PDA

Zobrazit normální verzi : Jak na Movie



Rixie
27-11-11, 19:11
Zdravím. Jelikož mi v poslední době píše dost lidí jak udělat movie, rozhodl jsem se udělat podrobný návod jak na to.

Začneme programem, který se jmenuje HLAE (Half-Life Advanced Effects). Nejzákladnější funkce tohoto programu jsou udělat z dema obrázky (které později předěláme na AVI, ale k tomu se dostanu) a udělat campathy (dá se říct "kamery").
Stáhneme HLAE, spustíme a otevře se nám bílé okno. Klikneme na File -> Launch a po té se objeví další okno s nastavením HLAE. Na prvním řádku klikneme na Browse a najdeme cestu k souboru hl.exe (obvykle bývá ve složce counter-strike). Na druhém řádku (Modification) by mělo být automaticky nastavené cstrike (Counter-Strike), ale pokud tak není, nastavte si to. Na 3. řádku (Custom command line options) by jste měli mít napsané +toggleconsole a pokud chcete udělat campath tak tam musíte dopsat -demoedit. Rozlišení nastavte na 1280x720, color depth na 32, zaškrtněte force resolution, optimize window visibility on capture a nakonec remember my changes (tím se vám nastavení uloží). Klikneme na launch a spustí se normalní CSKO. To je asi vše co by jste měli k nastavení HLAE vědět.

Teď už se dostaváme k tomu jak vlastně udělat to movie :D. Spustí se nám CSKO, do konzole napíšeme viewdemo názevdema a spustí se nám normální demo, jako v CSKU. Demo zastavíme na místě odkud chceme natáčet záběr. Teď je tady pár příkazů, které by jste si měli před natočením nastavit: mirv_movie_fps xxx (tím nastavíte FPS nahrávání, já obvykle volím 300, ale na to je potřeba silnější PC a hodně místa na disku, ku příkladu jsem natáčel 3 minutové movie na 150fps a zabralo mi to 140GB (70gb obrázky,70avi) a konečná verze movie zabírá 120mb), dále je tu příkaz mirv_movie_export_sound 1 (tím se vám bude nahrávat i zvuk) a příkaz mirv_movie_filename xxx (xxx je název složky, do které se vám uloží nahrané obrázky např. kdybych napsal mirv_movie_filename Rixie tak by to vypadalo asi nějak takto C:/Program Files/Counter-Strike/Rixie. To jsou asi nejdůležitější příkazy pro nastavení nahrávání. Samotné 2 příkazy, kterými nahrajete demo jsou mirv_recordmovie_start a mirv_recordmovie_stop. Příklad: Demo máme stopnuté od místa, kde chceme nahrávat, příkazy, které jsem uvedl výše už jsme nastavili, tak napíšeme mirv_recordmovie_start a spustíme demo. Jakmile chceme nahrávání zastavit, napíšeme mirv_recordmovie_stop. Nyní by měly být v uvedené složce obrázky (ty jsou v podsložce take0000) a zvuková stopa která je normálně ve složce Rixie.

Teď vám popíšu, jak se dělá CAMPATH. Znovu spustíme HLAE se stejným nastavením, až na to, že v příkazovém řádku bude napsáno +toggleconsole -demoedit. Dáme klasicky launch, spustí se nám CSKO. Do konzole napíšeme příkaz dem_forcehltv 1 a poté viewdemo názevdema. Spustí se klasicky demo, ale díky příkazu dem_forcehltv 1 můžeme měnit kamery a přesně to je na campath potřeba. Změníme kameru na volnou, demo si stopneme kde chceme a nastavíme si místo prvního campathu. Můžete si všimnout, že jsou na přehrávači dem 3 tlačítka a jedním z nich je právě Events. Klikneme na Events a oběví se 2 tabulky. Posuneme je od sebe aby jsme na obě dobře viděli. Na 1. tabulce je nahoře "výběr", ten rozklikneme a vybereme CAMPATH. Pokud už máme vybrané místo 1. campathu, klikneme na get time, poté na get view a nakonec změníme hodnotu "Flags" na 1. Klikneme na OK a máme hotovou první kameru na campath, poposuneme demo kam chceme a najdeme si druhou kameru pro campath a v 2. tabulce, ve které již máme uloženou 1. kameru na campath klikneme vlevo dole na ADD, oběví se opět 1. tabulka, vybereme CAMPATH, dáme get time, get view a OK. Tentokrát ale neměníme hodnotu flags, čili zůstane 0. Takto můžeme udělat kolik kamer chceme. Jakmile to máme hotové, napíšeme do konzole příkazy spec_autodirector 1, mirv_movie_fps xxx, mirv_movie_filename Rixie2. Poté klikneme v 2. tabulce na 1. kameru (tam kde je počet flags 1), klikneme na GOTO a v přehrávači dem (toto je důležité, stejně jako napsat příkaz spec_autodirector 1) posuneme čas šipkou párkrát dozadu (o pár milisekund). Když teď pustíme demo, měli by jsme vidět, jak se kamerá krásně hýbe, pokud to funguje, klikneme znovu na GOTO, znovu párkrát posuneme demo a napíšeme do konzole mirv_recordmovie_start a na konci mirv_recordmovie_stop. Nyní by měl být campath uložený ve složce Rixie/take0001 hned pod take0000. Teď se dostaneme k tomu, jak obrázky spojit.

Program, kterým se spojujou obrázky se jmenuje VirtualDub. Stáhneme, otevřeme a objeví se nám okno. Klikneme na Video -> Framerate -> Change framerate to (fps) - do kolonky napíšeme v kolika FPS jsme movie nahráli a klikneme na OK. Pokud jsme nahrávali i zvukovou stopu (mirv_movie_export_sound 1), klikneme na Audio -> Audio from other file ... a vybereme zvukovou stopu uloženou v XXX složce (v toto případě by to byla složka Rixie). Klikneme na File -> Save as AVI, vybereme kam chceme soubor uložit a klikneme na OK, nyní se obrázky spojí a máme z toho souvislé movie.

Nakonec avi editneme v nějakém editovacím programu např. Sony Vegas Pro 10 (ten používám já), nebo Adobe After Effects (s tím neumím). Další používaný program je například Cinema 4D, ve které se dělají 3D texty, animace, modely atd.

LINKY:
http://www.youtube.com/watch?v=0zfTOVoE7Fc - Videonávod jak udělat CS Movie
http://www.youtube.com/watch?v=2iA_gmwUvoc&NR=1 - Videonávod jak udělat Campath
http://www.slunecnice.cz/sw/virtualdub/ - Link na stažení VirtualDub
http://advancedfx.org/download.php - Link na stažení HLAE
http://www.gamefront.com/files/17255510 - Link na stažení portable cska na moviemaking (HUD remover, HD modely, atd.)

Doufám že vám můj návod pomohl. Pokud by jste měli s něčím problém, můžete mě kontaktovat na fóru přes PM.

tronix.
27-11-11, 19:15
týjo! :D ti dalo asi práci ti to napsat co? ale je dobře že si to sem dal..

Tino
27-11-11, 19:16
Dik Rixie,dúfam že nebudem konkurencia :P :D

Rixie
27-11-11, 19:17
týjo! :D ti dalo asi práci ti to napsat co? ale je dobře že si to sem dal..
Dalo, ale stahuju CoDa 4 a nemám co dělat. V poslední době mi ohledně toho píše dost lidí a když tím pomůžu ostatním, tak proč tomu neobětovat trochu času ? :)

tronix.
27-11-11, 19:20
Taky pravda, ale já teda bych to asi takhle dobře nenapsal ;)

Karl0s
27-11-11, 20:35
sticky :)

TheFinrod
28-11-11, 15:52
Děkujeme Ti Rexonko, počkej na zápase, královsky se ti odvděčím :thumbup:

Rixie
28-11-11, 19:19
Děkujeme Ti Rexonko, počkej na zápase, královsky se ti odvděčím :thumbup:
Za tu Rexonku poletíš přes mantinel ! :P

TheFinrod
28-11-11, 19:20
Za tu Rexonku poletíš přes mantinel ! :P
A ty poletíš na trestnou na 2 minuty hrubost + 10 minut nesportovní chování :D

Rixie
28-11-11, 19:40
A ty poletíš na trestnou na 2 minuty hrubost + 10 minut nesportovní chování :D
Já jsem ale neřekl, že to bude při zápase :D. Navíc to jde udělat i čistě :D. Jestli si chceš psát tak mi piš na steam a ne tu ;)

Montty non skill
28-11-11, 21:06
Parádní návod Rixie! Díky za všechny. Jak nebudu mít co dělat, tak to odzkouším ;-)
Dobrá práce :thumbup:

mrkvicka
24-12-11, 20:45
super rixie :)) dakujem este raz za tento navod

Tr1cK
15-01-12, 09:51
Ahoj,
Mam problem, kdyz najdu cestu v HLAE k hl a dam launch hodi mi to tuhle chybu: http://img265.imageshack.us/img265/1899/errorok.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/265/errorok.jpg/) nevite prosim co s tim ?
A jeste bych se chtel zeptat, kdyz udelam ty screenshoty a potom to ve virtualdubu spojim vznikne mi video ale 3x spomaleny, jak to mam dat do normalni rychlosti ?

I-Mouse
15-01-12, 10:18
HLAE mi tiež nejde, ja točím frapsom, a potom to robím v Sony Vegas pro a Adobe After Effects.

Rixie
15-01-12, 11:17
Ahoj,
Mam problem, kdyz najdu cestu v HLAE k hl a dam launch hodi mi to tuhle chybu: http://img265.imageshack.us/img265/1899/errorok.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/265/errorok.jpg/) nevite prosim co s tim ?
A jeste bych se chtel zeptat, kdyz udelam ty screenshoty a potom to ve virtualdubu spojim vznikne mi video ale 3x spomaleny, jak to mam dat do normalni rychlosti ?
S tím problémem si rady moc nevím, to se mi ještě nestalo. To video není zpomalené, ale zasekané, když to dáš do vegasu tak to pojede normálně :)

I-Mouse
15-01-12, 11:23
Mne .dem v Sony Vegas sa neda dat.

Rixie
15-01-12, 11:51
Mne .dem v Sony Vegas sa neda dat.

Musíš to předělat na obrázky v HLAE, pak to spojit ve VDUB (udělat .avi)

I-Mouse
15-01-12, 11:54
HLAE mi nejde :D

Tr1cK
15-01-12, 19:27
Prosim opravdu nekdo nevite co s tim aby mi to HLAE slo ?
http://img694.imageshack.us/img694/1517/errordt.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/694/errordt.jpg/)

edit: uz mi to jde, stahl jsem si non steam csko od jinud :)

Aspire
27-01-12, 12:30
Zdar,jak vypnem pri natačani dem aby mi neukazovalo HP,armor,ap + chat ?

Rixie
01-02-12, 13:53
Zdar,jak vypnem pri natačani dem aby mi neukazovalo HP,armor,ap + chat ?

HUD REMOVER (pokud chceš vidět jen fragy) / hud_draw 0 do konzole (pokud nechceš vidět nic)

Zoid
11-03-12, 01:04
Pěkný návod, určitě vyzkouším.

Jen se nemůžu nezeptat, proč 300FPS?
Zbytečně to žere místo, a 80% monitorů Ti neudělá víc jak 150fps, takže je to zbytečné plýtvání místa :)

Bezdak
11-03-12, 01:16
Taky sem to moc nechápal. Každopádně když pak ve vegasu děláš spomalení, tak je třeba mít velké fps. Jinak na yt to jede tušim na 30fps, takže těch 300 je přehnanejch.

Zoid
11-03-12, 01:23
No, neděláš takové zpomalení, abys potřeboval 300fps... podle mě :D.

Asi si zapíšu předmět navíc, tuším že grafiku tu taky máme :)

Facened
06-04-12, 23:48
Tvl to je ale na mňa zložité :D

Rixie
07-04-12, 08:38
Toto je 300fps.

http://www.youtube.com/watch?v=dtt6yGGCoh8

Rixie
07-04-12, 08:39
A toto 30/60. Nevím, na kolik to zeus nahrával.

http://www.youtube.com/watch?v=sUeCPu8bhzA

Jestli tam nevidíte znatelnej rozdíl tak musíte být slepí :D. 300fps je hlavně kvůli slowmotionům, navíc jsou potom všechny pohyby znatelně víc smooth.

Rixie
07-04-12, 18:49
http://www.youtube.com/watch?v=Uz4O9ovku78

Toto je pro ty, kteří si stále myslí, že rozdíl není, nebo je minimální.

hladik
18-05-12, 13:02
Ahoj,
Mam problem, kdyz najdu cestu v HLAE k hl a dam launch hodi mi to tuhle chybu: http://img265.imageshack.us/img265/1899/errorok.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/265/errorok.jpg/) nevite prosim co s tim ?
A jeste bych se chtel zeptat, kdyz udelam ty screenshoty a potom to ve virtualdubu spojim vznikne mi video ale 3x spomaleny, jak to mam dat do normalni rychlosti ?

Máš blbě nastavenou grafiku ve hře. skus jiné rozlišení.
+ ta rychlost musíš tam nastavit z kolika fps si to natáčel a do kolikati to chceš převést.
++ Všem doporučuji Maycrae
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IrtOAS2kz2M
můžete kouknout i na jeho videa , myslím že jsou kvalitní.

hladik
19-06-12, 11:28
navod ujde všechno to znam , ale nechceš udělat video toturial pro začátečníky?

Nix0ne^
21-06-12, 21:00
Rixie? Kdy se to teda udelal csko mi nejak zbblo vse se zmensilo. Co mám udelat?

bones
22-06-12, 10:52
The HLAE tool is technically a hack, therefore you should use it for making movies / watching demos only.
- HLAE can give you a vac ban
- HLAE is good but be carefull do not connect to vac servers when u running cs 1.6 trough HLAE , u will get vac banned

nema niekto odlozeny steam s vac banom, ktory nepouziva?
edit:// uz mam

Rixie
22-06-12, 11:16
Rixie? Kdy se to teda udelal csko mi nejak zbblo vse se zmensilo. Co mám udelat?

Musíš si to přenastavit z5, když si použil to hlae podle mého návodu tak se ti to změnilo na widescreen, takže to změn na normal, odškrtni fullscreen, nastav si rozlišení jaké si měl a hrej dál :)

I-Mouse
22-06-12, 11:47
The HLAE tool is technically a hack, therefore you should use it for making movies / watching demos only.
- HLAE can give you a vac ban
- HLAE is good but be carefull do not connect to vac servers when u running cs 1.6 trough HLAE , u will get vac banned

nema niekto odlozeny steam s vac banom, ktory nepouziva?
edit:// uz mam

Takze uz viem, preco som dostal ban na starom steame.

Amazing-Zajic
01-02-13, 21:21
Vše jsem udělal podle návodu, ale když chci to campht, tak mi to nefunguje i po příkazu dem_forcehltv 1..

MarcelloR
01-02-13, 22:25
Rixie ešte si zabudol na lostless codec. Ak chcete ušetriť nejaké to miesto na HDD, tak si stiahnite Lagarith alebo Huffyuv a potom keď idete vlastne spojiť obrázky do .avi vo Virtual Dube, tak si tam vyberiete tento codec a .avi bude mať menšiu veľkosť bez straty kvality.

K tomu fps-> ak nemienite spomaľovať video vo Vegase, Premiere alebo neviem v čom to chcete editovať, tak v pohodke si nechajte 30fps ono ak to video nespomaľujete , tak tam nieje rozdiel medzi 30fps a 300fps len ak to video vo Vegase spomaľujete tak je tam rozdiel. Ale myslím, že pri obyčajných moviečkach sa až tak moc nespomaľuje čiže tam vám postačí aj 120fps.

Rixie
09-02-13, 16:04
Rixie ešte si zabudol na lostless codec. Ak chcete ušetriť nejaké to miesto na HDD, tak si stiahnite Lagarith alebo Huffyuv a potom keď idete vlastne spojiť obrázky do .avi vo Virtual Dube, tak si tam vyberiete tento codec a .avi bude mať menšiu veľkosť bez straty kvality.

K tomu fps-> ak nemienite spomaľovať video vo Vegase, Premiere alebo neviem v čom to chcete editovať, tak v pohodke si nechajte 30fps ono ak to video nespomaľujete , tak tam nieje rozdiel medzi 30fps a 300fps len ak to video vo Vegase spomaľujete tak je tam rozdiel. Ale myslím, že pri obyčajných moviečkach sa až tak moc nespomaľuje čiže tam vám postačí aj 120fps.

Ono je pár věcí co bych v tom návodu změnil, ale na to jsem moc lenivej. Máš pravdu, že těch 300 je hlavně na slowmotiony, ale věř mi, že mezi těmi 300 a 30 je strašně brutální rozdíl i bez sllowmotionu, na 30 fps se nedá pomalu ani koukat.

fykseN
18-02-13, 16:57
gj

Beky Standard
24-02-13, 17:22
Trošku zložité :thumsup4:

slepice
07-03-13, 16:09
Trošku zložité :thumsup4:

Když už tak složité a možná to je složité ale když to uděláš správně tak to video je v pohodě a navíc když neuděláš všechny kroky tak to nepude. :)

Facened
07-03-13, 19:27
Když už tak složité a možná to je složité ale když to uděláš správně tak to video je v pohodě a navíc když neuděláš všechny kroky tak to nepude. :)

Nie, má to dobre má tam byť z

MarcelloR
07-03-13, 19:40
Máš pravdu, že těch 300 je hlavně na slowmotiony, ale věř mi, že mezi těmi 300 a 30 je strašně brutální rozdíl i bez sllowmotionu, na 30 fps se nedá pomalu ani koukat.

nesúhlasím :D ak nespomaľuješ video vo vegase, tak to nemá žiaden vplyv, pretože môžeš dať aj 500fps, ale keď to vinde z vegasa, tak to má 30fps čiže je jedno či to ide 500fps do vegasa z vegasa 30fps alebo 30fps do vegasa a z vegasa 30fps keď to vyrenderuješ, tak to proste je úplne rovnaké. A ľudské oko aj tak vníma len nejakých 24-25fps. Stačí si to odskúšať a uvidíš, že v tom nie je rozdiel. Čiže ak nemieniš video spomaľovať, tak tam normálne nechať 30fps lebo to je zbytočné zasieranie HDD.

Rixie
11-03-13, 17:44
nesúhlasím :D ak nespomaľuješ video vo vegase, tak to nemá žiaden vplyv, pretože môžeš dať aj 500fps, ale keď to vinde z vegasa, tak to má 30fps čiže je jedno či to ide 500fps do vegasa z vegasa 30fps alebo 30fps do vegasa a z vegasa 30fps keď to vyrenderuješ, tak to proste je úplne rovnaké. A ľudské oko aj tak vníma len nejakých 24-25fps. Stačí si to odskúšať a uvidíš, že v tom nie je rozdiel. Čiže ak nemieniš video spomaľovať, tak tam normálne nechať 30fps lebo to je zbytočné zasieranie HDD.


http://www.youtube.com/watch?v=PoXaUU6c6Nc
Oh rly ? Teach me more plz :D

I-Mouse
11-03-13, 19:20
Nie, má to dobre má tam byť z

v SK je z a v CZ je s

Trey
11-03-13, 19:26
Zahuntim si aj ja...v rustine ma byt я

Facened
11-03-13, 20:31
v SK je z a v CZ je s

Ja viem ale on je Slovák tak som ho chcel len upozorniť :P

I-Mouse
11-03-13, 20:53
Ja viem ale on je Slovák tak som ho chcel len upozorniť :P



Když už tak složité a možná to je složité ale když to uděláš správně tak to video je v pohodě a navíc když neuděláš všechny kroky tak to nepude. :)

srsly? preco pise potom cz

Facened
11-03-13, 21:27
srsly? preco pise potom cz

Myslel som Standarda
E: uz tu nepis Ohladom tohto

Piner
11-03-13, 23:12
Marcellor se poslední dobou snaží všude dělat machra, a přitom sám nic nedělá. Nabídl se, že udělá " GUI pre kotelnu " a vyšlo z toho hovno. " Nemám rád takých ludí "

MarcelloR
13-03-13, 22:48
Marcellor se poslední dobou snaží všude dělat machra, a přitom sám nic nedělá. Nabídl se, že udělá " GUI pre kotelnu " a vyšlo z toho hovno. " Nemám rád takých ludí "

A čo mám také robiť ??? Ja sa učím robiť s videami, grafikou a učím sa programovať. Na tomto pc videá robiť nemôžem a grafika aj programatora tu máte, tak čo riešiš? Alebo nebodaj ja tu mám robiť loga, bannery, design webu atď.? Tak potom na keru piču tu má placku web designera Kroxy a neviem kto ešte, keď by som všetko robil za nich...

A k tomu GUI. Z mojej strany ochota bola !!! to z vašej ochota nebola! písať kokotiny do slovného futbalu a do podobných píčovín nato by Vás bolo. Ale odpísať na zopár veci čo som sa pýtal, tak to nie, ale hlavne, že GUI chcete že ? A ja neznášam takých ľudí čo by chceli modré z neba, ale nespravia pre to nič. Tak sa nad tým zamysli....

Lynviy
14-03-13, 07:23
http://www.youtube.com/watch?v=PoXaUU6c6Nc
Oh rly ? Teach me more plz :D

Já tam teda moc velkej rozdíl nevidím kromě toho, že ve 300 FPS je to rozmazanější.

Rixie
14-03-13, 16:13
Já tam teda moc velkej rozdíl nevidím kromě toho, že ve 300 FPS je to rozmazanější.

Zapni si to do HD a pusť to fullscreen, jestli nevidíš rozdíl tak navštiv očního lékaře :D

MarcelloR
14-03-13, 22:38
http://www.youtube.com/watch?v=PoXaUU6c6Nc


Tak nedalo mi to a popýtal som sa ruských moviemakerov. Dozvedel som sa, že pri vyššom zvolenom fps sa vlastne zobrazuje takzvaný " motion blur " to je to čo spomenul Lynviy to " rozmazanie ". Tak sa ti ospravedlňujem, bol si k pravde bližšie ty, to len potvrdzuje, že nie všetko čo nájdeš v tutoriáloch, článkoch atď. musí byť pravda. Niekto kto nevychádza z overených zdrojov urobí tutoriál, človek ako ja si ho prečíta potom ešte nájde zopár podobných názorov a je presvedčený, že to tak je, aj keď ho tie tutoriály a články akurát privedú do omylu. Ešte raz prepáč moja chyba. Dobre, že sa to tu začalo rozoberať, aspoň som zas o niečo múdrejší.

Company
25-03-13, 22:01
Po spojení hudby a obrazkov a vytvorení .avi mi to strašne seká aj vo VLC aj wmp.. prečO? na 150 fps som to dal a ma to len 7 sekund

MarcelloR
25-03-13, 22:15
Po spojení hudby a obrazkov a vytvorení .avi mi to strašne seká aj vo VLC aj wmp.. prečO? na 150 fps som to dal a ma to len 7 sekund

lebo to máš 150snímkov za sekundu... má to tak robiť... daj to do vegasa a keď vyrenderuješ z vegasa pôjde to normálne

ShifterCZ
16-05-13, 16:25
Ahoj,
Mam problem, kdyz najdu cestu v HLAE k hl a dam launch hodi mi to tuhle chybu: http://img265.imageshack.us/img265/1899/errorok.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/265/errorok.jpg/) nevite prosim co s tim ?
A jeste bych se chtel zeptat, kdyz udelam ty screenshoty a potom to ve virtualdubu spojim vznikne mi video ale 3x spomaleny, jak to mam dat do normalni rychlosti ?
Chce to nového kompa s Win7 ;) + novej opengl

heilig
18-05-13, 22:08
ja som z toho jeleň ale pojde to určite no ten fraps sa mi zdá jednoduchší :)

Bart simpson m rad Vodka
10-08-13, 23:30
Mne to hodi toto.
http://imageshack.us/a/img839/6243/m0lq.png
Hodilo my to viac krát chcelo to aj muzzlehlas1 aj ďalšie ale stiahol som si ich ale tento muzzleflash2.spr neviem nájsť na stiahnutie.

Bezdak
11-08-13, 17:27
Našel jsem v počítači víc souborů s timhle názvem a mají jinou velikost, takže kdyby tenhle nefungoval, tak napiš uploadnu i další.
http://csko.cz/d/EgxZ7SHI

Bart simpson m rad Vodka
12-08-13, 12:29
Funguje dik za pomoc :happy:

Bunnyhop
08-03-14, 09:59
Jka zjistim nazev videa

skuska
07-04-14, 16:00
Čau, prosím vás keď spájate tie obrázky do videa cez VDUB tak aký codec používate? Lebo keď ho nemením a fps nastavím na toľko koľko som nahrával tak aj tak po spojení obrázkoch mi video seká.

skuska
09-04-14, 16:24
Uz som anto prisiel.

Maaaaaaaaaaja
19-05-15, 12:45
Mám otázku.

Proč, když v HLAE pustím IE demo, ale před spuštěním napíšu do konzole dem_forcehltv 1, tak potom při přehrávání dema neslyším vlastní střelbu, chůzi a další soundy ?

POOOOOOOOOOOOPy
24-05-15, 20:03
Pěkný ;-)

xXSn1P3RXx
29-05-15, 10:30
Dík ;) pomohlo ;)