Zobrazit normální verzi : Nové mapy na AWP - návrhy na přidání
Prosim ak by šlo pridať maps :
awp_dust2
awp_monopoly
awp_mountain
Odkaz na všetky:
http://cs.sosgames.cz/awp-mapy-pro-counter-strike-16-download/88
.slapa-notas
08-05-12, 17:11
Suhlasím len za d2 tie ostatné sú na zlé
Ja by som bol tiež iba za awp_dust2.. Ostatné mi pripadajú také na kempenie viac...
Skôr by som uvítal: awp_docks; awp_dunes ...
DarkAspecT
12-05-12, 16:37
Suhlasím len za d2 tie ostatné sú na zlé
Také souhlas.
Ja by som bol za pridanie nových máp na AWP server. Sú tam už všetky obohraté a nové mapy by to spestrili.. Neviem, môj názor..
.slapa-notas
31-05-12, 03:07
Ja by som bol za pridanie nových máp na AWP server. Sú tam už všetky obohraté a nové mapy by to spestrili.. Neviem, môj názor..
Tak zlé maps tam niesu ..napr gowenna india park2005 infernal2004 a dust ..... ale tak chcelo by to pár new maps
Zase by som chcel obnoviť toto fórum.
Chcel by som požiadať o pridanie niekoľkých máp. Na awp ich je celkom dosť no dobré tam sú tri, štyri, a keď si človek príde zahrať, tak napr. nemôžem nominovať gowennu, lebo sa hrala pred tou mapou, na ktorú som šiel. Preto by som chcel požiadať o pridanie pár máp.
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/awp/ Tuná je kopec AWP máp a ja by som chcel pridať napr. awp_talibia, awp_rain, awp_metro...
Poprosil by som ostatných AWP skillerov aby sa vyjadrili a samozrejme aj vedúceho, Kotla...
.slapa-notas
28-08-12, 02:40
awp_talibia sublasim vyzera to nadejne
awp_metro si pamatuju když jsem to hrával kdysi, byla to celkem oblibená mapa mezi hráči. U tý bych byl rozhodně pro. Ostatní mě nic neříkají.
Tú metro si pamätám aj ja, a tie ostatné som vymenoval preto, lebo celkom dobre vyzerajú a za skúšku sa predsa nič nedá, alebo?
Bude s tym nieco? bol by som rad keby som prisiel na awp a zahral si nieco ine ako aim_awp, gowennu a indiu.. podla mna sa hraju tieto tri mapy stale.. este niekedy space a ruiny.. chcel by som pridat metro, dost popularna mapa .. Ale to bejvavalo.. Mohla by sa sem pridat, poprosil by somo vyjadrenie inych awp skillov
Dobrý návrh, ale neviem či by sa tie mapy aj hrali stále to je len o tom istom india, gowenna atď
ahoj co tak zkusit 2pro_awp?
metro si pamatuji také, jsem pro nahození
nově přidané mapy na awp:
awp_bts_fresh_b2
awp_pool_aa_b2
awp_stone_night_b1
css_india2
css_vietnam
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.