Bury_Sek
09-12-14, 21:35
Vypis z konzole:
BUILD 5787 SERVER (0 CRC)
Server # 5
Bury_Sek se pripojil
Couldn't open file overviews/1hp_final.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/1hp_final.txt. Using default values for overiew mode.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 125317)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < ^[E]x3.KaChNiCkA :-* >
[AMXBANS] Tvuj nick: Bury_Sek
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1149610364
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:602092510
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 46.149.125.118
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 46.149.125.118
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Jolo >
[AMXBANS] Server: csko.cz | DM FFA Only HS (de_dust)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ==============================
Poznamka:
Dobry den,
po 5 letech jsem si stahl Cs 1.6 zde z vaseho portalu, protoze jsem mel starou verzi (v21)..Ktera mi pri pripojeni na vase servery odkazovala, na vasi stranku a novejsi verzi..
Tak jsem tedy sel na vasi stranku a stahl jsem si pozadovanou verzi abych mohl hrat na vasich serverech, protoze jich je pomerne dost a je v nich veliky vyber..
Po stahnuti a nainstalovani a pripojeni na server, Me ale cekalo prekvapeni v podobe toho ze u vas mam BAN...
Coz me docela zaskocilo, jeste kdyz jsem zjistil ze je to na nejaky nick "^[E]x3.KaChNiCkA :-*" ..Ja od sveho pocatku na internetu pouzivam prezdivky jen "Konvicka" , "Burysek" , "Lopatka"...Nic vic..
Chci se zeptat, jestli je nejaka moznost byt nekdy odbanovan na moji IP protoze me vazne stve, ze nemuzu hrat na vasich serverech :/..
Predem Dekuji za precteni, a budu rad kdyz moznost unbanu aspon zvazite..
BUILD 5787 SERVER (0 CRC)
Server # 5
Bury_Sek se pripojil
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 125317)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < ^[E]x3.KaChNiCkA :-* >
[AMXBANS] Tvuj nick: Bury_Sek
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1149610364
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:602092510
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 46.149.125.118
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 46.149.125.118
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Jolo >
[AMXBANS] Server: csko.cz | DM FFA Only HS (de_dust)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ==============================
Poznamka:
Dobry den,
po 5 letech jsem si stahl Cs 1.6 zde z vaseho portalu, protoze jsem mel starou verzi (v21)..Ktera mi pri pripojeni na vase servery odkazovala, na vasi stranku a novejsi verzi..
Tak jsem tedy sel na vasi stranku a stahl jsem si pozadovanou verzi abych mohl hrat na vasich serverech, protoze jich je pomerne dost a je v nich veliky vyber..
Po stahnuti a nainstalovani a pripojeni na server, Me ale cekalo prekvapeni v podobe toho ze u vas mam BAN...
Coz me docela zaskocilo, jeste kdyz jsem zjistil ze je to na nejaky nick "^[E]x3.KaChNiCkA :-*" ..Ja od sveho pocatku na internetu pouzivam prezdivky jen "Konvicka" , "Burysek" , "Lopatka"...Nic vic..
Chci se zeptat, jestli je nejaka moznost byt nekdy odbanovan na moji IP protoze me vazne stve, ze nemuzu hrat na vasich serverech :/..
Predem Dekuji za precteni, a budu rad kdyz moznost unbanu aspon zvazite..