Zobrazit normální verzi : Škola - help
AndreSchurrle
02-12-14, 19:31
Čús kluci, ja len, že do Vianoc mám odovzdať SOČ (Stredoškolská odborná činnosť), žiaľ nemal som čas ani energiu to riešiť doteraz a myslím si, že už nastal čas to ako-tak urobiť. Viem, že práca, ktorá bude "zbúchaná" za pár dní sa na celoslovenské kolo nedostane, takže pre mňa za mňa nech mám aj 3-ku za to, len nech niečo mám :D Problém je s témou, neviem akú. :( Ak niekto niečo také robil alebo proste hockto kto môže poradiť čo by bolo výhodne urobiť, tak by sa mohol ozvať. Dik.
AndreSchurrle
03-12-14, 17:55
Ok, môžte to zmazať, ochota žiadna. Hrajte si ďalej.
Máte nějaké globální téma, nebo třeba problematiku na co má být ta práce zaměřená.
Jinak dobrý přístup. Je to tu ani ne den a chceš to locknout :D
Ten thread zatím vidělo jen 14 lidí.
Já jsem třeba vůbec nepochopil, co potřebuješ - jen to, že nevíš, jakou práci napsat ve středoškolské odborné činnosti. Na základě takového popisu bych taky nevěděl.
AndreSchurrle
03-12-14, 20:32
Dik kluci za snahu, ale vážne to niekto zmažte (/locknete/hodte do archívu). Ja to nejak urobím.
No vidíš, naše ignorace tě přiměla něco dělat :strongbench: :whip:. Pro příště zkus dodat více detailů a bude to lepší tak zatím,:bye:
Johny Pampeliska
12-12-14, 11:07
Vole jestli to delas jako ja na skole ze za 5 minut celá, tak je jasny ze ti nikdo takhle rychle neporadi :-D ja byl to sami na skole taky jsem vsechno delal na posledni chvili :-D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.