Přihlásit

Zobrazit normální verzi : MacBook - Demo

VincenZo
23-11-14, 20:42
Potřeboval bych někoho, kdo se vyzná v macbooku (MC mám krátce). Chtěl bych vědět, kde se mi ukládají dema nahrané ze hry. Dneska jsem "něco" natočil a absolutně nevím kde bych to demo mohl mít, jestli se vůbec někde ukládá.
Děkuji

Bager258
23-11-14, 20:56
Demo sa ukladá tam kde máš nainstalovane csko v zlozke CSTRIKE.

VincenZo
23-11-14, 21:01
Ano to vím. Ale asi nevíš jak to vypadá, když máš MC. Nevím vůbec kde to csko je nainstalováno. Furt hledám a nic nenacházím. To není jak windows ...

ShifterCZ
23-11-14, 21:04
Rozhodně obsahuje funkci hledat.. hl.exe ? ...

Edit: blbost hl.exe, ale soubor se hrou.. něco jako správce úloh tam je ne? tak vidíš co je to za proces..
EditEdit: http://gaming.stackexchange.com/questions/19939/how-can-i-install-counter-strike-on-a-macbook-pro CS tam rozjedeš přes emulátor, takže bych hádal, že někde ve složce s emulátorem..

VincenZo
23-11-14, 21:14
Jo určitě funkce hledat tu je :D, ale je to zbytečné, protože furt zkouším hledat, ale žádné složky, které jsou normálně na windowsu(cstrike, valve, atd ....), tu nejsou.
A žádnou složku s emulátorem jsem taky nenašel.

VincenZo
23-11-14, 21:25
Díval jsem se na net a asi nejlepší možnost by mohla být přeinstalovat MC na windows, tak jestli by s tím měl někdo zkušenosti, ať napíše.

ShifterCZ
23-11-14, 21:43
Díval jsem se na net a asi nejlepší možnost by mohla být přeinstalovat MC na windows, tak jestli by s tím měl někdo zkušenosti, ať napíše.

Dual boot :) Já bych si vždy nechal Windows 7 jako základ kvůli kompatibilitě všeho. A z windowsu zase nainstaluješ další.. i OS viz. Wubi
Edit: Otázka: funguje ti vůbec hra? :DD

NarutoO
23-11-14, 22:25
Ahoj, pravděpodobně máš Steam, ne?

CS 1.6 je stejně jako Half-Life portovaná dávno i pro mac.

Takže ~/Library/Application Support/Steam/SteamApps/common/Half-Life/cstrike (~ je home folder)

:)

VincenZo
24-11-14, 07:15
Ano funguje:D Hra jede jak má:)

VincenZo
24-11-14, 07:23
Ahoj, pravděpodobně máš Steam, ne?

CS 1.6 je stejně jako Half-Life portovaná dávno i pro mac.

Takže ~/Library/Application Support/Steam/SteamApps/common/Half-Life/cstrike (~ je home folder)

:)

Ano mám steam. Děkuju moc! Už to mám:drinks:

NarutoO
24-11-14, 10:15
Ano mám steam. Děkuju moc! Už to mám:drinks:

Kdybys potřeboval cokoliv dalšího k Macu, tak napiš ;)