Zobrazit normální verzi : ziadost o zruseny zakazu k ct
Martin Benko
16-11-11, 16:37
Prosim o zruseni zakazu k CT od Mr.Safariho. Dekuji
Martin Benko
16-11-11, 16:49
dakujem safari
Martin Benko
16-11-11, 16:54
tak simon nebudem pls moc
Martin Benko
16-11-11, 16:56
zrus pls pls pls pls
Banned ? :D za co ? :D :D :D
Zeus: Pretože neustále otravoval Safariho na Fórum Chate nech mu dá preč ten zákaz a bol neznesiteľný, Apach sa rozhodol že mu dá BANN.
Aha, dík za vysvětlení :)
Rád bych poprosil jestli by jste mi nedali unban k ct na jailbreak a jailbreak2 nwm za co jsem to dostal asi hral muj bratl ale to je jedno prosim dejte mi unban predem dekuji za vyrizeni
nn bratr prosim dejte mi unban
To mě vždycky rozseká :D :D všechno udělal bratr, ale já ne :D
Prosím na zrušení banu u CT dostal jsem ban od zloun crack (AnnoyingGreg) vím že to je trochu opožděne ale uvědomil jsem si to až ted'ka takže vám to trochu vysvětlím : Byl jsem u CT a byl tam jeden hrač mrkvička hrali jsme hráli , změnila se mapa a pak jsem dal jsem tak asi 2 - 4 FK nechtíc všeci dostali VD a pak řekl mrkvička že už to je muj 21 FK a admin hned do konzole amx_banmenu a uGO :) ban a 30000 min pls unBAN
Prosím na zrušení banu u CT dostal jsem ban od zloun crack (AnnoyingGreg) vím že to je trochu opožděne ale uvědomil jsem si to až ted'ka takže vám to trochu vysvětlím : Byl jsem u CT a byl tam jeden hrač mrkvička hrali jsme hráli , změnila se mapa a pak jsem dal jsem tak asi 2 - 4 FK nechtíc všeci dostali VD a pak řekl mrkvička že už to je muj 21 FK a admin hned do konzole amx_banmenu a uGO :) ban a 30000 min pls unBAN
Založ si vlastní thread.
AnnoyingGreg
17-11-11, 20:44
Správně ti radí. Ideálně do sekce hlášení a stížnosti, když jde právě o tohoto admina.
Martin Benko
18-11-11, 14:36
mr safarui velmi pekne prosim zru smi ban k ct hralsom za t a vela som sa naucil aj pravidla vie prosimta daj mi unban k ct ja to nevidrzim pls pls pls pls pls safari
Martin Benko
18-11-11, 14:46
pls
Martin Benko
18-11-11, 14:51
co furt mas
Ja fkr nwm kdo to byl a asi to byl on vis ja momentalne bydlim u babicky a jsem tu jen vyjmecne ale bretr tu je kazdy tyden
Martin Benko
21-11-11, 17:58
prosim ta mr safari
Amazing-Zajic
21-11-11, 22:25
S toho vždy umírám smíchy: To já nic!To muj bratr :DDDD
Rada pro Martina Benka, radši bych přestal s tím spamováním fóra než přijdeš k úrazu i tady na foru. :-)
Existuje totiž tlačítko Edit, a vypadá asi nějak tak 288
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.