Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Mód JB

Brain_Legend
17-09-14, 15:38
Dobrý deň, Chcel by som navrhnúť nový mód na JA ktorý ma napadol
Meno módu : Hunting CT Zone
V móde „Hunting CT Zone“ by šlo o to, že cieľom CT týmu by bolo zabrániť Teroristom dostať sa do CT Zóny a naopak Úlohou Teroristov by bolo sa snažiť tam dostať. Fungovalo by to asi nasledovne vo výbave CT by bol len gulomet a Väzni by mali len štíty, väzni by mali 40 sekúnd na schovanie po mape (ako pri Schovke) po tomto čase by všetci Ct hráči začali hľadať Väzňov a jediný kto by mohol kempiť v alebo pri Ct zone by bol Simon(ktorý ten mód spustil), Väzni, ktorí sa dostanú do Ct zóny automaticky mód prežívajú a CT ich nesmie zabiť. Po uplynutí určitého času povedzme 2 minút (je to len orientačne to som ešte nedomyslel) by väzni, ktorí sa dostali do CT zony dostali prežili a hralo by sa normálne ďalej normálne kolo a tí ktorí by to nestihli tých by to automaticky zabilo....

The Frisco
17-09-14, 15:46
mi se to líbí, snad se najde čas a něco se už přidá.. tohle by rozhodně nemuselo být špatné :)

Kuzli
17-09-14, 16:20
Neni to špatný nápad, ale už vidim jak všichni CT budou před CT zonou a nikdo se tam nedostane :hypocrite:

Brain_Legend
17-09-14, 16:22
O to de nemuzou len jeden inak je to porusovani pravidel...

Kuzli
17-09-14, 16:28
To se neuhlídá, to je jako doplňování při přestřelce. Ale za pokus to stojí viď.

Indian0
18-09-14, 20:25
Tam nech by sa to nepokracovalo simonovanim ale nejakym dalsim podmodom..

Mr.ADIO
19-09-14, 14:35
Zdá se mi to jako zajímavej nápad :).