Zobrazit normální verzi : Nefunguje spray
Zdar, vložim tempdecal.wad do cstrike, vypnu-zapnu steam, připojim se na server ale logo mi furt nejde a mám to základní malé, oranžové half-life. Nevim co s tim, dík za odpovědi hoši. Jen pro čtení mám zaškrtnuté
Zkus jinej obrázek, třeba s lepšim rozlišením
To sem už zkoušel, žádnej jinej obrázek mi nejde ..
Abych dodal taky to mám bugle,mám tam svoje sprej logo a když si ho chci změnit na nějaké jiné...tak mi to nejde a je tam furt to stejné
zkus to v single playeru, když se reconnectneš tak dostaneš tenhle shit všude
mne to nikdy problem nerobilo.. moj postup je ze si spravim logo.. tempdecal.wad.. dam do zlozky.. oznacim ako na citanie.. spustim hru.. dam singla.. vyskusam ci ide logo.. ide.. a potom idem na MP.. a vzdy to islo
Tak sem to rozbil.. rano zceknu google jestli zam neni nejakej prikaz nebo tak neco
3k a Jerry
29-09-14, 15:18
nastav to jen pro čtení ako píše gejko hore .. a musí šlapat inak sa ti tam něco posralo jinde ..
nastav to jen pro čtení ako píše gejko hore .. a musí šlapat inak sa ti tam něco posralo jinde ..
Ten gejgo mám bejt asi já sám lebo už s prvním příspěvku jsem psal že to mám zaškrtnuté :D něvjem co se pokáklo
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.