Zobrazit normální verzi : MÁLO SPAWNŮ - jb_skynet
Prosím o přidaní více T spawnu na teto mapě,každé kolo když je plný server to zabije cca 4 lidi..
Díky :D
BTW když někdo napíše /open šlo by nějak opravit aby se neotevíral ten box? kde je ta kyselina.. :D
FizzyBubble
28-12-14, 19:51
Pomůže odpojení ze serveru a připojení na jiný JB.
Větší blbost z tebe vypadnout opravdu nemohla fizzy .. to když má někdo s něčim problém tak má hned táhnout na jinej server ? Přemýšlej :rolleyes:
FizzyBubble
28-12-14, 20:31
Větší blbost z tebe vypadnout opravdu nemohla fizzy .. to když má někdo s něčim problém tak má hned táhnout na jinej server ? Přemýšlej :rolleyes:
Hned píšu tomu, co udělal tu mapu, aby přidal spawn pointy :idea:
Ty jdou přidat snadno i ve hře, ale k příkazu má přístup jen Kotel.
Brain_Legend
28-12-14, 20:45
Ako je dobre, že sa o to zaujimame aspon ked kotel nebude mat co robit ma uz namet :DD
Kotlovi jsem napsal, v blízké době ty spawnpointy přidá.
Když už to tu je chtěl bych se zeptat když mi pokaždé když jde mapa jb_skynet vyskakuje to že se nemužu připojit na server.....možná nějaký ty souborky chybí asi.Byl bych rád kdyby mi byl ochotnej někdo poradit čím by to mohlo být.
PS: Nechtěl sem zakládat novej příspěvek, protože sem tu narazil na tuhle mapičku tak se rovnou optám Děkuju:thanks:
Díky a ten /open by šel taky nějak vyřešit?
Koprakeku, pokuď bys sehnal celý ten soubor mapy který se dává do editoru tak ano. Kocoure napiš mi na steamu pokuď problém stále přetrvává.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.