Zobrazit normální verzi : žádost o unban
Unregistered
28-12-10, 21:53
prosil bych o unban
Unregistered
28-12-10, 22:29
invitro si tu?
Toto je akože žiadosť o UnBan? Fór asi, nie? Síce pekne stručné, ale až moc :D Práve si sa dostal (u mňa) do "Top10: WTF" :DDD
EDIT: Aha. Už chápem. :D Tak sem daj aspoň ten výpis z konzole.
Hráč Dostal jsi-Chcipl si-tak nebrec
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:489918019
IP adresa skrytý
Udělen 28-12-2010 - 19:22
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Wallhack
BAN dal Admin L!6ht $tyl3 (InVitro)
BAN dal Server Kotelna - War3FT | csko.cz (de_widlakof)
Předchozí bany 0
Toto je asi on
Unregistered
29-12-10, 12:39
jo to sem ja
72 Virgins
29-12-10, 14:03
Tohle je tvoje přezdívka? "Dostal jsi-Chcipl si-tak nebrec"?
Tak jestli jo máš od nás novou. "Chetaoval jsi Dostals Ban tak nebrec"
Tohle je tvoje přezdívka? "Dostal jsi-Chcipl si-tak nebrec"?
Tak jestli jo máš od nás novou. "Chetaoval jsi Dostals Ban tak nebrec"
:D
Nechápu čemu se divíš jakože ? Měl si wh, tak tu nebreč . A jestli mi řekneš, že si žádné wh neměl, tak si dáš ultra facku za lhaní a rodiče ti zakážou počítač, protože děti nemají co hrát takovéhle hry . Takže jaká je tvoje odpověď ? Měl si wh nebo ne ? Jestli řekneš ne, tak ti sem nahážu všechny dema a časy, takže se ti zatočí hlava z toho a stejně UB nedostaneš a dostaneš ban na fórum k tomu za ultra retardaci .
Nechápu čemu se divíš jakože ? Měl si wh, tak tu nebreč . A jestli mi řekneš, že si žádné wh neměl, tak si dáš ultra facku za lhaní a rodiče ti zakážou počítač, protože děti nemají co hrát takovéhle hry . Takže jaká je tvoje odpověď ? Měl si wh nebo ne ? Jestli řekneš ne, tak ti sem nahážu všechny dema a časy, takže se ti zatočí hlava z toho a stejně UB nedostaneš a dostaneš ban na fórum k tomu za ultra retardaci .
NEMAL! Tak navaľ časy
Ty si zabánovaný cheater, nejsi tam mlč . Nedám sem nic ví že haxoval, tak už nenapsal .
Ty si zabánovaný cheater, nejsi tam mlč . Nedám sem nic ví že haxoval, tak už nenapsal .
Píš zrozumiteľnejšie. Tá prvá veta, ušla mi pointa.
NEMAL! Tak navaľ časy
http://images1.memegenerator.net/Kim-Jong-IL/ImageMacro/1783121/if-you-troll-you-fail-troll.jpg
Píš zrozumiteľnejšie. Tá prvá veta, ušla mi pointa.
Neviem čomu si tam nepochopil. Až na jeden preklep je tá veta zrozumiteľná pre väčšinu inteligentných osôb...
ušla mi pointa.
Tobě toho tady uchází víc . ;-)
Neviem koho z tej prvej vety myslel. Či mňa alebo tamtého.
Unregistered
30-12-10, 17:31
nenapsal sem protoze sem tu nebyl... WH sem mel ale to tam mas taky InVitro a neznam nikoho kdo by tam WH nemel jenomze parkrat nekoho sundam je nasranej a hned si vymisliji jakoukoliv ******** aby me zabanovali a kazdej vzdycky dostane unban a nevim proc ho nechcete dat i me. Uz sem to smaznul a nikdy WH uz nezapnu, koupil jsem si VIP a chtel bych si ho trochu uzit muzete mi dat pls unban?
:DDDDDD
něco bych k tomu napsal.. ale ne, stačí tohle.. :DDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDD
nenapsal sem protoze sem tu nebyl... WH sem mel ale to tam mas taky InVitro a neznam nikoho kdo by tam WH nemel jenomze parkrat nekoho sundam je nasranej a hned si vymisliji jakoukoliv ******** aby me zabanovali a kazdej vzdycky dostane unban a nevim proc ho nechcete dat i me. Uz sem to smaznul a nikdy WH uz nezapnu, koupil jsem si VIP a chtel bych si ho trochu uzit muzete mi dat pls unban?
Samozrejme
Unregistered
30-12-10, 23:17
no samozrejme no
Unregistered
30-12-10, 23:23
tak mi dejte unban aspon ted pls kdyz mam VIP jakmi vyprcha tak mi zase dejte pernament pls moc
tak mi dejte unban aspon ted pls kdyz mam VIP jakmi vyprcha tak mi zase dejte pernament pls moc
Tak tohle nepotřebuje komentář . :-DDD
a kazdej vzdycky dostane unban a nevim proc ho nechcete dat i me?
A kde si na to přišel, že tu každý haxor dostane UB ? Jestli tím myslíš Juroba, tak ten byl vždycky něčím výjimečný . :-S Takže zapomeň, žádný UB nebude .
Unregistered
01-01-11, 19:25
protože si pica InVitro abys tak chcipnul na chlupatou mamu zmrde teplej
protože si pica InVitro abys tak chcipnul na chlupatou mamu zmrde teplej
UNban nedostaneš a zmlkni. Toto je moc niektorí kidi.
Moc je tvoja schopnosť rozpoznať cheaty.
Nepozrel si si to dokonale, ale správny cheathunter by nad niečím takým ani nerozmýšľal. Ja hovorím, že nevieš spoznať cheaty. Keď není jasné z 1 akcičky, že má AB, tak tam nemusíš písať, že to na skoro určite bolo AB.
Nereaguj ty na to. Písal som to tomu čo nadával na Invitra.
To je iba nedorozumenie keď si to ty myslíš.
Že nevieš rozpoznať cheaty je pravda, nie nedorozumenie.
Že nevieš rozpoznať cheaty je pravda, nie nedorozumenie.
Ty si asi jeden s Jurobovych kamaradov čo? :D Pretože takýchto ako si ty banuju na fóra pretože nevedia sem písať normálne.
Ani ty nevieš písať normálne... nechaj tak.
No, tak tohle vidím na LOCK a toho guesta vybanovat .
Unregistered
01-01-11, 21:54
syrius ty si lamicka
Unregistered
01-01-11, 21:55
drz picu InVitro
Ďalší "hrdina" sa hrá na "vtipného drsňáka" pod rúškou anonymity.
drz picu InVitro
Jinak jseš psychicky v pořádku ?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.