat neumím.

Grakon2702
20-09-14, 20:25
Eust a Indiáno vytáhli přesně to, co jsem tady chtěl celou dobu říct, jen jsem nevěděl jak to napsat, tak to možná vypadalo divně :D.

KeYo
20-09-14, 20:48
a ja zs ze je to nespravodlive:))

hfsaa
20-09-14, 21:20
Takže sa tu rieši to, že nemenovaný ADIO je admin aj keď zapol hej? hhh pred pár rokmi by sa pri takomto prípade ani nežmurklo, okamžitý lock na žiadosť, dovidenia. Ale moment, dnes sa berú admini aj bez žiadosti, hh.

Cream.
20-09-14, 22:00
Dnes sa berú iba ritolezi :)

3k a Jerry
20-09-14, 23:11
Dnes sa berú iba ritolezi :)
Tak mě povez kolik jich přes muj zadek uspěšně vlezlo do AT ?
Celkově tu něco přijdou vyčitát lidi, kteří by se měli ozvat jako poslední..
Btw adio sa ešte probere v AT na to netřeba všecky mudre hlavy světa..

Cream.
21-09-14, 00:23
Sorry, ale až taký prehlad o tvojom análnom otvore nemám :-)

Toreto
21-09-14, 15:56
Sorry, ale až taký prehlad o tvojom análnom otvore nemám :-)

Tak potom si nechaj tieto dementne obvinenia stranou, ked nemaš poriadne argumenty. Menuj konkretne alebo ostan radšej ticho.

Indian0
21-09-14, 16:10
Hahaha a kdo z vás nezapl? Ať už kdekoliv a kdykoliv, ale kdo nezapl? Nevěřím, že všichni z vás, co se tu ohrnují nulovou tolerancí, nikdy nezapli. Jenže ten, kdo zapl a přišlo se na něj, měl prostě smůlu a ban z banlistu jen tak nezmizí.V AT určitě nenajdete víc jak polovinu "čistých hráčů", co si nikdy nezkusili jen tak zapnout a poznat svět z pohledu cheatera. Každý má nárok na druhou šanci. "Podruhé a už nikdy víc." Nějak moc padáte do propasti, ve které nedokážete oddělit virtualitu od reality. Já měl za to, že csko je jen hra a práva jsou jen pro dobrovolníky, kteří tu hru ovládají a ví co a jak.. a když takového dobrovolníka pošlete do hajzlu jen kvůli tomu, že jednou při hře podváděl, tak je to směšný.

:thumsup4: Počúvaj a zamysli sa: https://www.youtube.com/watch?v=uMdbGla5EX8 Eustralien to napísal perfekto. :thumsup4: Ako som už raz napísal: Niektorí hráči proste nedokážu prekusiť že nedostali práva oni, ale že dostal práva "cheater".