PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o radu se soutěží o jedno VIP - vánoční koleda Nesem Vám Noviny

NarutoO
02-01-15, 21:52
Ahoj, určitě znáte koledu Nesem Vám noviny. Chtěl bych se Vás zeptat, co za zvířata (hmyz) jsou jepilně, který máme neomylně slyšet. NEmusí to být zvíře, ale něco co vydává ten zvuk. Popište to svými slovy. A nepište mi, že tam je "slyšte je pilně", to byste mě fakt naštvali :D :D

Nejoriginálnější odpověď ocením jedním VIP kódem, odpovídejte vždy jednu odpověď a to do 9.1.2015 23:59 hod.

NarutoO
02-01-15, 21:53
Gratuluji hráči PiratJO, dostane jedno VIP. Jeho odpověď byla vtipná, nenáročná na čtení a s logickým vyústěním.

Během týdne ti to pošlu :)

Díky všem za účast v této minihře!

-Narut-

mars369
02-01-15, 21:56
Som slovak mohol by si my to dať do slovenčiny lebo niektorým slovám nerozumiem napr:jepilně

Bager258
02-01-15, 22:02
V tej kolede je po česky "Slyšte je pilně a neomylně...." Keď to počúvaš tak to povedia dokopy a z toho vyznie to jepilně čiže by som to asi tak povedal. Už som na tým raz dúmal s kamarátom a prišli sme len na toto :D Čiže až tie dve slová počuješ zasebou a dostatočne rýchlo tak ti vznikne to jepilně... Apoň myslím :D

piratjo
02-01-15, 22:04
V tej kolede je po česky "Slyšte je pilně a neomylně...." Keď to počúvaš tak to povedia dokopy a z toho vyznie to jepilně čiže by som to asi tak povedal. Už som na tým raz dúmal s kamarátom a prišli sme len na toto :D Čiže až tie dve slová počuješ zasebou a dostatočne rýchlo tak ti vznikne to jepilně... Apoň myslím :D

tp vsetci vedia, ale tu mas navrhnut co to slovo moze znamenat to JEPILNE zvire. Ake to zviera je.

Bager258
02-01-15, 22:08
Ahááá ako zviera ?? :D wtf :D

Volume
02-01-15, 22:12
Filcky

Vcelicka
02-01-15, 22:15
Tá kočka moc fetuje.

AlternativníPravda
02-01-15, 22:50
Musí to být zvíře ? Mě napadla tupá blondýnka z venkova co vidí pilníky..."Jééé pilně"

Indian0
03-01-15, 12:27
Slovenská verzia je takáto:
Nesiem vám noviny počúvajte,
z Betlemskej doliny pozor dajte.
Čujte ich pilne sú neomylné,
Čujte ich pilne sú neomylné, rozjímajte...

A k tomu jepilne to bude určite toto: https://www.youtube.com/watch?v=CF9_O0TgNHY Keď sa započúvate do toho refrénu je tam jasne počuť JEEEEEE-PIIIIIIL-NEEEEE.

mars369
03-01-15, 12:36
Dík ja to poznaám a teraz mám na to nieco vymyslieť ci ako?

ZeMi7
03-01-15, 13:30
Je to 3. vývojová fáze od jepice (stejně jako v pokemonech).

jepice -> jeplíce -> jepilně

AlternativníPravda
03-01-15, 13:30
Dík ja to poznaám a teraz mám na to nieco vymyslieť ci ako?

Vymysli zvíře, které se jmenuje jepilně nebo vydává zvuky znějící jako jepilně

UNHCZ
03-01-15, 16:54
Jepilně jsou zvířata druhu pilníkovců, řádů marsoviidní, čeledě hlupoidní, rodu jepilně. Je to tvor, který se živí PaysaveCards, ale maminka mu nedává kapesné tak si musí penízky vydělat prací, je tak závislí, že je pilně vydělává. Svojí podobou se podobá malému klučinovi, ale ten místo pusy má sloty na PSCs. Spí jenom 20 minut denně, protože musí stále hrát na PC. Jeho kmen je hodně zvláštní, protože takovejch tvorů je málo. Jsou to endemité, kteří žijí na Slovensku. Slyšel jsem, že brzy vyhynou, protože společnost PSC je na pokraji bankrotu. Toto zvíře je pro okolí nebezpečné, proto musí být v kleci. Je moc pilný, ale místo toho že by si schovával penízky na něco pořádného tak je utrácí. Od toho vznikl název jepilně. A vždy je de slyšet jak nadávají u nákého špíltu.

piratjo
03-01-15, 23:20
Jepilne patria k jednemu druhu pirani, ktore prave pocas vianoc spievaju. Svojim spevom potom prilakaju korist, ktoru maju doma k stedrej veceri.