Martin17CZ
20-12-14, 16:58
Zdravím !
Připravil jsem si pro vás vánoční soutěž o VIP ! Může se zůčastnit naprosto každý !
Nebudu to zbytečně prodlužovat ..
V této soutěži jde o to správně odpovědět na 2 soutěžní otázky (velmi primitivní) .
Informace k soutěži jsem dal na forum dnes 20.12. 2014 ovšem své odpovědi mi pošlete dne 24.12. 2014 .
Výherci mohou být pouze 3 .
Pořadí 1-5-10 výherce .
Správné odpovědi mi budete posílat do PM , počítá se pouze ten kdo mi to pošle dne 24.12. (kdo mi to pošle těsně před termínem tak se logicky nepočítá !!!! např. takhle : 23.12. 23:59:59-špatně!!!!) .
1.Místo - VIP na 1 měsíc !!!
2.Místo - VIP na 21 dní !!!
3.Místo - VIP na 14 dní !!!
HL. Sponzor - Kotel , děkuji :) .
Soutěžní otázky zní :
1)Kdo nosí dárky v Rusku,Americe a Česku ?
2)Jaká společnost vyvynula hru Counter-strike 1.6 ?
Prosím pošlete mi zprávu v tomto formátu :
1)odpověd´
2)odpověd´.
Vyhodnocení výtězů proběhne ještě téhož dne . Nejspíš odpoledne . Vip kod pošlu hráčům do PM , jména pak editnu pod příspěvek .
Dovoluji si vyloučit ze soutěže ty hráče kteří se pokusí poslat více jak 1 zprávu , kteří budou mít nesprávné odpovědi a nesplnují tyto požadavky !
Pokud máte nějaké nejasnosti tak se mě můžete zeptat v PM nebo v komentářích pod příspěvkem .
:)
E : vítěz je Chamber .
Připravil jsem si pro vás vánoční soutěž o VIP ! Může se zůčastnit naprosto každý !
Nebudu to zbytečně prodlužovat ..
V této soutěži jde o to správně odpovědět na 2 soutěžní otázky (velmi primitivní) .
Informace k soutěži jsem dal na forum dnes 20.12. 2014 ovšem své odpovědi mi pošlete dne 24.12. 2014 .
Výherci mohou být pouze 3 .
Pořadí 1-5-10 výherce .
Správné odpovědi mi budete posílat do PM , počítá se pouze ten kdo mi to pošle dne 24.12. (kdo mi to pošle těsně před termínem tak se logicky nepočítá !!!! např. takhle : 23.12. 23:59:59-špatně!!!!) .
1.Místo - VIP na 1 měsíc !!!
2.Místo - VIP na 21 dní !!!
3.Místo - VIP na 14 dní !!!
HL. Sponzor - Kotel , děkuji :) .
Soutěžní otázky zní :
1)Kdo nosí dárky v Rusku,Americe a Česku ?
2)Jaká společnost vyvynula hru Counter-strike 1.6 ?
Prosím pošlete mi zprávu v tomto formátu :
1)odpověd´
2)odpověd´.
Vyhodnocení výtězů proběhne ještě téhož dne . Nejspíš odpoledne . Vip kod pošlu hráčům do PM , jména pak editnu pod příspěvek .
Dovoluji si vyloučit ze soutěže ty hráče kteří se pokusí poslat více jak 1 zprávu , kteří budou mít nesprávné odpovědi a nesplnují tyto požadavky !
Pokud máte nějaké nejasnosti tak se mě můžete zeptat v PM nebo v komentářích pod příspěvkem .
:)
E : vítěz je Chamber .