Zobrazit normální verzi : Grab
Nakladana Okurka
09-01-15, 20:58
Byl krasný sluneční den, něco okolo 9 večer, 9.1. 2015
Jako vždy jsem si šel zahrát svůj oblíbený JB mod, k mému překvapení jsem se po nějaké době dostal k CT a užíval si hru za CTčka.
Po začátku kola, si mě nejmenovaný Admin Mr.Adio vzal do Grabu a hitoval tak dlouho, než sem zemřel.
Důkaz bohužel nemám, toto má spíše sloužit k tomu, aby jste si na nejmenovaného admina dali pozor.
Jestli to dotyčný čte, doufám, že to bylo naposledy a protože mám dnes dobrý den, nehodlám to dál řešit..
Díky, hezký zbytek večera..
E: To vše se odehrávalo za přítomnosti nejmenované adminky Britny.
Jako vždy jsem si šel zahrát svůj oblíbený JB mod, k mému překvapení jsem se po nějaké době dostal k CT a užíval si hru za CTčka.
Po začátku kola, si mě nejmenovaný Admin Mr.Adio vzal do Grabu a hitoval tak dlouho, než sem zemřel.
Důkaz bohužel nemám, toto má spíše sloužit k tomu, aby jste si na nejmenovaného admina dali pozor.
Jestli to dotyčný čte, doufám, že to bylo naposledy a protože mám dnes dobrý den, nehodlám to dál řešit..
Musím říct, že jsem byl u té situace a sledoval jsem toho admina (Mr.ADIO) a choval se ukázkově a spolu s Britny nešikanovali neschopné CTčko. Přeji krásný zbytek večera:)
Nakladana Okurka
09-01-15, 21:03
Musím říct, že jsem byl u té situace a sledoval jsem toho admina (Mr.ADIO) a choval se ukázkově a spolu s Britny nešikanovali neschopné CTčko. Přeji krásný zbytek večera:)
Ahoj kamaráde..
Dovolím si nesouhlasit, ovšem nic nezmůžu bez důkazu. A jelikož si urazil MOU osobu (neschopné CTčko), žádám o exemplarní potrestání nejmenovaného Admina. (Nejlépe výpověď na hodinu). Díky
Ahoj kamaráde..
Dovolím si nesouhlasit, ovšem nic nezmůžu bez důkazu. A jelikož si urazil MOU osobu (neschopné CTčko), žádám o exemplarní potrestání nejmenovaného Admina. (Nejlépe výpověď na hodinu). Díky
To tvé "exemplarní" si nechej patentovat. S tím výrazem "neschopné CTčko" jsem byl ještě velmi tolerantní a milý vůči tvé osobě. Uzavřeme tuto kauzu nebo to skončí banem. (Samozřejmě si ho odneseš domů ty.)
Grakon2702
09-01-15, 21:55
Co si představujete pod pojmem neschopné CT? Že nedokáže udržet vzpouru? To je důvod ke grabu? To je jak kdybych přesunul všechna CT k T kvůli tomu, že měli skóre 15:0. Nebo já nevím, rád bych poprosil o vysvětlení.
Nejsem si vědoma toho, že by se tam něco dělo, byl to poklidný večer. Jenom okurka omylem spadl z výšky :D
Co si představujete pod pojmem neschopné CT? Že nedokáže udržet vzpouru? To je důvod ke grabu? To je jak kdybych přesunul všechna CT k T kvůli tomu, že měli skóre 15:0. Nebo já nevím, rád bych poprosil o vysvětlení.
Musíš umět číst mezi řádky, potom vysvětlení nepotřebuješ. :D
Nejsem si vědoma toho, že by se tam něco dělo, byl to poklidný večer. Jenom okurka omylem spadl z výšky :D
Musíš umět číst mezi řádky, potom vysvětlení nepotřebuješ. :D
a aky mal teda adio dovod ho zabit? stale sme sa to nedozvedeli.. dovod neschopne CT mi jaksi nestaci..
FizzyBubble
10-01-15, 00:50
Musím říct, že taky občas grabuju lidi z hecu. Jen tak dál :hypocrite:
Buď sa odstráni ten posraný grab z JB, alebo sa odstránia niektorí admini, ktorí to zneužívajú. Určite sem nejaký šmudla dohadzovač skôr či neskôr niekedy postne aj demo. Rozhodnutie je na vás... Takéto sťažnosti sú od vtedy, odekdy sa tam ten grab zaviedol, takže to nie je prvá "sťažnosť".
Nakladana Okurka
10-01-15, 22:23
Kiukám, že to rozpoutalo celkem nemístnou debatu... Nehroťte to tolik, však i ze stylu psaní je poznat, že to neberu tak vážně..
Bralo se to jako vtípek, ale jestli chcete vážné odpovědi, dobrá tedy.
Okurka nehlídal simona, vysmátej jak lečo, lezl k Tčkům a vzpoury byla jedna báseň. Tudíž jsem mu dal kill a vyhuboval mu, ať už to nedělá, protože to bylo už třetím kolem. Dále urazil nemilým způsobem adminku Britny (vzkaz pro rejpaly: vážně si už nepamatuji jakým způsobem), takže i za to byl potrestán. (Bráno jako sranda jak z pohledu mého, Okurky i Britny.) Ještě bys chtěl nějakej důvod ? Zvukovou stopu ? Vypsat přesnou hodinu ? (Bylo to po desáté veřer:)) ... Navíc jsme to brali všichni jako srandu než jako vážnou věc, kde se spíš v této večerní hodině více povídalo než hrálo.. Jestli by se ti něco nelíbilo nadále, choď pozorovat mě a Okurku na NS šerife :)
a aky mal teda adio dovod ho zabit? stale sme sa to nedozvedeli.. dovod neschopne CT mi jaksi nestaci..
Pod pojmem neschopné CT se může vyskytovat hned více věcí:), nahoře máš vysvětlení:).. Doufám, že stačí nebo mám o tom napsat knihu ?
takže to nie je prvá "sťažnosť".
Jednalo se o vtip, nikoliv o stížnost.
O jeden post navíc !
Občas je dobré si to přečíst, zamyslet se nad tím a poznat "vážnost" psaného textu. Peace
Nakladana Okurka
10-01-15, 22:44
Přesně tak, jak napsal Adio... Po desáté večer, je na JB více sranda, než fragy, fragy a fragy. To že jste ten můj post vzali vážně (což nechápu, páč už první věta v stížnosti - Okolo deváté večer, sluneční den) mě celkem udivuje... Achjo...
Nakladana Okurka
10-01-15, 22:48
A jestli někomu vadí, že tu vznikla nová stížnost, kterou nemá cenu řešit a je brána jako vtip, tak ať jí modi klidně smažou..
E: Mužete to editnout k předchozímu příspěvku, uklikl jsem se, než sem stačil napsat vše..
Pokud toto byl vtip, tak asi nemám smysl pro humor :-D :think:
E: Vokurko, mně to je to uplně pumpička
Nakladana Okurka
10-01-15, 22:53
Jak říkám, klidně to smažte, když je to až takový problém..
E: Jiří, však ty to napíšeš takto aspoň, to jiní se toho chytnou jak slepice flusu.
Tady na fórku už ani nejde nalézt kvalitní vtip :teehee:
Nakladana Okurka
10-01-15, 23:29
Pardon, má chyba. Netušil jsem, co to způsobí, příště se už radeji vyvaruju nemistnych stiznosti.
S Adiem i Britny si normálně rozumím. A ta stížnost mela byt z me strany "sranda", to sem ale netušil, kolik mrzoutů se tu pohybuje :whistling: .
Doufám, že z vás to nadšení někoho seřvat za něco, co měl být fór, přešlo..
Grakon2702
10-01-15, 23:35
Pardon, má chyba. Netušil jsem, co to způsobí, příště se už radeji vyvaruju nemistnych stiznosti.
S Adiem i Britny si normálně rozumím. A ta stížnost mela byt z me strany "sranda", to sem ale netušil, kolik mrzoutů se tu pohybuje :whistling: .
Doufám, že z vás to nadšení někoho seřvat za něco, co měl být fór, přešlo..
Já jsem tu taky postnul stížnost, která vypadala jako sranda a nakonec ji nikdo neřešil. Přitom jsem ji myslel naprosto vážně a to jsem měl i důkaz.
A potom sa čudujte, že nikto nechodí na polovicu hlásení ...
Sekcia stažnosti, podaná ako sťažnosť, tak čo som si mal myslieť, že je to presunuté zo sekcie Vtipy a fóry?
"Byl krasný sluneční den, něco okolo 9 večer," - 9 sa mi zdá že je menej ako 10. Aspoň kedysi to tak bolo, neviem či to máte na tabletoch inak, alebo to nejaký trúd v školstve zmenil, čo by sa na Slovensku aj mohlo stať. A začať stažnosť môžeš aj "Kde bolo tam bolo", Jerry tak občas niečo začína a myslí to smrtelne vážne. Tak kto sa v tom má potom vyznat hoši?! :wacko:Myšlienky zatiaľ na diaľku nečítam, iba pri reálnom kontakte. Ale pracujem na tom...:eek:
Nakladana Okurka
10-01-15, 23:42
A potom sa čudujte, že nikto nechodí na polovicu hlásení ...
Sekcia stažnosti, podaná ako sťažnosť, tak čo som si mal myslieť, že je to presunuté zo sekcie Vtipy a fóry?
"Byl krasný sluneční den, něco okolo 9 večer," - 9 sa mi zdá že je menej ako 10. Aspoň kedysi to tak bolo, neviem či to máte na tabletoch inak, alebo to nejaký trúd v školstve zmenil, čo by sa na Slovensku aj mohlo stať. A začať stažnosť môžeš aj "Kde bolo tam bolo", Jerry tak občas niečo začína a myslí to smrtelne vážne. Tak kto sa v tom má potom vyznat hoši?! :wacko:Myšlienky zatiaľ na diaľku nečítam, iba pri reálnom kontakte. Ale pracujem na tom...:eek:
Dobře, a běžně je okolo deváté večer sluníčko, že?
Běžně člověk napíše "nejmenovaného admina" a pak ho jmenuje, že?
A třeba taky člověk úplně normálně napíše, aby admina vyhodili na hodinu, že?
Zkratka a jednoduše, promin Charone, ze ses musel zabývat něčím, co nebylo myšleno vážně..
E: Souhlasim, víc bych to neřešil.
Dobře, a běžně je okolo deváté večer sluníčko, že?
Běžně člověk napíše "nejmenovaného admina" a pak ho jmenuje, že?
A třeba taky člověk úplně normálně napíše, aby admina vyhodili na hodinu, že?
Zkratka a jednoduše, promin Charone, ze ses musel zabývat něčím, co nebylo myšleno vážně..
Sa ti nestalo nikdy, že večer si niekomu povedal "Dobrý den"? Mne dost casto.
Kto chce na neho upozorniť, tak to urobí naschval.
No a? To je len taký výraz, tak to je jasne brané s rezervou, tu trvá vyhadzov 10 sekúnd.
Zkratka a jednoduše, už to nerozoberaj, stalo sa. Myslel som len, že to je jedna z ďalsích stažností na grab, ktorých vôbec nebolo málo. The End.
Já jsem tu taky postnul stížnost, která vypadala jako sranda a nakonec ji nikdo neřešil. Přitom jsem ji myslel naprosto vážně a to jsem měl i důkaz.
Kdyby jsi to napsal vážně bez těch ostatních hovadin, tak by to možná i někdo řešil. Ale řekni mi, co bys rád řešil na tom, že někdo někoho přejede ? Na serverech JB je to na denním pořádku. Kdyby se to opakovalo, neřeknu..
Grakon2702
11-01-15, 00:03
Kdyby se to opakovalo, neřeknu..
Nalijme si čistého vína, u Leryxe je to na denním pořádku :D. Každopádně jsem chtěl vypadat kúl a trochu to zpestřit. Demo, které jsem postoval, bylo snad dostačujícím důkaz, že to myslím vážně. Ale dobře, nebudeme tu řešit zbytečný Flame. Berme to jako ponaučení. Radši sem budeme postovat věci s vážností a tak, aby to nevypadalo jako sranda. Jen se podívejme jaký tu je teď rozruch.
Kdyby jsi to napsal vážně bez těch ostatních hovadin, tak by to možná i někdo řešil. Ale řekni mi, co bys rád řešil na tom, že někdo někoho přejede ? Na serverech JB je to na denním pořádku. Kdyby se to opakovalo, neřeknu..
Však když jsem tehdá točil Byznisa s Vikernesem když dělali bordel a dělali to opakovaně, tak jste mě zmrdali za to, že točim kamarádíčky a dál se to neřešilo. Byznis dostal černej puntík, kterej si určitě Charon napsal na lísteček a založil do truhličky ostatních černých puntíků. Tak mi tu neříkej, že kdyby admini dělali opakovanej bordel, tak by ses ujmul věci.. (: Ale je to old story. Trochu jsme si zavzpomínali a můžem jít domů s posmrkanejma kapesníčkama :teehee:
Čo sa týka grabu:
V poslednom čase som znechutený ako to ľudia využívajú. Odhadzujú si zbrane grabom, pred tečkami, inak povedané zabranuju vzbure, dalej niektorý su už tak lenivy, že nezabijajú Téčka zbraňami ale grabom, ba čo viac niektorí dokonca zabijaju Tečka ked su tečka, ktorí prehrajú atrakciu... Už som videl aj tak, že admin vyhodil hráča, čo prehral atrakciu do vzduchu a ten hráč ešte prežil. Štastie bolo, že ten hráč sa zabil aby admin nemal z toho zle..
Fakt trocha to už prehánate, keď už neberte si zbrane, nechajte ich tam a grabujte -.-
E: Lol ešte aj mám demo toho vyhodenia, a ako sa pokúša na diaľku ho grabnúť a zabiť.. xD
Začalo to zo srandy a teraz sa cítim ako vo Francúzsku.
Edit: 18
Čo sa týka grabu:
V poslednom čase som znechutený ako to ľudia využívajú. Odhadzujú si zbrane grabom, pred tečkami, inak povedané zabranuju vzbure, dalej niektorý su už tak lenivy, že nezabijajú Téčka zbraňami ale grabom, ba čo viac niektorí dokonca zabijaju Tečka ked su tečka, ktorí prehrajú atrakciu... Už som videl aj tak, že admin vyhodil hráča, čo prehral atrakciu do vzduchu a ten hráč ešte prežil. Štastie bolo, že ten hráč sa zabil aby admin nemal z toho zle..
Fakt trocha to už prehánate, keď už neberte si zbrane, nechajte ich tam a grabujte -.-
Zabraňovanie vzbure. Hráč dostane ban, admin si môže robiť čo chce? Ak mi nejaký admin z pred nosa grabom zobere zbraň, dostane facana a ban na deň.
3k a Jerry
11-01-15, 15:17
Zrušme to .. aj mě sameho to láka stím dělat blbosti, ale do jisté míry..
Co si budem zas tak potřeba to néni, dalo se to i bez něj a když je někdo bugnutý tak ani svatý mu nepomože.
AndreSchurrle
11-01-15, 15:49
Dobrý deň. Ja rád pripomeniem video spred istého obdobia. https://www.youtube.com/watch?v=Zc47hVq3wNM Dovidenia.
Stavim sa, ze si ho spamoval, aby ta grabol, "ze chces lietat" a on ti nevyhovel. Tak si za nim lozil jak imbecil a otravoval ho. Jeho to uz nebavilo, tak ta grabol a drbol o zem. To tam je na dennom poriadku.
Dobrý deň. Ja rád pripomeniem video spred istého obdobia. https://www.youtube.com/watch?v=Zc47hVq3wNM Dovidenia.
Pripomenme si? Ok tak si pripomenieme: Fakt milujem debilov ako ty, lozia za ostatnymi a iba mu boxuju pri uchu, vsak co simon to nezakazal. A aj mne ten zvuk velmi vadi, a ak do mna boxuje tak to ma vie moc nasrať. 3x ta odhodil a furt si isiel za nim ako nejaky retard a boxoval si. Tam je uplne namieste grab. Kvoli takymto ludom ako ty by som ho nechal ale už sa to používa aj na iných ľudí. Ja to riesim tak, že sa popýtam simon či to zakáže, neurobí a stále to robí hráč tak ho aj buchnem o zem.
Dal si sem demo prečo ten grab nechat, dakujem.
Ja na oplátku dám demo prečo zrušiť: http://leteckaposta.cz/566932201
(Bude k tomu otravná hudba takže si to potom pretočte.)
Kludne mi tu vravte, že som hajzel práskač atď. mne je to jedno. Je to môj názor, že takto by admin nemal hrať.
Óóó, takže som vyhral. Takto to vôbec nebolo. Ja som nevedel, že je admin. Len v momente, keď som vyšiel z cely videl som ako niekoho grabuje (asi admin, kamarát alebo kluk so ženským nickom). Preto som začal do neho boxovať, nech to prestane robiť. Boxovanie nie je zakázané, zneužívanie práv snáď hej.
Od toho je chat alebo mikrofon ked ti ho simon zapne -.- moc chabá výhovorka...
E: Potom sa nečuduj, že ta zabil. Keď by do mňa boxoval aj po tom čo ho odseba x krát odhodím tak by som bol schopný mu dať aj ban za otravovanie. To čo si sem postol je iba tvoja vlastná kokotina, ktorá absolútne neni žiadne zneužívanie práv, len tam ukazuješ ako si si o koledoval. :)
AndreSchurrle
11-01-15, 16:35
↑ Aha, zaujímavé. Potom dajme grab všetkým. Nech ma každý takú možnosť. Ďakujem.
Stavim sa, ze si ho spamoval, aby ta grabol, "ze chces lietat" a on ti nevyhovel. Tak si za nim lozil jak imbecil a otravoval ho. Jeho to uz nebavilo, tak ta grabol a drbol o zem. To tam je na dennom poriadku.
Óóó, takže som vyhral. Takto to vôbec nebolo. Ja som nevedel, že je admin. Len v momente, keď som vyšiel z cely videl som ako niekoho grabuje (asi admin, kamarát alebo kluk so ženským nickom). Preto som začal do neho boxovať, nech to prestane robiť. Boxovanie nie je zakázané, zneužívanie práv snáď hej.
E:
Dal si sem demo prečo ten grab nechat, dakujem.
Ja na oplátku dám demo prečo zrušiť: http://leteckaposta.cz/566932201
(Bude k tomu otravná hudba takže si to potom pretočte.)
Kludne mi tu vravte, že som hajzel práskač atď. mne je to jedno. Je to môj názor, že takto by admin nemal hrať.
Od toho je chat alebo mikrofon ked ti ho simon zapne -.- moc chabá výhovorka...
To video je samozrejme o tom, že grab v súčasnej podobe je zrelý na zrušenie.
Ale ja som mu nechcel písať nech negrabuje, načo by to bolo dobré, neprestal by a ja nie som pán kotel, aby som mu to rozkázal. Ja som robil len to čo bolo povolené. Keď hrám JB a som v boxe a nie je to zakázané tak boxujem do hockoho. V pohode, ruka ruku myje.
Preto som začal do neho boxovať, nech to prestane robiť. Boxovanie nie je zakázané, zneužívanie práv snáď hej.
Pokud vím Smooke je jeden z adminů který je otravovaný na JB furt do něj lidi boxujou nebo něco jiného..... a proto vždy když do něj někdo boxuje dlouho tak mu řekne ať neboxuje (Občas na to zapomene.) a když tak ten hráč neudělá tak ho prostě prcne o zem.
E: Kdybys aspoň začal dříve natáčet to tvoje nesmyslné demo/video.....
E2:
Ale ja som mu nechcel písať nech negrabuje, načo by to bolo dobré, neprestal by a ja nie som pán kotel, aby som mu to rozkázal
Já to mám to samé s Jolem. Ten mě taky furt grabuje (je v tom myšlena legrace a já se prostě začnu gebit jak dement)a vůbec na něj nebyla stížnost
Nakladana Okurka
11-01-15, 17:41
E2:
Já to mám to samé s Jolem. Ten mě taky furt grabuje (je v tom myšlena legrace a já se prostě začnu gebit jak dement)a vůbec na něj nebyla stížnost
Přesně takto vznikla moje funny stížnost na Adia. Držel mě v grabu a nechtíc mě zabil. Napsal jsem mu, že jdu na forko. Během tohoto všeho jsme si psali na steamu a smali se tomu. Jenže, když sem napsal stížnost, tak se najednou strhla vlna kritiky na Adia a na grab. Všichni, co tu píšete, že se ma grab zrušit, tak se zamyslete, jestli za to vážně může grab, který tak odsuzujete, nebo za to můžete vy, kteří ho zneužívají.. Grab bych nechal, protože denně se na serveru setkáváme s případem, kdy admin odbuguje hráče..
To, ze ste si vzali moji stížnost takhle k srdci, mi hlava nebere..
AndreSchurrle: To tvoje nicneřikajici demo je celkem k ničemu, když v něm není to zneužití jak pises.. Nevidím jediný důvod proč do admina boxovat jako idiot..
Jsem za zrušení grabu, zneužívá toho moc hlavně Mr.Adio.
E: že já jsem se ku*** vyjadřoval k JB sekci
Nakladana Okurka
11-01-15, 18:38
Jsem za zrušení grabu, zneužívá toho moc hlavně Mr.Adio.
Myslím, že jsi ten poslední, kdo může někoho kritizovat.
E: Unihocu k JB sekci se klidně vyjadřuj, ale nepříjde mi, že Adio zenužíval grab. Znova říkám, ta stížnost měla být sranda.
E2: Pou, palec hore :)
Nechápu proč tu řešíte něco co je úplně zbytečné řešit... V první řadě se zamyslete k čemu byl Grab jako takovej vytvořen. Za jakým účelem a k čemu vlastně...
To že toho sem tam někdo využije například jak tu píšete o Adiovi tak si vemte v potaz to že drtivá většina lidí s tím grabem neměla sebemenší problém. Berou to ze srandy ... Proč asi když to zpestřuje hru svým způsobem že? Takže to co tu řešíte je jen to že prostě "Vy" to nemužete tak "Oni" taky ne.... Kdyby kdokoliv z vás měl možnost Grabovat ... Sami dobře víte jak by to dopadlo :happy:
PS: Jen taková menší připomínka ... Grab pomohl víc lidem než užkodil ...
PPS: Je to JailBreak .... :bye:
Grakon2702
11-01-15, 18:55
PS: Jen taková menší připomínka ... Grab pomohl víc lidem než užkodil ...
Ten byl dobrej... anebo jsem neměl na to takové štěstí. Nikdy jsem na podobnou situaci nenarazil.
Nakladana Okurka
11-01-15, 19:00
Ten byl dobrej... anebo jsem neměl na to takové štěstí. Nikdy jsem na podobnou situaci nenarazil.
Stačí trefit dobrou mapu, kde jsou bugy časté a nejlépe v pozdních večerních hodinách, kdy hraje Does, který odbugovává celkem často.. Tedy, alespoň mnohokrát sem byl u případu, kdy někomu pomohl grabem..
Grakone nic ve zlim ale to nebyl vtip... Já zažil více pomoci než úhony... Ten řekne to a tamto a každej má pořád něco ... ve všem prostě hledate jen to špatný...
WAAAAAAAAAU
11-01-15, 19:27
Zrušiť grab ? Blbosť. Je na to "jeden" dôvod.... Pozrite sa ako to tu vyzerá teraz a preneste sa o 2-5 rokov speť,bolo to iné však :-) ... Nehralo tu toľko detí čo tu hrá teraz,nebolo to vždy len o pp-čkách,bolo to o srande a odreagovaní ... Teraz to je len a len o pp,o ničom inom to už ani nebude ... (týmto nechcem uraziť toho hráča,ale nepáči sa mi ako to tam je) ... takže príklad : |EliTe_V| desolator - čo myslíte,koľko môže mať taký človek rokov ? A oni budú vravieť nám aký sme "kkti" "kidi" ... a podobné ich sračky ? Druhá vec,grab slúži k tomu [PRIKLAD],aby admini pomohli niekomu,kto to tu tak dobre nepozná a nevie sa vyznať v mape .... Jasné treba s tým aj srandu,ale zase odťiaľ potiaľ,ale sťažovať na na to,že ťa niekto hodí o zem,pritom si môžeš za to sám ... Akože nerobí to len smooke ,robí to viac adminov,ale vy si zasa uvedomte,je to normalne boxovať do niekoho ako chuj celé kolo ? Sralo by to aj vás ... :-) A verím tomu keby ste mali grab vy,čo sa sťažujete,nevyzeralo by to ináč,letel by o zem ešte skôr :-) Takže to je moje vyjadrenie na zrušenie grabu (som proti.) :-)
Grab by se měl zrušit. .. myslím si, že víc uškodil než pomohl. .. zvlášť když si admini jen tak grabují ct k T a vznikají zbytečné vzpoury. .. nebo když někomu furt dělají naschvály a jen tak ho hází o zem i když je Simon. ..
Podla mňa je Grab užitočný admini pomáhajú ked sa niekto bugne alebo iné veci.
Podla mňa je Grab užitočný admini pomáhajú ked sa niekto bugne alebo iné veci.
v životě jsem neviděl, že by admin někoho pomocí grabu odbugnul.
amx_slap taky pořád funguje, ne? (:
amx_slap taky pořád funguje, ne? (:
ano ale je to nekontrovateľné
Napsal ten, který tam strávil 3 hodiny?? Jako nic ve zlim ale Já tam byl dost často a viděl sem úplnej opak toho co tu tvrdíte... Jo jasný nikdo není svatoušek ale nevšiml sem si že by ten Grab až tak někomu vadil... Ve většině případech grabů se grabují převážně jen ti kteří se s dotyčným adminem znají a vycházejí spolu...
Na bugy grab nikdy nebol a ani nebude. Ako nahle sa niekto bugol, mohol som ho tam grabovat kolko som chcel a nikomu to nepomohlo. Ba čo viac som ho zabil niekedy...
Jedine 3 využitia u mna grab mal, že som vytiahol niekoho z diery, alebo ked ho buglo auticko a vyhodilo do vzduchu (zial nie vždy sa to stihlo.) A posledne využitie aby som zabránil MFK simona, ktorý nečíta žiaden chat a ide si svoje...
Tak isto ako amx_slap, aj to je na hovno na odbugovanie, ked sa niekto bugne tak sa proste bugne a sa nejako odbugne alebo zostane vysiet, taka mapa desert co je ten kolotoc, tak bugnes sa a može ta odbugnut len spoluhraca, grab ani slap to proste nedokaze.
Tu už nejde o to ako sa využíva ale ako sa zneužíva.
(1. Příklad) Snow anebo mountains Vem si autíčko a Bug ni se bud do boxu nebo vchodu do cel... Grab tě vytáhne jak nic to ti mužů garantovat páč VDčka a i někteří CT mají v oblibě tahat do cel bugle skútry... da se je grabem dostat ven...
Mě by to nepřišlo docela dobrý, kdybych byl nováček a viděl tam adminy hrát si s hráči grabem.. just 'cause. Nedělá to dobrej dojem, pokud to ale nevadí hráčům. Některým to ale vadí a ještě točej dema a dávaj to na youtube (nebo točej a dávaj do admin fóra :teehee:) :D. Z globálního hlediska čistě stručně - je to individuální. Delší verze by byla ta, že záleží na adminech co maj za zvyklosti. Chápu, že to láká si hrát s hráči, přecejen my muži si rádi hrajem v real-lifu i ve 30 (:, ale využívejte ho prosím jen když musíte pánové :) :console::thumsup4:
Napsal ten, který tam strávil 3 hodiny?? Jako nic ve zlim ale Já tam byl dost často a viděl sem úplnej opak toho co tu tvrdíte... Jo jasný nikdo není svatoušek ale nevšiml sem si že by ten Grab až tak někomu vadil... Ve většině případech grabů se grabují převážně jen ti kteří se s dotyčným adminem znají a vycházejí spolu...
heh 3 hodiny :D
nehledě na to co psal because... když se někde bugneš tak ti ani grab z 90% nedokáže pomoct
(1. Příklad) Snow anebo mountains Vem si autíčko a Bug ni se bud do boxu nebo vchodu do cel... Grab tě vytáhne jak nic to ti mužů garantovat páč VDčka a i někteří CT mají v oblibě tahat do cel bugle skútry... da se je grabem dostat ven...
Stačí aby jiný hráč vlezl na autíčko a popojel jím. (Samozřejmě na správnou stranu, aby ho nezabil.)
Stačí aby jiný hráč vlezl na autíčko a popojel jím. (Samozřejmě na správnou stranu, aby ho nezabil.)
A víš co se pak stane? :think: No skape ...
E: Právě že tím že popojedou ho zajebou .. z dobrého důvodu že to neumijou :) (Drtivá většina se k tomu žene a pak skape :) ) A navíc .. Byl to jen příklad :wink:
A víš co se pak stane? :think: No skape ...
E: Právě že tím že popojedou ho zajebou .. z dobrého důvodu že to neumijou :) (Drtivá většina se k tomu žene a pak skape :) ) A navíc .. Byl to jen příklad :wink:
Jo, ale admini to umí... a my se tu přece bavíme o adminech...
to je jedno, zbytečné posty...
Můj názor znáš. Dále to rozvíjet nemá cenu. Pokud o tom chceš vést nějakou diskuzi, tak budu k dispozici v PM/steam.
Zase tuto je uz rozdiel medzi bugnutím a debilitov hráča..
Ale toto všetko je OT, preto by som požadoval zmazať posty a presunut do nejakeho threadu na JB.
http://cdn.yourepeat.com/media/gif/000/166/301/a7446b4293dc30d342eb2b6ecadac701.gif
relax, na deti je to vcelku zabava
Zase tuto je uz rozdiel medzi bugnutím a debilitov hráča..
Ale toto všetko je OT, preto by som požadoval zmazať posty a presunut do nejakeho threadu na JB.
Máš to mít
Nakladana Okurka
12-01-15, 16:43
Vlastně ani nechapu, proč to dál řešit. My běžní hráči stejně grab nemáme, takže do toho adminum kecat je blbost. To právě Admini byste se měli mezi sebou dohodnout, či nechat grab nebo zrušit. Každý byste se mel zamyslet nad tím, jestli ten grab chcete nechat a zneuzivat, nebo jestli ho chcete nechat a využívat, když bude potřeba a nebo ho úplně zrušit..
Som za ponechanie a zenuzivanie na sikanu hracov bez grabu.
Na bugy grab nikdy nebol a ani nebude. Ako nahle sa niekto bugol, mohol som ho tam grabovat kolko som chcel a nikomu to nepomohlo. Ba čo viac som ho zabil niekedy...
Jde to.
Slap je samozřejmě k ničemu, zato grab funguje na jiném principu a jde použít i jako teleport (ono je to asi lepší nepsat, ale musím, když tu tvrdíte tohle).
Pokud se zneužívá grab v takové míře, kdy narušuje hru, tak přeci není problém v grabu. Až se bude zneužívat slay, tak se taky zakáže?
Vždyť už se to řešilo tolikrát...
já všechno co jde, tak trestám grabem. seru na nějaké bany. Ten mód je pro zábavu a né pro banování každé pičkoviny :D
5 strán nechápem stále o čom... Bez srandy. Fakt nechápem.
Jde to.
Slap je samozřejmě k ničemu, zato grab funguje na jiném principu a jde použít i jako teleport (ono je to asi lepší nepsat, ale musím, když tu tvrdíte tohle).
Pokud se zneužívá grab v takové míře, kdy narušuje hru, tak přeci není problém v grabu. Až se bude zneužívat slay, tak se taky zakáže?
Vždyť už se to řešilo tolikrát...
Prosím nahraj mi demo a pošli kde sa dá využiť, lebo ja som toľko krát sa pokúšal odbugnúť, žial to vždy nešlo alebo som toho hráča zabil a mal bezdôvodne VD.
Potom mi to pošli do pm/na steam aby sme zbytočne nespamovali.
5 strán nechápem stále o čom... Bez srandy. Fakt nechápem.
4 strany už o nič.
Slay s grabom neporovnávaj. Predstav si grab na classiku... portám v prdeli :D Nerobím hera, som myslel, že to je na odbugovanie dobré, ale ako tam čítam, hlavne becausa, tak ten grab je fakt číčovina. Asi o ňom dáme pokec na najbilžšej porade.
4 strany už o nič.
Slay s grabom neporovnávaj. Predstav si grab na classiku... portám v prdeli :D Nerobím hera, som myslel, že to je na odbugovanie dobré, ale ako tam čítam, hlavne becausa, tak ten grab je fakt číčovina. Asi o ňom dáme pokec na najbilžšej porade.
Grabom hráča neodbugneš hlavne ak sa bugne s autíčkom. Ale na DRku na mape Snow, Mountains je jedno zradné políčko ktoré vás bugne. To je jediný prípad kedy je grab účinný.
grab nejde pouzit ani na hraca na rebriku
Prosím nahraj mi demo a pošli kde sa dá využiť, lebo ja som toľko krát sa pokúšal odbugnúť, žial to vždy nešlo alebo som toho hráča zabil a mal bezdôvodne VD.
Potom mi to pošli do pm/na steam aby sme zbytočne nespamovali.
Grabom hráča neodbugneš hlavne ak sa bugne s autíčkom. Ale na DRku na mape Snow, Mountains je jedno zradné políčko ktoré vás bugne. To je jediný prípad kedy je grab účinný.
som myslel, že to je na odbugovanie dobré, ale ako tam čítam, hlavne becausa, tak ten grab je fakt číčovina
grab nejde pouzit ani na hraca na rebriku
když je někdo bugnutý tak ani svatý mu nepomože.
http://csko.cz/dema?UPD=EIxoVFhj
Ještě někdo?
E: To vše se odehrávalo za přítomnosti nejmenované adminky Britny.
ked bol slunecni den preco sedis pri pocitaci?:D:DD:
Ještě někdo?
Skús odbugnúť grabom hráča v autíčku. Ale uznávam, zle som sa vyjadril. V hre som však nevidel na inom mieste ako na tom DRku niekoho odbugnúť. Grab je ešte dobrý ak niekto náhodou spadne za texturu, može ho vyťiahnúť grabom.
Skús odbugnúť grabom hráča v autíčku. Ale uznávam, zle som sa vyjadril. V hre som však nevidel na inom mieste ako na tom DRku niekoho odbugnúť. Grab je ešte dobrý ak niekto náhodou spadne za texturu, može ho vyťiahnúť grabom.
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje (klasické na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje na 100% (s normálním typu na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
Mohol by si nám asi vśetkým vsvetliť ako to funguje.. lebo tomu maximálne nechápem:D
Ještě někdo?
Když už jsme nahodili tohle téma.. http://csko.cz/dema?UPD=jNhPzXxJ
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje na 100% (s normálním typu na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
Tak asi adminoch treba doučiť grabovanie. Neberte to ako urážku. :hypocrite:
A Swagride tie Hečka tam neboli prenesené grabom (ak to náhodou nevieš), ale ich tam bugli. Docela málo ludí vie o tomto bugu a nechcem ho rozšírovať. A tí čo o nom vedia tiež by ste si to mohli nechať pre seba.
Vím, že takhle fungovali zbraně a já přišel až na konec mapy. Každopádně good to know.. :teehee:
Som za ponechanie a zenuzivanie na sikanu hracov bez grabu.
Sem proti Jolovi lebo ma furt s tím grabom otravuje (při simonování)
Čo je na tých demách? Som lenivý to stahovat a pustat. :lookaround:
Does... třeba naučit ostatní, protože bych řekl, že jsi jediný, který o tom ví/dokáže to...
Jinak stejnak se to bude zneužívat, takže je spíš otázka, jestli grab zrušit a prostě ti co se bugnou jejich chyba, nebo jestli nechat grab a riskovat, téměř na 99% jisté, zneužívání.
Čo je na tých demách? Som lenivý to stahovat a pustat. :lookaround:
Na Doesovom deme je ako odbugoval 2 ludi ktorý sa bugli na sebe pri portovani a nevedeli sa odbugnut skakanim.. a nejak ich obugoval grabom:D a na tom druhom deme nevim co je
Does... třeba naučit ostatní, protože bych řekl, že jsi jediný, který o tom ví/dokáže to...
Jinak stejnak se to bude zneužívat, takže je spíš otázka, jestli grab zrušit a prostě ti co se bugnou jejich chyba, nebo jestli nechat grab a riskovat, téměř na 99% jisté, zneužívání.
Bugnu sa vacsinou lebo sa pchaju kde nemaju...
Na tom Swagridovo bude asi nějaký admin, jak zneužívá grab :D
mě se treba obcas povedlo odbugnout hráče na mountains nebo snow, nevim ktera je ktera, na DRku, tam u konce jak mizej ty políčka. A nenahraditelnej pomocník je, když nějaké CT hituje, tak ho čapnu mrdnu s ním o zem, zbyde mu tak 20hp, čili co on robí ostatním, já robím jemu. Poněvadž hitovaní fakt nemám rád, zvlast kdyz simon ignoruje chat a nedoplní hpčka.
A taky jsem si robil prdel z britny na surfu.
PS: Sorry Britny :biggrin:
Doesi, at uz používás jakoukoliv magii, ihned to nauc ostatni, jinak je ten grab fakt k nicemu, kdyz to umi 1 z 20.. udelej o tom treba tutorial do AF, hh. Jinak s grabem je sranda, je to jakoze 4fun, sice to nekdy presahne mez, ale co uz. Hlavne je to dobre na uklidneni simona.
žádný konkrétní jména nic :D
Mohol by si prosim ešte demo pri počte 3 a viac?
Pořešíme na poradě. Thread o kravině.
PS: Adio, prosím tě, zkus to ale omezit to grabování protože zrovna ty ho máš velice oblíbené
To nebolo grabom.
Doesi, at uz používás jakoukoliv magii, ihned to nauc ostatni, jinak je ten grab fakt k nicemu, kdyz to umi 1 z 20.. udelej o tom treba tutorial do AF, hh. Jinak s grabem je sranda, je to jakoze 4fun, sice to nekdy presahne mez, ale co uz. Hlavne je to dobre na uklidneni simona.
TWF. Ja grab nepoužívam vôbec a fungujem. Simona sa dá ukludniť hociako inak.
Tak ho dejte na nějaký nevyužitý custom flag, ten dejte všem a pokud ho bude někdo zneužívat, tak o ten custom flag přijde. Já bych o grab nerad přišel kvůli výše zmiňované možnosti odbugnutí.
Nebo lepší varianta:
Zrušit grab, všem dát práva na základní teleport co je v core (nespornou výhodou je 100% funkčnost teleportu a nemožnost grabování zbraní) a v případě zneužití by admin přišel jen o ten jeden flag, který povoluje teleport. Slay/slap je tady pořád a žádné další využití ten grab nemá.
Grakon2702
13-01-15, 16:56
mě se treba obcas povedlo odbugnout hráče na mountains nebo snow, nevim ktera je ktera, na DRku, tam u konce jak mizej ty políčka. A nenahraditelnej pomocník je, když nějaké CT hituje, tak ho čapnu mrdnu s ním o zem, zbyde mu tak 20hp, čili co on robí ostatním, já robím jemu. Poněvadž hitovaní fakt nemám rád, zvlast kdyz simon ignoruje chat a nedoplní hpčka.
Simon a ostatní CT mají právo tě hitovat, když neposloucháš Simonovy příkazy či ohrožuješ jeho nebo jiné vězně. Přitom není Simonovou povinností doplňovat HP. Jak by teda řekl jeden z těch namaštěných borců z ulice "Moc nefrajeř, mohl bych tě rozbít..." :whip:
Simon a ostatní CT mají právo tě hitovat, když neposloucháš Simonovy příkazy či ohrožuješ jeho nebo jiné vězně. Přitom není Simonovou povinností doplňovat HP. Jak by teda řekl jeden z těch namaštěných borců z ulice "Moc nefrajeř, mohl bych tě rozbít..." :whip:
Můžeš mně to pravidlo sem postnout? Nikde ho nevidím. V pravidlech akorat vidím, že dozorci mají zakázáno zabraňovat ve vzpouře, což hitování i nedoplnění HP je. A když simon řekne at jdem k zadní stěně, já jdu a CT mi dá hlavu přes box ze mi zbyde 5hp, tak mi řekni kde jsem udělal chybu?
Můžeš mně to pravidlo sem postnout? Nikde ho nevidím. V pravidlech akorat vidím, že dozorci mají zakázáno zabraňovat ve vzpouře, což hitování i nedoplnění HP je. A když simon řekne at jdem k zadní stěně, já jdu a CT mi dá hlavu přes box ze mi zbyde 5hp, tak mi řekni kde jsem udělal chybu?
Simon a ostatní CT mají právo tě hitovat, KDYŽ NEPOSLOUCHÁŠ SIMONOVY PŘÍKAZY či ohrožuješ ... když tě někdo hituje jen tak, tak je to vůl.
Grakon2702
13-01-15, 19:17
Ach to vaše "zabraňování vzpouře..." Na tohle slovní spojení jsem strašně moc háklivý.
6. Je zakázáno zabraňovat vzpouře - brát zbraně v bednách, které jsou určené pro vězně.
Toto pravidlo je hodně debilně napsané, když vezmu fakt v to, že úkolem Simona je zabránit vzpouře. Proto beru pouze tu část s nepovoleným braním gun.
E: Samozřejmě tady vůbec nevedu diskuzi o retardech, co hitují naschvál, ale to by mělo dojít každému.
Simon a ostatní CT mají právo tě hitovat, KDYŽ NEPOSLOUCHÁŠ SIMONOVY PŘÍKAZY či ohrožuješ ... když tě někdo hituje jen tak, tak je to vůl.
No, a přesně na hente voly je grab nenahraditelny.
No, a přesně na hente voly je grab nenahraditelny.
amx_slap retard 95
Problem solved
Chápu, že je to pro vás zábavnější, když to můžete ovládat, ale buď to používejte jen když musíte, nebo vůbec. Simple.. (:
Podle mě by měl Simon doplňovat, když CT zbytečně hitují, nebo omylem někoho nahitují, když střílí po jiném. Ale pokud někdo neplní příkazy Simona a Simon ho jenom nahituje, přičemž by ho mohl za to i zabít, když je neplní, tak doplňovat nemusí, to je jenom jeho dobrá vůle že upozorní hitem a nefragne. Ale během jeho kola by měl průběžně doplňovat, hlavně na mapách, kde nejsou lékárny.
To pravidlo o zabraňování vzpouře už nějaký admin z JB myslím sliboval, že se musí poupravit, protože jenom braní zbraní se to netýká, tam jde hlavně aji o to hitování věznů co jsou v cele se zbraní apod.
A než jako bych naklikala nějaký slap :D když třeba někdo blokuje schválně, to raději ho grabnu.
Because stačí napísať ked nevieš ako si to nabindovať.
Because stačí napísať ked nevieš ako si to nabindovať.
Ale vždyť on ví. I on není žádnej svatoušek a grabuje si tam lidi. Když už tu na sebe házíme ty dema, tak bych chtěl teda jedno poslat, kde bEcause zneužívá "adminského přesunu" (tím pádem kvůli adminovi zemřel bezdůvodně jeden hráč)
Demo -- http://csko.cz/d/B4kvMPOj
-- vysvětlení : admin má možnost přesunout lidi k T / CT bez toho, aniž by daný živý hráč zemřel. Jak na demu můžeme vidět, Player párkrát bouchl do ADMINA, adminovi se to nelíbilo, tak SÁM SEBE přesunul k CT. Tím pádem byl Player hledaný, protože boxl do CTčka. Jakmile ADMIN zneužil svých schopností, přesunul se zpět k T.
Navrhuji zrušit tuto adminskou funkci přesunu, že to okamžitě nezabije daného hráče (viz. jak to mají spešlové).
Hah Because aký svätý a robíš toto? Však to je ešte horšie, povedz mi o tom ako si to nechcel. (tu sa začnite smiať)
Grakon2702
14-01-15, 17:00
Nemá náhodou tato funkce něco společného s tzv. virem, kdy se záhadně nejmenovaný admin objeví na špatném spawnu se špatným skinem a především ve špatném týmu? ;). Všichni už jsme asi zažili podobnou situaci...
Jeééé a pomee vśetci na seba poďme hádzať špinuuu.. len si predtým nezabudnite zamiesť pred vlastným prahom.. :)
V prvom rade nechapem povodny zmysel tohto threadu. Ak to mal byt vtip tak dost nevydareny.
Co sa tyka grabu tak ja som jednoznacne za zrusenie pretoze pomer zneuzitie/prospech grabu je tak 100:1. A to ze sa obcas niekto bugne tak to snad prezije, ze raz zomre zbytocne a vacsinou sa aj tak bugne pre vlastnu blbost.
Ohladne Adia je pravda ze on pouziva grab vsade aj tam kde je to uplne zbytocne - a on je aj jeden z tych kvoli ktorym by som grab zrusil. Skoda ze tu vznikol tento theard az teraz, kedze pred cca tyzdnom som mazal stare dema a mal som tam jedno take kde Adio celu mapu iba graboval a ked som mu napisal nech normalne simonuje tak ma provokativne zacal grabovat hore dole + ked som sa rozbehol na simona otoceneho chrbtom so sekacom v ruke tak ma grabol a odhodil od neho. Anyway to demo uz nemam takze skoda to tu riesit.
A Adio s Becausom to si imho rieste v admin fore akurat tu vytvarate o sebe a AT zly obraz
ked som sa rozbehol na simona otoceneho chrbtom so sekacom v ruke tak ma grabol a odhodil od neho. Anyway to demo uz nemam takze skoda to tu riesit.
Tak to bych docela rád viděl. Škoda, že ČIROU NÁHODOU jsi ty dema mazal že ://
Né, že by to tu bylo celý o palečkách, ale taky to o nečem svědčí ne? :) Házíš špínu na bEcauseho, ale sám si špinavej jak kominík. Well played!
a preco ich mam 6 dolu ja?:( :D
Asi jsi neaktivní atmyn :D
Ano je to cira nahoda ze zaciatkom roka 2015 som vymazal vsetky dema z roku 2014 lebo zbytocne zaberali asi 6GB. Samozrejme som si to cele vymyslel aby som ta tu zhodil pred zbytkom tak ako aj vsetci ostatni ktori tu pisu ze zneuzivas ten grab.
Adio celu mapu iba graboval a ked som mu napisal nech normalne simonuje tak ma provokativne zacal grabovat hore dole
A nad tym zbytkom co som pisal (vid. vyssie) sa nepozastavujes? Lebo to je tiez vec ktoru by si nemal robit ale to ta zjavne ani neprekvapilo
Né, že by to tu bylo celý o palečkách, ale asi nebude náhoda, že jích máš 6 dolů co? Házíš špínu na bEcauseho, ale sám si špinavej jak kominík. Well played!
Hazím špínu ? On může házet špínu, ale já né ? Asi vám lezu do řemesla "kameramani"
A nad tym zbytkom co som pisal (vid. vyssie) sa nepozastavujes? Lebo to je tiez vec ktoru by si nemal robit ale to ta zjavne ani neprekvapilo
Celkově bych se rád podíval na to co jsi natočil. S tím, že někdo někoho zdvyhá do vzduchu tu bylo řečí dost, to už mě ani nepřekvapuje, ale pozastavil jsem se nad tím, jak jsi údajně zaútočil na jiné CTčko sekáčkem a já jsem tě odhodil. Určitě zavolej do Novy, budou tam mít pro tebe místo.
Tady nemá smysl něco řešit, už to tu zašlo dost daleko. Vyřeší se to na poradě v neděli.
lock
The Frisco
14-01-15, 22:20
to všichni řešíte jak kdyby vám to mělo od základu změnit životy :slap:
.. ať nejsem úplně offtopic, jsem pro zrušení
Hazím špínu ? On může házet špínu, ale já né ? Asi vám lezu do řemesla "kameramani"
Celkově bych se rád podíval na to co jsi natočil. S tím, že někdo někoho zdvyhá do vzduchu tu bylo řečí dost, to už mě ani nepřekvapuje, ale pozastavil jsem se nad tím, jak jsi údajně zaútočil na jiné CTčko sekáčkem a já jsem tě odhodil. Určitě zavolej do Novy, budou tam mít pro tebe místo.
Tvůj styl ironickýho psaní mi říká, že se snažíš situaci trochu schovat, ale možná mi to jen tak příjde. Kalerab není jedinej, co si stěžuje na tvoje graby, co si budem povídat. Kdybych nebyl odpískanej za to, že jsem hodil jedno demo o tom, jak si admini dělaj srandičky a zajížděj vězně, tak točim aj tebe a věř mi, že by z toho byl celovečerní film, páč někdy to fakt přeháníš. Aktivních Jail adminů je teď momentálně "pět a půl" a i přesto se někdo nad využíváním grabu pozastavil a řekl si, že tady není něco ok. Tupelko - OK, Grifin - OK, Gustak - OK, Jerry - sem tam něco, Fizzy - taky občas na ten grab sáhne, ale nic kvůli čemu by se měl vytvářet thread.. pak jsi tu ty, kterej na ten grab sáhne minimálně 2x za kolo, což už se hráčům nelíbí a přesně kvůli tomu tenhle thread má už 8 stránek. Nikdo není svatej, řekněme si to na rovinu.. slap u spešlů taky nebyl zrovna OK, ale zrušilo se to a bylo po problémech. Nemusel z toho bejt tak obsáhnutej thread na fórku. Grab je prostě dlouhodobým problémem, ale řešení zatím není, páč nikdo "větší" to moc neřeší, což je chyba a kvůli tomu se do tohodle threadu furt píše a řeší se to a bude se to řešit ještě dlouho, pokud to zůstane nedotčený.
Swagrid out, peace and love.
PS:
Forum hero. Myslel jsem si o tobe vic.
To mi nepříjde jakožto plnohodnotný vyjádření na věc, ale tvoje věc viď. To už musej řešit jiný lidi než já..
Ale vždyť on ví. I on není žádnej svatoušek a grabuje si tam lidi. Když už tu na sebe házíme ty dema, tak bych chtěl teda jedno poslat, kde bEcause zneužívá "adminského přesunu" (tím pádem kvůli adminovi zemřel bezdůvodně jeden hráč)
Demo -- http://csko.cz/d/B4kvMPOj
-- vysvětlení : admin má možnost přesunout lidi k T / CT bez toho, aniž by daný živý hráč zemřel. Jak na demu můžeme vidět, Player párkrát bouchl do ADMINA, adminovi se to nelíbilo, tak SÁM SEBE přesunul k CT. Tím pádem byl Player hledaný, protože boxl do CTčka. Jakmile ADMIN zneužil svých schopností, přesunul se zpět k T.
Navrhuji zrušit tuto adminskou funkci přesunu, že to okamžitě nezabije daného hráče (viz. jak to mají spešlové).
Hah Because aký svätý a robíš toto? Však to je ešte horšie, povedz mi o tom ako si to nechcel. (tu sa začnite smiať)
Takže, ďakujem Doesovi, že mi otvoril ešte nachvíľku túto tému.
Takže v prvom rade mi prosím nájdite kde píšem, že som svatý. Lebo ja si fakt nevybavujem, že by som niečo také písal/hovoril. Ale budiš, vidím že adio si sem napísal čo potreboval a veľmi ma udivuje, že si to nenapísal predtým, len keď som si ja prišiel posťažovať. Doteraz si si nebol ale akonáhle som si ja posťažoval tak musíš aj ty, aby som náhodou nebol ukratený, like a kuto.
Ano používam ten presun a vieš je to fakt fasa. Keď za mnou beží furt debilko nejaký ktorý len chce srať ľudí a človek ho odseba odhodí a zase ide tak ja neviem ale nechce sa mi ho zabíjať grabom. A hádaj čo, na ďaľšie kolo už za mnou ten hráč nechodi a neboxuje do mňa ako zmyslov zbavený. A ver mi nechce sa mi počúvať iba ako do mňa boxuje niekto a nič mi to nerobí.
Adio: Celkovo bol som pro aby ti dali práva, bol som pro aj aby ti ich nechali, ale potom čo si začal zneužívať, najskôr na TS a potom v hre, že som normálne aj 5x oľutoval.
Aké kameri? :D Nechápem potom načo je tá téma sťažnosti keď nemáš demo tak ťa pošlu do veľmi veľkej dierky, a keď máš tak si debil lebo si si ,,NAKAMEROVAL,, a sťažnosť aj tak nebude vyriešená. Áno nakameroval som a snáď mám dovolené. Mne je jedno, zoberte grab/slap/slay/kick atď. ja si urobím poriadok aj bez týchto vymožeností.
K tebe Jezus: Raz si mi napísal, že smrdím na tom jeblom JB a hádaj čo? Teraz tam smrdíš aj ty, slávna fantastická 4rka sa rozpadla keďže už v banliste sa veľmi nenachádzajú Vaše mená. Ale to už je iná téma.
Som rád, že mi Does dal tú možnosť sa vyjadriť.
S pozdravom
,,Svatý,, bEcause
Tieto sracky uz ani nikto necita. 8 stran o hovne, kde sa akurat urazate a bla bla. A to zacalo ako "sranda". Lock a uz to neotvarajte, aj tak tu nic nevyriesite. Poriesi sa na porade.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.