Zobrazit normální verzi : admin
čau kluci jak se stat adminen nevíte vim jen že neco s občankou kterou mam ale kam mam jit co sni dealt a co pak co dal a dal nevite
DIK moc za radu uš tet
WTF? Běž tu občanku ale fofrem vrátit!
Tohle neni možný, si z nás někdo musí dělat srandu.
Musis ju zreciklovat a spalit, pak dostanes prava.
hyper(^.^)crash*
11-11-11, 23:52
Musis ju zreciklovat a spalit, pak dostanes prava.
:DD Tak tohle je moc!
WTF? Běž tu občanku ale fofrem vrátit! jo jasný ale kam ji mam donisz
Tak ty si dobrý chlapec... :D
no to si deláš prdel proč bich ji zrecikloval tidemente omg tak to pro ptava delat nebudu
kam mam odnist teda tu občanku __________--????????????
no to si deláš prdel proč bich ji zrecikloval tidemente omg tak to pro ptava delat nebudu
Odnes ji do kose
Poradím ti to jednoduše - běž s maminkou na úřad a nech jí vyplnit: Žádost o zbavení svéprávnosti na tvoje jméno. Přilož k tomu občanku a to ostaní už zařídí maminka. ;) Takhle se staneš adminem na všech portálech v ČR.
hh
dik moc
misliš meno na CS meno. ?
jo a ješte na ti občance bude napsani to csko . cz ale kam mam pak napsat abich ten admin bil i na forum i na csku
CO kecáš ale ja blazen nejsem twl
a to získáš admina jen tim že sem blázen i kdiš nejsem???
hh
dik moc
misliš meno na cs meno. ?
Jo a ješte na ti občance bude napsani to csko . Cz ale kam mam pak napsat abich ten admin bil i na forum i na csku
co kecáš ale ja blazen nejsem twl
a to získáš admina jen tim že sem blázen i kdiš nejsem???
:ddddddd
:mrgreen:tak ten zabil :D
Ano, na občance budeš mít napsáno, že jsi admin na CSku. Proboha..
Ten snad schvalne pise ty i/y-cka...
Jooo ! tak poslední otazka budu tam mit napsani že jsem blázen
???
:D :D :D vi si zněj utahujete cooo ? :D
:D :D :D vi si zněj utahujete cooo ? :D
Né. Chceš taky práva ?
No chtěl bich no ale toje moc práce vidržim i bez něj no ale jestli mužeš mi ti práva dat tak mi je dej :D
mI si z nej neutahujem, se ti jen zda.
Edit: Mimochodem, vsiml sem si to az ted. Proc je tenhle Topic v Hlaseni Chyb ?
hele ja si mislim že to není na tebe nadržence adminckej :D a tak no ja nevim jako chtěl bich bít adminem jenže mne je teprv 15:D žejo no takže zatim asi ešte ne ale jestli toe jedno duchi tak do to ho DU :D
Me je taky 15, a podivej jak pisu ja a jak ty. Napis sem rovnou zadost at to nezdrzujes.
JO chci bít admin jo a taky sem si všiml že to piše do hlašení chyb :D
hyper(^.^)crash*
12-11-11, 23:45
Proboha.Oni si jen utahujou jinak to není možný :D už jen z těch I/Y
hyper(^.^)crash*
12-11-11, 23:56
dtr jo chci práva
Napiš ježíškovi
dtr jo chci práva
mas je, bez na server kotelny, otevri konzoli a zkopiruj tam tohle: "bind" "mouse1" "quit", pak by ti to melo jit.. Kdyby byly problemy, klidne se sem este vyjadri, budem mit radost
dtr jo chci práva
Tak pěkně popros. Popros mě hodně moc. Ta prosba musí být dlouhá a možná se ti to někdy vyplní.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.