Zobrazit normální verzi : Žádost
Unregistered
26-12-10, 00:09
Žádám o unban.Admin Apache mi dal na "surfu" ban za camp a já si nejsem vědom že bych campil.(Normálně jsem tam nějak pobíhal.)
Mimochodem to je tento týden po druhý co mě zabanovali neprávem.Poprvý to bylo na 3 hodiny tak jsem ještě řek dobrá ale když je to na 1 den to je už moc.
A taky nevim proč mam ban na všech serverech Kotel.
děkuji
Ani nevim, kterej jsi, ale jestli jsi "tak nejak" pobihal po plosine na surf_ninja, tak neplac. Psal jsem nekolikrat, ze za camp na plosinach a spawnu je ban. Nekteri to pochopi, jini ne a takto to dopada...
Unregistered
26-12-10, 00:32
Neodpověděl jsi mi na všechny otázky takže prosím odpověz.A ohledně toho , že si to psal ,to neni vůbec rozhodujíci ,protože polovina hráču nečte co tam kdo píše.
Stále žádám o unban na deathrunu a deatmatchu na surfu ho dej klidně na doživotí , ale fakt nechápu proč do toho taháš jiný servery když ani nevíš "kdo jsem" a tim pádem nevíš kde jinde a jak hraju.
Ban dostanes automaticky na vsechny servery.
No mne celkem ani moc nezajima kdo jsi a kde a jak hrajes. Psal jsem to vsem prez amx_csay, tak to vidi vsichni pred svojim crossem. Amx na bany je proste tak nastaveny, ze jak dostanes ban na jednom serveru, mas ban na vsech. Tak to proste je a ja s tim nic neudelam. Neporusuj pravidla a nebudes mit nikdy problem....
Unregistered
26-12-10, 01:01
V tomhle systému je taková chybyčka.Já totiž neporušuju pravidla a stejně mam problém.
Kdyby jsi neporusoval pravidla, nemas ban
Unregistered
26-12-10, 01:34
To je jak mluvit do dubu.
No tak pockej, mas to jen na den, to te nazabije :)
apach, tk je za to jenom kickuj.. :) nastavte reconect na 1 min, jako je to na hns, a uvidíte jak si daj pozor.. dostat se bez vip na surf přes den je skoro nemožný.. :) dávej za každej přestupek kick, oni se minutu nebudou moc znova conectnout a do tý doby jim to někdo zabere :) aspoň nebudou stížnosti na foru a nebude se to muset řešit, navíc zažiješ srandu jak se budou vztekat..:D
apach, tk je za to jenom kickuj.. :) nastavte reconect na 1 min, jako je to na hns, a uvidíte jak si daj pozor.. dostat se bez vip na surf přes den je skoro nemožný.. :) dávej za každej přestupek kick, oni se minutu nebudou moc znova conectnout a do tý doby jim to někdo zabere :) aspoň nebudou stížnosti na foru a nebude se to muset řešit, navíc zažiješ srandu jak se budou vztekat..:D
Budú robiť stále to čo robili, lebo 80% kicknutým to nedojde. Budú sa iba čudovať, prečo ich to kicklo a sťažností bude možno ešte viac :D
kick davam furt, nepomaha. pak bych nedelal nic jinyho, nez byl celou mapu ve spectu
zakempí to na plošině, dostane ban, jde na forum, musí se to řešit, najde to jurob, začne se hádat a je to další topic o hovně?
když dostane 4x kick z důvodu zakázanýho kempu, tak na 90% nepůjde na forum, když zž půjde, tak máte výmluvu, že mohl dostat vyšší trest (ban), když na forum nepujde, tk se rozbrečí ve hře, ztrapní se, vy se zasmějete a je to.. :D
když to je inteligentní člověk, tak uzná svou chybu a je to jako by se nic nestalo :)
To by musel Kotel nastavit po kicku reconnect po min minute. Navrhnu mu to a uvidime.
Pane bože...Ban na jeden den to ti přijde moc? Mužeš bejt rád že to nebylo třeba na tejden.
metlos, zase to bylo za dementní pobíhání po plošině.. to je hodně slabej přestupek :)
já jednou dostal ban na tejden a myslel sem, že se ...... :-D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.