Zobrazit normální verzi : Plant, Defuse = Item?
Ahojte,
ked už vidíte názov tohoto threadu tak už viete asi o čo ide. Veľa hráčov neplní úlohu mapy a to je bud plant alebo defuse. Preto chcem aby hráč za plant/defuse bomby dostal item. Určite by sa o nejaké percentá hra zlepšila a plnili by sa úlohy mapy.
Takže píšte PRO alebo PROTI + vaše názory. Ďakujem.
Rozhodně pro, ale nevěřim že by se nehádaly tipu: tys mi vzal bombu, a budou si nadavat. ale jinak dobrej napad :)
skor nejake xp + pre jedinca za def/plant
Spíše bych za to dal třeba 20 xp než item. Jinak pro
Podľa mňa by tam bol lepší item, lebo ked tam príde nejaký nováčik tak nezabije nikoho, takto by mal skôr ten item.
No nevím byl bych raději pro exp, ale jako nápad není špatný no ale zase když bude mít např. 5 lidi z nepřátelského týmu notes nebo nějaký jinej item co jim bude vyhovovat tak se s tím můžu automaticky zahrabat...
Ale jsem Pro:)
jeden z mála nápadu, které se mi líbí a divím se, že to vymyslel takove pako :D
pro
jeden z mála nápadu, které se mi líbí a divím se, že to vymyslel takove pako :d
pro
:dddddd
Grakon2702
25-09-14, 18:22
A co když teraci budou mít item bomba, plantnou a CT nebude mít defuse? Ale jinak good nápad.
shootradar
26-09-14, 09:00
A co když teraci budou mít item bomba, plantnou a CT nebude mít defuse? Ale jinak good nápad.
Tak se jim asi nedá žádnej item logické ;)
Jinak co se týče expů za plant/defuz totální blbost. Zdá se to jako dobrej nápad, ale vždy si představte tu situaci, kdy to bude opačně a lidi to zneužijí, protože se určitě objeví tlupy neandrtálců, kteří ve 2 se budou expit někdy ve večerních hodinách nebo při prádných serverech, kdy jeden plantne má dejme tomu 20 xp a druhý defuzne a má 70xp! a to je jen když není vip. Takhle to můžou dělat klidně 20x za kolo a naexpějí se do parády.
A co se týče itemu za plant/defuz, tak sice zajímavý nápad, a u T dostáváš zato, že tvá bomba zabije ct i itemy. Jen si dokážu představit situaci, jak furt někdo píše každé kolo u T, aby mu někdo dal bombu a otravovat tak tím hru.
Navíc stejně, polovina hráčů buď nebude vědět, že za to je item, nebo je jim to úplně jedno, když stejně běhají s itemama typu ninja náboje atd. a stejně je ani nepoužijí takže ... :D
Itemy by měli zůstat jen za zabíjení nepřátel a ne za to, že si sebereš bombu a doběhneš na plant či se popereš mezi ct o to, kdo defuzne a pak si budete další kolo nadávat kvůli tomu, kdo komu ukradl defuzování.
Jsem PRO .. už se hodněkrát stalo: Na serveru 20 hráčů a já jediný plním úkol mapy.. a řvu tam po nich.. "PLANTUJTE!!" a oni nic.. většina hráčů hraje jen na killy místo toho aby platovali/defusovali..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.