Zobrazit normální verzi : Stevecek- admin
Zdravím, chtěl bych požádat o admin práva na serveru Zombie hard.
Nick ve hře:Stevecek
Steam:STEAM_0:1:37657797
Věk: 14
kontakt- Skype: skuhravy.kev
Mám velké zkušenosti s adminováním na známém CZ/SK portálu, ovládám AMX mód.
Nevím přesně jak dlouho hraju.
Pokud máte další otázky, rád je zodpovím.
Ja mám otázku, prečo si si na tej žiadosti nedal záležať.
Na Zm Hard admina ani tak netreba, zvyčajne je tam 10 hráčov a málo kedy sa nájde niekto kto by tam porušoval pravidlá.
Ne pro příšte si dej záležet.
s čim si má dát záležet ? napsal vše, co je nutné, jen v jeho případě mu to srazí neaktivita na fóru a publikum, které ho nezná
jinak je ta žádost sice stručná, ale výstižná.., kdyby ji tu napsal nějaký fórum veterán tak nikdo ani necekne
ontopic: za mě asi ne, pro mě jsi moc mladej na admina
karl0s: Keď som mu písal že prečo si nedal viacej záležať tak to editol, teraz je to v poriadku.
Se steveckem jsem adminoval na dvouch portálech,musim říci,že spolehlivě ovládá amx i roli admina.Na Zombie Hard sice není furt plno,ale to neznamená,že se tam neporušují pravidla.Sice tu má první příspěvěk na foru,ale když byl můj kolega v admin teamu,tak na foru aktivní byl.
Karlos možno je mladý ale môže biť skúsený a inteligentný. Ale ja som svoj názor už napísal.
ahoj se steveckem jsem také adminoval...je kolektivní, rád poradí a hlavne je aktivní...amxku rozumí dobře sám mě to učil ;)
Na zm hard admin potřeba není, spíš to vidím že by sis rozdával bany hráčum přes web nebo tak něco..Rozhodně NE
:D Dal Ta Bhoper:D
15-11-11, 20:10
Určite nie.
Noxi mohla bys z fleku učit :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.