Zobrazit normální verzi : Soutež o nejoblibenějšího hráče JB :-)
Vyhlašuji soutěž o nejoblibenějšího hráče JB! :-)
Soutež vyhraje ten kdo bude nejčastěji napsaný v "komentářích".
Pravidla:
Každý človek, věc, vetřelec nebo zvíře může napsat svojeho nejoblibenějšího hráče JB, ale pouze jenom jednoho!
Odměna:
Dobrý pocit + PSC s 10kč :-D
Soutěž probíhá do Nového roku 2015. (1.1.2015)
Smooke
Jak chceš, mažu si tě z fb a steamu :33 :D
Jak chceš, mažu si tě z fb a steamu :33 :D
Britny. :-D
Starí hráči, ktorí tam zajdu už len občas
SomTu/sefk_O
23-12-14, 14:02
Byznis, ked raz simonoval ;D
Ja to tažké, ale Britny. :-)
Smooke, Prasacko, grifin a taky Jiří a Hectssssssino
Občas se tam stavím..:D ale nominuju Smookeho, je to fajn chalán je to borec..
teba som zrovna nemyslel:D
Na 100% Ridík lebo to tam trvdě hraje :D
avicii a protekšn, hh
e: prasiatko a qveecko este
avicii a protekšn, hh
presne takych hracov som myslel
!!LOGIC!! & Hectsssssss
S nima se tam nikdo nikdy nenudil :happy:
PaTreS^ :P
23-12-14, 20:26
Zerox a Eidam
Jirka - už sice nehraje, ale nikdo se s ním nikdy nenudil a když se sešel klan Pure luck, tak začala pravá sranda. :)
Avicii a Water (Tuším, že se tak jmenoval?)
hectussss,kuzli,prasacko aj s mamou :D :D
Prasacko,miruška,avicii,protection,Larodar56,Hects sssssss
The Frisco
23-12-14, 21:17
Lammer a lagmaster :) nejvíc v pohodě synci..
Byznis, nihilia,indiano. Nikdy som sa tam s nimi nenudil.
E: a keyo nooo.
Dřív Jiří, dnes Smooke :)
Simon, jednoznačně. Kdykoliv kdy se na JeBlejk připojim, každej ho hlásí, každej si na něj pořád chce hrát..
DarkAspecT
23-12-14, 22:59
Piki, Avicii, Protection, Lammer, Q, prasacko, Svacinar, Matul, Lucca, Larodar, Sedly, Jerry, grey a celkově tyhle legendy, určitě jich je víc :)
A zapomněl jsem na Rastu! Rasta byl taky fajn :)
Pro mě jednoznačně Jiří, Avicii, Protection... díky nim jsem na jailbreak chodil pořád, protože jsem se tam nenudil..
Soutež vyhraje ten kdo bude nejčastěji napsaný v "komentářích".
Pravidla:
Každý človek, věc, vetřelec nebo zvíře může napsat svojeho nejoblibenějšího hráče JB, ale pouze jenom jednoho!
Odměna:
Dobrý pocit + PSC s 10kč :-D
Soutěž probíhá do Nového roku 2015. (1.1.2015)
Jedine moji šašíci Frysko, Býhoper, Lagmáster, Ajskrím, dwf, Tupelka, Mytrim, Pitbull (Karel 1) a jeho kolotočárske pesničky, manžel Steny, Pan Bjoun, Toronto, Pikačú, Aspectík, Q, Bad Boys (Karel 2) Puky <3 .. A všétci odlschooleri s ktorými sme trávili pri csku neskutočné hodiny a smiali sme sa do 3 ráno. :-) :D
E. Jedného nenapíšem, lebo by som sa nevedel rozhodnúť, a nebudem si tým kaziť Vianoce :P :D
DarkAspecT
24-12-14, 17:06
Jedine moji šašíci Frysko, Býhoper, Lagmáster, Ajskrím, dwf, Tupelka, Pitbull a jeho kolotočárske pesničky, manžel Steny, Pan Bjoun, Toronto, Pikačú, Aspectík, Q.. A všétci odlschooleri s ktorými sme trávili pri csku neskutočné hodiny a smiali sme sa do 3 ráno. :-) :D
Ještě Miška, Rosi, Hanča :)
Navrhujem hraca "good night human pride!" ci ako sa vola, je to dobry hrac je snim sradna, je sice stary ale je po mne najlepsi hrac na JB
Britny
Smooke len kvôli tomu ešte dávno sa hral na psa na Jb havkal tam :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Díky všem :33
Já si volím pussy aká luccy :in_love:
DarkAspecT
25-12-14, 22:03
Jednoznačně |B4D B0YS|xXx, kdo nezažil, přišel o hodně.
Ale jo, byste se někteří divili, jaká byla sranda :D zlatý časy, chtělo by to nějakej nostalgickej sraz oldschoolerů.
Downhill, Jirka, Fizzy bez práv x))
Nakladana Okurka
31-12-14, 02:22
Těžký rict jen jednoho.
Smooke, Pitbull, Adio, Britny, Tupelko...
nezažil jsem nejlepší léta JB, ale vždy mi přišel jako dobrej, nápaditej atd. Jiží
Martin17CZ
01-01-15, 18:25
Smooke
Za mna určite old- school jb ale najvic Tupelko ( ked este tu hrava ) a Smooke :-)
Za mě Luccy nevím jak pro koho ale pro mě jo. :) Srandovní,Někdy má náladu pod psa.. :( A když má náladu tak se nikdo nikdy nenudil. :)
naše Dýmovnice Smooke ! :censored:
Soutěž vyhrává hráč..
Smooke =)
E: Ještě se vám chci omluvit, za zpozdění. Nešel mi NTB :/
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.