Lemond123
23-11-14, 21:55
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 128540)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Lemond >
[AMXBANS] Tvuj nick: Lemond
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:569972519
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:569972519
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.41.109.59
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.41.109.59
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < R3S! >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Deathmatch 2 (de_tuscan)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
dobry vecer AB ma kazdy kto zabija a dava HS dal som asi 5 HS a to neznamena ze mam AB ? :) len tak som zas dostal ban WH nemam tiez neviem koho na serveri to napadlo ale nemam cheaty csko hram odmala cheaty nepouzivam aby som nemal ban ale aj tak dostanem ban za dobrotu na zobrotu :( ale to ze na COD 2 itemy ma polka WH a druha polka AB tam to nikto nebanuje tam este aj hraci si pisu ze volaju na skype aj to je posudene ako WH a nikto tam ban neda ja som si isiel zahrat na dm 2 s kamaratkou a date mi ban zato ze sa mi darilo chcel som sa vytiahnut pred nou a podarilo sa mi a ze ban :( prosim o presetrenie tohoto a keby admin doda demo rad by som si ho pozrel :) dakujem
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 128540)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Lemond >
[AMXBANS] Tvuj nick: Lemond
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:569972519
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:569972519
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.41.109.59
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.41.109.59
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < R3S! >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Deathmatch 2 (de_tuscan)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
dobry vecer AB ma kazdy kto zabija a dava HS dal som asi 5 HS a to neznamena ze mam AB ? :) len tak som zas dostal ban WH nemam tiez neviem koho na serveri to napadlo ale nemam cheaty csko hram odmala cheaty nepouzivam aby som nemal ban ale aj tak dostanem ban za dobrotu na zobrotu :( ale to ze na COD 2 itemy ma polka WH a druha polka AB tam to nikto nebanuje tam este aj hraci si pisu ze volaju na skype aj to je posudene ako WH a nikto tam ban neda ja som si isiel zahrat na dm 2 s kamaratkou a date mi ban zato ze sa mi darilo chcel som sa vytiahnut pred nou a podarilo sa mi a ze ban :( prosim o presetrenie tohoto a keby admin doda demo rad by som si ho pozrel :) dakujem