Zobrazit normální verzi : BaseBuilder/Deal a nocni mura
Dobrý den
Tyhle 2 hráči si doj*** kepmu a este aj blokli právú stranu spawnu .
SS-SID -- http://leteckaposta.cz/897621384
Prosím potrestat banom
Dakujem
Tak teda neviem, ja moc osobne toto nebanujem, jedine napomínam... ten spawn úplne neblokli, dalo sa to v pohode obísť. Môj názor...
Mne je jedno , nemusíš je banovat ale pokud to udelají zvonu a zase to uvidím a dám to sem tak uš potom to riešit myslím že môžeš banom.
Ale aj tak dakujem múžeš Lock
Mrknu na to, ale jestli šlo vyjít alespoň jedním východem, tak je zbytečné banovat to zpětně.
Tak ak to bude opakovane tak uvidíme...Dealovi som už dohovoril, takisto aj Staviteľovi dohovorím, aby to nerobili.
nemusíš se nato dívat predse jen to neni to nejhorší já sem delal horší veci :) ale pokud je znovu uvudím uš jim to neprojde :D
Pokuď já vim byla tam možnost projít buď druhou stranou nebo přes blok na kterém si stál nahorů a tak to přeskočit to že ty uděláš 1 screen kempu z 1 strany neznamená že se to nedá obskočit určitě děkuju příště když už na mě nákou stížnost budeš mít ať je prosím demo nebo screen celého kempu a to že to semnou stavěla náká noční můra to si vzal kde ? stavěl to semnou StaviteL a on mi ještě řekl ať tam udělám aby se to dalo přeskočit aby jste němli kecy tak sem to udělal..
ano tak pokud stebou nestavala noční múra tak ti vlezla do kempu :)
Nestavěla stavim se StaviteLem pokaždý když jsme spolu na serveru :-)
Ale toto nebudu řešit příště prosím celý kemp screen/demo a ten ban si klidně nechám dát, když bude za co :-)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.