Zobrazit normální verzi : Loptik
Čus máte tady loptika s dynamikou, tak ho aspoň kickujte nebo něco dělejte. Díky
Zadejte si do BAN LISTU jméno loptik a uvidíte kolik má banů za obcházení...
Já vidim jen jeden, ale banů má dost.
Loptik je harant co se nikdy nepoučí a rád dostává bany Lopti je ztracenej případ.
Tak mu aspoň znepříjemňujte hru (kickování, spalování, atd.), hrejte si s ním..
EDIT:
Já vidim jen jeden, ale banů má dost.
Zadej si nick loptik s malým L, má tam minimálně 3 bany za obcházení...
EDIT2:
07-11-2011 - 15:54 Loptik hledam clan Valdez-9 Obchadzanie banu 30 minut
24-10-2011 - 14:36 :DLoptik:D bones obchadzanie banu 10080 minut
01-10-2011 - 17:06 loptik Rixie Neustálé Obcházení Banů 40320 minut
no já vím že má hodně banů za obcházení i když ten valdezuv je trochu fail
Však BAN za obcházení na 30 minut? :D :D Trochu lol :D :D
To je jedno kolik mu dáte, stejně to obejde :)
Asi tak get stop ale nějak ho musíme zabanovat všude perma. :D
Koukejte, když ho budete banovat do nekonečna, zabanujete stovky IP a pak to odnesou nevinní lidé.
Koukejte, když ho budete banovat do nekonečna, zabanujete stovky IP a pak to odnesou nevinní lidé.
Takže máme podle tebe dělat co?
když ho nebudeme banovat tak si bude dělat co chce může nám tu lítat s Cheatama co potom??
myslim ze jo nejsem si jistej ale zda se my ze jo
Nebo by se dalo sledovat Ho a jak by udělal něco nebo pouzil nějaký heack tak se mu muze dat ban na rok a ani by si neskrt
bot nws o cem mluvis :D uz zde bylo receno ze ma dynamiku
Tož aby Kotel nahodil příkaz amx_fuckoff, potom by to šlo.
no já si nejsem tak úplně jistý jestli to de banovat nick mám dojem že tam musíš zadat Steam id nebo ip bez toho ti to ten ban nedá.
Udělejte to jednoduše - až ho někde uvidíte na serveru, tak použijte všechny dostupné prostředky - slap, slay, kick a podobně, ono ho to zachvilku přestane bavit. :)
Ještě že je Loptik, tak blbý a nepoužívá cheaty, protože jak už tu bylo řečeno, kdyby přišel s cheatama, tak by to bylo blbé...
Já hraji s Loptikem a Rixiem florbal a když třeba trefím Loptika míčkem, tak skočí za mantinel a začne bulet :D :D
EDIT:
Udělejte to jednoduše - až ho někde uvidíte na serveru, tak použijte všechny dostupné prostředky - slap, slay, kick a podobně, ono ho to zachvilku přestane bavit. :)
No to jsem navrhoval na první stránce, ale s tím to taky nebude dobrý, protože si mění nicky, aby jsme ho nepoznali..
Neviem prečo sa smejete z valdeza že dal za obchadzanie 30min. ban :D Hoci je to trošku fail.Ale adminom je asi mesiac aj nieco ..Boji sa davať velke bany a je opatrný aby mu tie prava a modre pismenka rýchlo nezmizli..Za par mesiacov zneho bude poriadny admin:)
Valdezův ban už je dávno vyřešen, takže bych prosil nevykládat nikde, že je neschopnej atd.
Loptik dostane flastr a bude klid.
Neviem prečo sa smejete z valdeza že dal za obchadzanie 30min. ban :D Hoci je to trošku fail.Ale adminom je asi mesiac aj nieco ..Boji sa davať velke bany a je opatrný aby mu tie prava a modre pismenka rýchlo nezmizli..Za par mesiacov zneho bude poriadny admin:)
Dobře, ale i já kdybych byl admin, tak bych dával bany za obcházení minimálně na týden až dva, ale je to stejně jedno, protože má dynamiku.. Takže tam by mohlo být i perma...
E:
Valdezův ban už je dávno vyřešen, takže bych prosil nevykládat nikde, že je neschopnej atd.
Sváčo, to nikdo neříká..
E2:
Nebo by se dalo sledovat Ho a jak by udělal něco nebo pouzil nějaký heack tak se mu muze dat ban na rok a ani by si neskrt
Už nemůžu... :D :D
Jo valdez sa ma pýtal veľa krat na ako dlho su bany a začo..
Ale myslim že to ovlada už celkom.
Momentálně je loptik online na Surfu
Surf {Aimerci} Loptik ucim se Bhoop VALVE_0:0:365968729 78.45.197.180
pepino tak mu poradne rozbij drzku a uz tu hrat nebude :D
pepino tak mu poradne rozbij drzku a uz tu hrat nebude :D
Nemůžu, jeho tata je můj trenér :D
Pinokio :D
24-11-11, 17:41
jo ale on to zase obejde a je tam zase tak k čemu to je
Dať mu amx_fuckoff.Služi to ktomu,že keď kukne na enemy je mrtvy :D
Dať mu amx_fuckoff.Služi to ktomu,že keď kukne na enemy je mrtvy :D
To je asi jediný způsob, jak zastavit kkty s dynamikou..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.