zlo
07-01-15, 20:55
!!FACEPALM!!
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 133914)
[AMXBANS] Mas 3 tydnu, 6 dnu, 18 hodin, 31 minut a 26 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'nadavky..neponaucitelny'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < FyZmatic >
[AMXBANS] Tvuj nick: FyZmatic +
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:34350954
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:34350954
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 62.245.115.231
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 62.245.115.231
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < matis >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Fy
Helemese!! Zpětně banán, to mě jako sledujete přes chatlog nebo mě nějakej Z M R D nabonzoval?
A najednou!zrovna!! když si poprvé koupím vip tak mi ho celej defakto seberete.
Jinak v klídku, klidně vám ještě něco pošlu, můžete si na mě pak třeba dát pivko, chlapci..
Hraju tam často a ti idiotští boti (aspoň tak hrají krom toho že jsou sprostí víc než já) mě prostě donutí jim to napsat, děláte najednou zase po dlouhé době jako že "cooo?"
-když se chovám furt stejně-Bez keců prosím co následuje po třech týdnech a nějakých výpisů mýho chatlogu...
Najednou se matis probere a lupne mi ban...Prosimvás, vyfiltrujte si na mapách FY v kolonce text, tag "fyz" a uvidíte co za krásu vám tam vyjede.
Já tohle odmítám řešit, prášit na někoho, ikdyž bych mohl, já mám pomutovaný polovinu těch negramotnejch botů z přední části ranku, pak se dotknu nějakýho blbečka
(např.kterej je druhej v nějakým ranku jen proto, že u toho strávil půl života v 17ti letech [chudák] ještě k tomu s aim_0) a ten mě nabonzuje.
Pánové, nasrali jste mě fest!zahrám si jinde nebo GO ale 4 týdny volové!!!
A k tobě..matis...
odpusť si laskavě nějaký kecy typu "neponaučitelný" poučuj si svoje děcka, jestli nějaký máš,
nebo tady ty ze serverů, kteří tu hrají pár měsíců a už si žádají o práva.
Právě momentálně třeba teď aim servery a pak tam běhaj po serveru a to prostě vidíš jací jsou to řešiči najednou se jim mění svět-budou velcí admini a každou chvílu se hážou do spectu,
takže ty si poučuj, ne mě,
NAZDAR!
***škoda toho chatlogu kterej je jen měsíc zpět (navíc najednou zjišťuju, že v něm vidím jen odvčera zprávy, takže i to jste mi nějakým způsobem dojebali) protože to co se dělo před nějakou dobou od jistejch novejch hráčů, který mám v merku- byl celkem nášup, ovšem obsral jsem si to zase jen já, zapamatujte si heslo
"na každýho stejným metrem" a když dáte ban mě, vyfiltrujte si to viz. výš a pobanujte pokud v chatlogu najdete konkrétní hráče, kteří si to zaslouží aspoň týdnem, jinak budu nasranej jak medvěd.***
!FACEPALM!
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 133914)
[AMXBANS] Mas 3 tydnu, 6 dnu, 18 hodin, 31 minut a 26 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'nadavky..neponaucitelny'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < FyZmatic >
[AMXBANS] Tvuj nick: FyZmatic +
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:34350954
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:34350954
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 62.245.115.231
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 62.245.115.231
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < matis >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Fy
Helemese!! Zpětně banán, to mě jako sledujete přes chatlog nebo mě nějakej Z M R D nabonzoval?
A najednou!zrovna!! když si poprvé koupím vip tak mi ho celej defakto seberete.
Jinak v klídku, klidně vám ještě něco pošlu, můžete si na mě pak třeba dát pivko, chlapci..
Hraju tam často a ti idiotští boti (aspoň tak hrají krom toho že jsou sprostí víc než já) mě prostě donutí jim to napsat, děláte najednou zase po dlouhé době jako že "cooo?"
-když se chovám furt stejně-Bez keců prosím co následuje po třech týdnech a nějakých výpisů mýho chatlogu...
Najednou se matis probere a lupne mi ban...Prosimvás, vyfiltrujte si na mapách FY v kolonce text, tag "fyz" a uvidíte co za krásu vám tam vyjede.
Já tohle odmítám řešit, prášit na někoho, ikdyž bych mohl, já mám pomutovaný polovinu těch negramotnejch botů z přední části ranku, pak se dotknu nějakýho blbečka
(např.kterej je druhej v nějakým ranku jen proto, že u toho strávil půl života v 17ti letech [chudák] ještě k tomu s aim_0) a ten mě nabonzuje.
Pánové, nasrali jste mě fest!zahrám si jinde nebo GO ale 4 týdny volové!!!
A k tobě..matis...
odpusť si laskavě nějaký kecy typu "neponaučitelný" poučuj si svoje děcka, jestli nějaký máš,
nebo tady ty ze serverů, kteří tu hrají pár měsíců a už si žádají o práva.
Právě momentálně třeba teď aim servery a pak tam běhaj po serveru a to prostě vidíš jací jsou to řešiči najednou se jim mění svět-budou velcí admini a každou chvílu se hážou do spectu,
takže ty si poučuj, ne mě,
NAZDAR!
***škoda toho chatlogu kterej je jen měsíc zpět (navíc najednou zjišťuju, že v něm vidím jen odvčera zprávy, takže i to jste mi nějakým způsobem dojebali) protože to co se dělo před nějakou dobou od jistejch novejch hráčů, který mám v merku- byl celkem nášup, ovšem obsral jsem si to zase jen já, zapamatujte si heslo
"na každýho stejným metrem" a když dáte ban mě, vyfiltrujte si to viz. výš a pobanujte pokud v chatlogu najdete konkrétní hráče, kteří si to zaslouží aspoň týdnem, jinak budu nasranej jak medvěd.***
!FACEPALM!