Bager258
29-12-14, 18:20
Čaute admini a cheathunteri.
Spravil som si pre vás súťaž o VIP. Vyhráva len 1. a to ten ktorý zabanuje najviac haxorov.
Pre JB adminov bude kto dá najviac banov k CT, za hoci čo, či no mik, či neschopnosť, demencia apod.
VIP bude na 1 mesiac, VIP kód pošlem výhercovi.
Súťaž spočíva v tom, že kto zabanuje najviac cheaterov od 3.1.2015 do 4.1.2015 do 12:30
Vyhlásenie víťaza bude 4.1.2015 od 12:31 do 13:30 ... ako budem mať čas....
Je to aj kvôli tomu aby admini behali na hlásenia a boli aktívny aspoň 1 deň v roku :D .
VIP darujete na nejakú súťaž ktorú vy usporiadate :D ale nemusíte kód môžete potom využiť :)
GoodLuck :D
E: Ostatný hráči si môžu vsadiť na určitého admina a tomu dám tiež VIP. Ak sa bude admin spravím los o to kto vyhrá VIP možno to aj zostreamujem :D
Hlasuje sa do 2.1.2015 do 00:00
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Celkovy pocet cheaterov :
Admini najviac tipovaný [AIM] :
-Matis (26 cheaterov) 2. miesto - nič nedostaneš :D
-Zoyer (17 cheaterov) 3. miesto - si slab1 :D
-ChambeR (2 cheaterov)
-PiratJO (29 cheaterov) Víťaz
-Daron (1 cheater)
-zyx (0 )
-because (0)
-Metriox (0)
-Tuti (4)
-k1x (4)
-Mr.Chemistry (4osral som sa a napisal som mu sem zakazy k CT)
Admini najviac tipovaný [JB] :
-Mr.ADIO (4)
-Byznis (0)
-Pat (0)
-Jolo (human) (0)
-Gustak (0)
-Alcapone (8) 1.miesto - Víťaz
-3k a Jerry (2)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z každej skupiny čiže z JB a AIM bude 1 víťaz, môže to byť aj iný admin ktorý tu vôbec nieje napísaný.
Vyhradzujem si právo na akúkoľvek zmenu !
Spravil som si pre vás súťaž o VIP. Vyhráva len 1. a to ten ktorý zabanuje najviac haxorov.
Pre JB adminov bude kto dá najviac banov k CT, za hoci čo, či no mik, či neschopnosť, demencia apod.
VIP bude na 1 mesiac, VIP kód pošlem výhercovi.
Súťaž spočíva v tom, že kto zabanuje najviac cheaterov od 3.1.2015 do 4.1.2015 do 12:30
Vyhlásenie víťaza bude 4.1.2015 od 12:31 do 13:30 ... ako budem mať čas....
Je to aj kvôli tomu aby admini behali na hlásenia a boli aktívny aspoň 1 deň v roku :D .
VIP darujete na nejakú súťaž ktorú vy usporiadate :D ale nemusíte kód môžete potom využiť :)
GoodLuck :D
E: Ostatný hráči si môžu vsadiť na určitého admina a tomu dám tiež VIP. Ak sa bude admin spravím los o to kto vyhrá VIP možno to aj zostreamujem :D
Hlasuje sa do 2.1.2015 do 00:00
Celkovy pocet cheaterov :
Admini najviac tipovaný [AIM] :
-Matis (26 cheaterov) 2. miesto - nič nedostaneš :D
-Zoyer (17 cheaterov) 3. miesto - si slab1 :D
-ChambeR (2 cheaterov)
-PiratJO (29 cheaterov) Víťaz
-Daron (1 cheater)
-zyx (0 )
-because (0)
-Metriox (0)
-Tuti (4)
-k1x (4)
-Mr.Chemistry (4osral som sa a napisal som mu sem zakazy k CT)
Admini najviac tipovaný [JB] :
-Mr.ADIO (4)
-Byznis (0)
-Pat (0)
-Jolo (human) (0)
-Gustak (0)
-Alcapone (8) 1.miesto - Víťaz
-3k a Jerry (2)
Z každej skupiny čiže z JB a AIM bude 1 víťaz, môže to byť aj iný admin ktorý tu vôbec nieje napísaný.
Vyhradzujem si právo na akúkoľvek zmenu !