Zobrazit normální verzi : Hacker/Cheater sILVE3 WH na war3 FT prosim adminov o vyriesenie
Proste dalsi z vela hackerov..
:D silve to hold umí hrát no :) Navíc tu není demo, IP, SteamID, nic.
Proste dalsi z vela hackerov..
Mame si to zjistit sami IP,SteamID vid? Ty se nenamahas to zkopirovat, demo taky nemas, tak nevim co tu chces.
Zbytecny, sILV3 je admin, nic nema. Navic kdyz sis stezujes na cheatera, tak dodej demo a id/ip. Apach nebo bones, lock prosim.
Asi nikoho nenapadlo, že tu mohl hrát cheater s nickem admina. Jenom uštěpačná poznámka ode mě
dEEEEEEEEEEL
13-11-11, 13:54
Zbytecny, sILV3 je admin, nic nema.
Ani ja si nemyslím že by niečo mal ...ale ako si možeš byť taký istý ? Iba preto že je admin tak automaticky nemože cheatovať? :-O
Zbytecny, sILV3 je admin, nic nema. Navic kdyz sis stezujes na cheatera, tak dodej demo a id/ip. Apach nebo bones, lock prosim.
stejne jako jazzin? ale verim ze nic nema
Pupan, však máš demo, natáčal si ma asi hodinu :D...
Pupan, však máš demo, natáčal si ma asi hodinu :D...
hodinu koukal jak se to hraje :-D
Som sa spýtal že či mi spraví aj movie, tak napísal že hej. Som teda strašne zvedavý :cool:
Tak pokud uz nevěříte ani adminum, tak vaše věc. Jazzin je nehoraznej arogantní idiot.
dEEEEEEEEEEL
13-11-11, 19:17
Tak pokud uz nevěříte ani adminum, tak vaše věc.
A čo MARTiii? Ten cheatuje odvtedy čo zapol csko a doteraz mu nikto na to neprišiel ...
I mě nejprve napadlo, že to mohl být nějaký hacker co se vydává za sILV3ho, není to tak dávno jsem tu nahlásil hackera Flopsaid o_O a taky se nakonec ukázalo, že to nebyl flop a jen se za něj vydával. Ale jelikož tu sILV3 reaguje tak to zřejmě asi byl on, ale znám ho war3ftu dobře a vím že hrát umí. A podle věty: "Proste dalsi z vela hackerov.." soudím že to bude buď nějaký začátečník, anebo nějaký jedinec nižšího věku pro kterého je cheater každý druhý.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.