Zobrazit normální verzi : Jak přehrát nebo převést demo?
Jak přehrát nebo převést demo?Pls napište
Do konzole napiš viewdemo nazevdema.
a nejde to nějak převést do avi
stahni a pouzij program half life advanced effects, pritom si najdi na nej rovnou i navod
+ virtual dub
+ sony vegas
+ adobe after effects
a muzes si udelat skvely movie
:-D
http://www.youtube.com/watch?v=0zfTOVoE7Fc Tady máš návod blázne ;).
HoracioKeine
23-01-12, 16:50
Jestli bych se mohl zeptat. Já když se dívám na hlášení cheatrů apod. tak tam všude udávají časy. Chtěl bych se zeptat, kde a nebo jak se dá nastavit zobrazování času při přehrávání dema. Díky
Jestli bych se mohl zeptat. Já když se dívám na hlášení cheatrů apod. tak tam všude udávají časy. Chtěl bych se zeptat, kde a nebo jak se dá nastavit zobrazování času při přehrávání dema. Díky
Keď dáš viewdemo, máš tam klasické ..... tvle ako to nazvať :D ... ovládanie prehrávača.
Dá sa to aj prehrávať(napríklad preskočiť o 15 minút...)? Ja som totiž nahrával každú hru čo mám aby keď dostanem ban nech viem prečo(admini mi dali asi 3x ban pretože sa im niečo zazdalo :D)
Dá sa to aj prehrávať(napríklad preskočiť o 15 minút...)? Ja som totiž nahrával každú hru čo mám aby keď dostanem ban nech viem prečo(admini mi dali asi 3x ban pretože sa im niečo zazdalo :D)
Napiš: viewdemo nazevdema máš přehrávač a můžeš to přeskakovat, zrychlovat, zpomalovat atd.(prostě přehrávač)
Ja by som sa chcel spítať či neviete mi poradíť ako mám spojiť dema..že ja by som si natočil dákych 13 dem a chcel by som z toho spraviť 1 demo . Takže 13 v 1 :-))
já nwm ale podla mna to natočit prez FRAPS asi :-) a pak kliknes na to video a dáš otevřit přes : windows movie maker a tam dávaš další a další asi :D
Musíš si to natočit buď přes fraps nebo přes tohle: http://csko.cz/forum/showthread.php?3554-Jak-na-Movie&p=86451#post86451
Pak si to upravuješ přes Sony Vegas 10 / 11.Můžeš zde do videa přidávat ruzné efekty , přechody , barvy , zpomalení , zrychlení apod.
jojo přes fraps nebo pak sou i nějake hyper cam.. ale radši ten fraps;)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.