sypex
26-11-14, 19:21
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem baGEr | ;258
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Nadavky adminovy, ukludni sa'
[AMXBANS] Delka: '1 den'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:82149003'
[AMXBANS] Tvoje IP: '90.181.36.178'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
To, že si admin neznamená vůbec nic .. Napíšu, že jsi si ty práva vyžebral a, že si lezl z prdele do prdele a už dostanu kick, se vzpamatuj prosímtě, vůbec nevíš .. Hraju tu už dlouho, ale to co jsi tedka předvedl ty, to jsem za ty roky nezažil, radši budeš neustále kickovat ..
Vzpamatuj se, díky
chatlog : http://csko.cz/chatlog/show?from=26-11-2014&to=26-11-2014&server=1&nick=&sid=STEAM_0%3A0%3A82149003&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit Jako jestli toto je na 1 den, tak se tomu směju a jestli jsem dostal ban na 1 den kvůli tomu, že tenhle neví jak bannovat je docela srandovní ..
Dík, anubis
[AMXBANS] Zabanovan adminem baGEr | ;258
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Nadavky adminovy, ukludni sa'
[AMXBANS] Delka: '1 den'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:82149003'
[AMXBANS] Tvoje IP: '90.181.36.178'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
To, že si admin neznamená vůbec nic .. Napíšu, že jsi si ty práva vyžebral a, že si lezl z prdele do prdele a už dostanu kick, se vzpamatuj prosímtě, vůbec nevíš .. Hraju tu už dlouho, ale to co jsi tedka předvedl ty, to jsem za ty roky nezažil, radši budeš neustále kickovat ..
Vzpamatuj se, díky
chatlog : http://csko.cz/chatlog/show?from=26-11-2014&to=26-11-2014&server=1&nick=&sid=STEAM_0%3A0%3A82149003&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit Jako jestli toto je na 1 den, tak se tomu směju a jestli jsem dostal ban na 1 den kvůli tomu, že tenhle neví jak bannovat je docela srandovní ..
Dík, anubis