Zobrazit normální verzi : [13.12. - 14.12.] CTF turnaj 5v5 - diskuze
Prípadné otázky k turnaju, návrhy alebo niečo môžte písať do tohto threadu.
sice CTF skoro vubec nehraji,ale kdyby nekdo skladal tak se pridam klidne.Kdyztak PM.
Hledam team, kdoby me vzal pm.
Jestli někomu bude chybět hráč sem tady :)
Jak to bude s těma controlz? Bo jsem je už včera na to upozorňoval že maj dodat ty hráče, a pořád nic. Klan je plný ns hráčů, kteří nechápou že kříží cestu teamům co si to naplánovaly, už jednou mi to smazal Zoyer v přihlašování bo se to tam nehodilo, Fhacker a Dhaaqu nebo kdo to s ním organizuje nebude vědět pak ani jestli je má napsat... Ale to je nezodpovědnost, hlavně že má 16 členů v klanu jsem se od Dhaaqua dozvěděl. Je na čase aby někdo zakročil a napsal jim na ctf když by byl Storm (ghostrider) přítomen, nebo spíš Ruma ale ten je uplně stejnej jak Storm , hlavně že mi napsal Storm že je mu jedno jestli je tam přihlásíte.
Berte to jako otázku a nemažte to :) Je to otázka jako každá jiná když chce někdo jít k někomu do týmu, má to stejný pojem který by se měl též smazat v tom případě. Přeju hezký den :)
Pokiaľ viem dhaaqu im už písal ale zatiaľ bez odpovede :)
Já bych na ně přitvrdil, pokud nedodaj ty hráče tak že by nemohli na další ctf turnaj... Rozmysleli by si pak jestli maji mít stejný přístup jak teď.
Buď se do pátku přihlásí a hrát budou, nebo ne. Větší věda v tom není. Tvrzení je takové, že na tom pracují...
Jak to bude s těma controlz? Bo jsem je už včera na to upozorňoval že maj dodat ty hráče, a pořád nic. Klan je plný ns hráčů, kteří nechápou že kříží cestu teamům co si to naplánovaly, už jednou mi to smazal Zoyer v přihlašování bo se to tam nehodilo, Fhacker a Dhaaqu nebo kdo to s ním organizuje nebude vědět pak ani jestli je má napsat... Ale to je nezodpovědnost, hlavně že má 16 členů v klanu jsem se od Dhaaqua dozvěděl. Je na čase aby někdo zakročil a napsal jim na ctf když by byl Storm (ghostrider) přítomen, nebo spíš Ruma ale ten je uplně stejnej jak Storm , hlavně že mi napsal Storm že je mu jedno jestli je tam přihlásíte.
Berte to jako otázku a nemažte to :) Je to otázka jako každá jiná když chce někdo jít k někomu do týmu, má to stejný pojem který by se měl též smazat v tom případě. Přeju hezký den :)
co vas to vubec zajima ? jak vy vite, ze jim nekdo nepsal ? tyhle vecicky si nejdriv overujte a potom jim tam picujte at napisou sestavu.
E: do turnaje je tyden a to je casu dost. vsechno moc hrotite
Víme že jim někdo psal když celý team unseenblade je potkal na CTF a sám se přes voice je upozornil a on řekl hned jak dohraje tak do doplní,potvrdil mi to asi 3x a nic...
upozornil. bravo, vy organizátoři. Není jim snad 5 let aby s něma maminka chodila na záchod.
Víme že jim někdo psal když celý team unseenblade je potkal na CTF a sám se přes voice je upozornil a on řekl hned jak dohraje tak do doplní,potvrdil mi to asi 3x a nic...
co vas to vubec zajima ? jak vy vite, ze jim nekdo nepsal ? tyhle vecicky si nejdriv overujte a potom jim tam picujte at napisou sestavu.
E: do turnaje je tyden a to je casu dost. vsechno moc hrotite
upozornil. bravo, vy organizátoři. Není jim snad 5 let aby s něma maminka chodila na záchod.
Co bys čekal od nsáku? A poněkud jsem to aspoň 2x jim napsal před Dhaaquem, což ti Dhaaqu může potvrdit :) Má se udělat turnaj pro hráče se steamem....S nsákama to akorát vypadá tak jako na minulym 5v5 že přijdou o 20 minut pozdějš :) Jediný štěstí měli že nebyl zrovna dozorce na příjmu ;) A víš že by se bez nich ten turnaj možná nehrál? 8 teamů je teď, i snima a pořád je to minimum :) Kdo do nich picoval? Tady akorát picujes ty do nás, já jsem psal minimálne 6x stormovi a 3x Petoovi, ale jediné co tu děláš ty se koukáš na to a čekaš na zázrak, až to dodaj. Kdyby jim to nikdo nenapsal tak by ani nedodali hráče :)
podívej se na jakým jsi portálu a potom tu mel o nějakých turnajích pro steamáky.
děkujeme ti jejich maminko, že jsi jim to 1000x připomenul.
Pro diskusi slouží nyní vlákno turnaje: http://csko.cz/forum/showthread.php?34251-13-12-14-12-CTF-turnaj-5v5
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.