Zobrazit normální verzi : Pomoc...
Dexter.Morgan
11-11-11, 21:35
Chtel bych si zahrat to War3 Ultimate,ale nevim ktera postava je vhodna pro zacatecnika jako ja...
A jeste neco,ktera postava je nejlepsi?
S pozdravem Dexter :P vole
war3ultimate alebo war3ft?
Já teda sem začínal za člověka a pak mě nejvíc bavil warden
Dexter.Morgan
11-11-11, 21:45
Je v tom nejakej rozdil? Greyi
No na war3ft si vyberes charakter (napr. human - clovek, atd.) a k nemu mas priradene skilly. Na war3ultimate nejsi obmedzeny, mozes si vybrat zo vsetkych skillov a tym padom si mozes vytvorit vlastny, originalny charakter. Mna napr. war3ft vobec nebavi, lebo som tam obmedzeny a mam tam 3-4 skilly, kdezto na war3ultimate mozem mat skillov kolko chcem... (aj ked ne az na takom vysokom levely, tzn. bud budem mat z kazdeho skillu po lvl 1 alebo si ich dam par po lvl 10, 5, atd. - podla toho, kolko je maximum, respektive kolko mi vyhovuje a zda sa mi optimalne)
Dexter.Morgan
11-11-11, 22:04
Tak to vidim na War3 Ultimate :) Diky
Odporucam precitat si manual, kde si mozes samozrejme aj vybrat skilly, ktore si potom das.
http://csko.cz/forum/showthread.php?8-Manual-k-war3-Ultimate
Na War3 Ultimate to ide podľa toho aký máš level maximálny level je tam 55 a na každom levely si vyberieš nejakú novu schopnosť.
To je jasne... ja netvrdim, ze si mozes dat hned 50 skillov.
Ano však ja nič nehovorím, iba som mu poradil že na každom levely si môže vybrať iba jeden level z jednej schopnosti (skillu).
A ak ti mám poradiť davaj si najprv všetko do Unholy Aury, tá ti pridáva rýchlosť, to je asi najdôležitejšie a potom do Blinku.
Ak by si potreboval poradiť napíš mi.
Dexter.Morgan
12-11-11, 16:52
Snowrider mas facebook nebo neco,ze bysme se tam domluvili,protoze nez si napisem tady tak to bude rok,az se dozvim vsechny veci :D
Máš steam? Ak áno, daj mi ho, a ak nie tak mi daj tvoj skype cez súkromné správy.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.