Fórum csko.cz > Counter-Strike servery > Žádosti o unban > Archiv > partizan -->
PDA

Zobrazit normální verzi : partizan -->

partizan
24-12-14, 21:30
Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 131849)
[AMXBANS] Mas 1 den, 20 hodin, 38 minut a 37 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'Same kokotiny vypravas, kedze z toho mas taku srandu a este k tomu si bol uz za to banovany tak tu mas dlhsie aby si nepovedal'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < partizan >
[AMXBANS] Tvuj nick: partizan
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:1183969
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:1183969
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 92.52.19.122
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 92.52.19.122
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: <
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 6 (jb_snow)

Poznamka:

Bezpredmetny ban, plny vulgarizmov. Rad by som si este dnes zahral kedze su Vianoce... Nehrotim tento neprofesionalny admin tim kedze sa sklada z deti ale kazit druhym hru nemusi. Cakam na vyriesenie, dakujem.

because
25-12-14, 00:23
Nehrotim tento neprofesionalny admin tim kedze sa sklada z deti ale kazit druhym hru nemusi

Včera si ma nazval tvojím otcom a dneska som dieťa. Smejem sa na tebe :D Nie ja nie som ten kto kazil hru druhým ale skôr ty lebo inak by sa na teba nesťažovali ;)

Takže k tebe:
Včera, krásny deň, slnko svietilo predvianočná atmosféra, dojdem na server ty u CT a hneď prvé tvoje slová: Viete prečo mi admini nedajú ban? Lebo ťa majú radi. Celý čas čo som bol na serveri si iba kecal simonovi do hry, otravoval si každého, nestrážil si nikoho, iba kvôli tebe vznikali vzbury. Vtedy si dostal presun. To mi dalo do pamäte tvoje meno.
A dneska som došiel na hlásenie, že otravuješ ľudí a robíš bordel. Tak som tam bol a stačila mi minúta aby som videl, že zase trepeš kokotiny do miku a otravuješ hráčov. Keď ešte si dostal na hodinu ban tak to bola pre teba ešte si sa tam ešte smial. Potom som si kukol tvoj banlist a uvidel, že si dostal už od pata ban evidentne za to isté takže som ti predlžil na 2 dni. Ja ti UB nedám a možno som ti zachránil sviatky.

Veselé povianoce :)

partizan
25-12-14, 12:26
Nechcú sa mi čítať tie tvoje teplé slová, už som to odinštaloval... Al ty ži virtuálny život admin ďalej, je to tvoj životný vrchol !

matis
25-12-14, 12:31
Nechcú sa mi čítať tie tvoje teplé slová, už som to odinštaloval... Al ty ži virtuálny život admin ďalej, je to tvoj životný vrchol !

ty si snad zly sen tychto vianoc, ze?

daj si pauzu

Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.