PDA

Zobrazit normální verzi : Reset Statu ( Nelekejte se :D )



Leo
26-09-14, 09:00
Zdravím,

Většina hráčů mi dá za pravdu. Když napíšu /reset .. tak se mi restují všechny staty. Ale pokud má hráč třeba lvl 150(příklad) .. tak to není moc praktické, jelikož musí znovu naťukat všechny body. Bylo by možné po napsaní /reset aby se ukázalo menu statů a hráč si mohl vybrat, které chce resetovat? .. Pokud to nejde, tak chápu, ale jestli je zde tato možnost, tak ji všichni hráči ocení.

Děkuji

oli221
26-09-14, 12:27
Čau, dalo by sa do menu pridať, že tie body si môžeš davať po 10, ale Kotel na to teraz asi mať čas nebude.

knot
01-10-14, 05:55
jde to ,někde jsem to už viděl ,zkus to ptm poslat kotlovi do PMky at si to aspon zapíše do deníčku

Zoyer
02-10-14, 13:23
na war3 ultimate je /dropskill a to si proste vybiras jakej skill a o kolik to chces sundat. mohlo by se to udelat i na cod. je pravda ze jsem lvl 68 a nez to naklikam tak to je cele kolo.. :D

Martin17CZ
08-10-14, 15:48
to by bylo docela dobry .. rozhodne jo....

Daigiro
20-10-14, 20:57
Ahoj vy-resetovaly se mi levely na COD:MW mohu požádat o náhradu ?
Děkuju

Bujak
23-10-14, 21:01
Ahoj vy-resetovaly se mi levely na COD:MW mohu požádat o náhradu ?
Děkuju

Ked si si nemenil meno tak napis Kotlovy.