Zobrazit normální verzi : TOP AWPer kotelny?
Za čas najvačšej slav1 tifany
Maaaaaaaaaaja
01-12-14, 23:43
stepa vs. Duska by byl asi zajimavy duel .... a parkrat jsem na pubu videl i toho Ruma, to je taky prase celkem
Pamatuje jeste nekdo wondyho? Ten si to tam tak pred 3 lety rozdaval taky slusne
najlepsi je Rum, potom hned Dusan..potom dlho dlho nic :Dna samom konci je player a pak som ja :D:D
Problém je, že Rum hraje s Dusanem, :D nemůžu posoudit, kdo z nich je nejlepší, ale rozhodně tito 2 jsou top :)
menfis jednoznačně, za dob kdy to pořádně hrával, nedal ho nikdo.
http://www.shifters.eu/profile/menFis_
DarkAspecT
10-12-14, 13:37
Ti co píšou Zoid mě dostali :D bez haxů byl marnej. Stepa je dost dobrej, VINCE toho s arckou taky dost trefil. Nejlepší byl podle mě ale Never say no to panda, taky známej jako 23.
Ti co píšou Zoid mě dostali :D bez haxů byl marnej. Stepa je dost dobrej, VINCE toho s arckou taky dost trefil. Nejlepší byl podle mě ale Never say no to panda, taky známej jako 23.
Pod nickem never say no to panda hral stepa :).
nejlepsi je ten kdo se predstavi ve snu
Cardox,ani idgaf není spatny :)
Neviem nikoho som nevidwl jak aimi s awp tak tipnem zoid
Duska je top awper kotelny, ale keď tu bol Lakaj, tak ten exceloval takmer na každom servery. Pametam si, že kupoval iba scauta a daval si HSky jednu za druhou a bol žhavou témou na hlášení cheaterov stále.
Neviem nikoho som nevidwl jak aimi s awp tak tipnem zoid
Pokud nemáš co pořádnýho co bys napsal, tak to nepiš. Obzvlášť do každýho druhýho threadu :))
Duska střílel taky dobře, když ještě střílel :)
Pokud nemáš co pořádnýho co bys napsal, tak to nepiš. Obzvlášť do každýho druhýho threadu :))
novorocne predsavzatie? :entneho:
Duska střílel taky dobře, když ještě střílel :)
musi nahuntit 500 prispevkov potom poziada o prava na sh :DD:
Amazing-Zajic
02-01-15, 15:12
Marsoun
Cardoxon s AWPéčkem uplně čaruje, na AWP když je si ani nikdo neškrtne. Idgaf velký panko s velkým aimem, který dá hlavy s awpéčkem ve skoku
https://www.youtube.com/watch?v=QTFz7MTyrHA jj ujo lkj
Joseph, presne o tomto borcovi hovorim :)
Menfis
hraval niekedy na kotelne?
hraval niekedy na kotelne?
občas na něj narazím na awp, takže jo
[B]Jozeph jakto ze ten pajac ma krizik na scoute a ja chcem de to stiahnem?
[B]Jozeph jakto ze ten pajac ma krizik na scoute a ja chcem de to stiahnem?
To je jen záznam... Když si stahneš HLTV máš to tam taky.. P.S. je to zakázane mít na serveru :D
Určitě já. A pak, se možná v pozadí trochu míjí Dusan.
neviem ako ste sa dostali ku mne...sem urcite nepatrim ;)
určitě Zoid. Co rána to headshot :think: :gg:
Za mě Cardoxon. Když jsem hrával ještě na nonsteamu, neustále jsem mu psal, ať vypne (byl jsem malé děcko, co nevědělo, že to je admin se skillem :D). Když teď na Steamu vidím, že je na serveru, kde jsem já, píšu automaticky /server, protože mě vždycky donutí ragequitnout. :D
cardox a já....myslim že kdybych s nim dal 1v1 tak to bude zajimavy
cardox a já....myslim že kdybych s nim dal 1v1 tak to bude zajimavy
Heh
Aby nebylo OT.. Duska
Prej Cardox :D Dal sem mu 16:0
Já tu jsem nejlepší :D
Správnej člověk :D Aurelone mám tě rád.
Bee, raz za cas trafi slona. Aj ked ma tesne porazil :-D
kdyz se to Beeovi podari tak trefi slona na metr ale jinak *BRAH* - Cardox je nejlepsi :D rozdrtil me v 1v1 16:5 (nebo 16:6 mozna min) psal mi ze mu nestaci ani 5 minut - ale dalo mu to zabrat 7 minut heh...takze zatim nejlepsi cardox
Z toho co som videl tak asi Cardox a ani zojd nie je zly :)
Nechci se nějak chlubit , ale i Zoida sem porazil :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja sem vravel že si TOP AWPER KOTELNY ostatný očividne si nechcú priznať pravdu :D
Nj zoid bez čítov nevie to je pravda
vsichni jste lamboti jen ja jsem letadlo.
proto ve hre nejsi a radsi orpuzujes na forku - skill level. forko
proc hodit do hry za komunitou veku 8+ kdyz muzu bejt na forku s komunitou 16-17+
Piplap Kaufland
02-04-15, 19:14
Cardoxon/Duska/Stepa tito 3 nejlepší, Dusku jsem jakože viděl snad jen jednou ale fajné :D Cardoxon jasná věc, ten je slabej až po uši :D Stepu jsem taky viděl, ten by si proti mě určitě ani neškrtl :D Berte to prosím jako srandu :happy:.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.