Zobrazit normální verzi : zadost o admina
cawte najcastejsie hram Jial Break make hracke meno je Kvasno moyno ma us poynate no chcel bi som sa stat adminom preto vidim neschopnost CT len ta zo srandi FK a moj vek je 16 rokov byvam v Nitre na slovensku moja skusenost z C.S.K.O. je ť rokov tak vas prosim stel bi som vam pomoct davat pozor na hracov co su CT a nemaju mikraki FK nadavaju a najvac ma rosculuje ked CT nepolslucha simona moja email adresa je mar1n0@azet.sk dakujem moje tel. cislo je 0905357491
no mohol bi som bit admin
Táááák to je pěkná žádost. Myslim že všichni jsou už rozhodnuti pro ANO. Ironie
mam 5 rokov skusenosti s C.S.K.O
no tak teda som teda admin
Trošku záležať na žiadosti chyby opraviť,ale aj tak na JB je adminov dosť tak NIE
moje tel. Cislo je 0905357491
:dddddddddddddddddd
ja vim ze je ich dost ale skoro zadni na to nedava pozor ja vidim ze iba par adminov naozaj davaju pozor pls stem bit admin mam velku skusenost a som tam velmi casto a nektori admini to zneuzivaju
ja vim ze je ich dost ale skoro zadni na to nedava pozor ja vidim ze iba par adminov naozaj davaju pozor pls stem bit admin mam velku skusenost a som tam velmi casto a nektori admini to zneuzivaju
Napr kto zneuziva
ino tak moz em dajte mi sancu a uvidite
no tak dajte mi sancu a uvidite ak budem zly admin tak us nikdi nebudem hrat csko
Pochybujem že maš 12 ne ešte 16..
Nenapisal si či maš steam ako dlho hraš na serveroch atd :)..
NE
mam 16 rokov volam sa Marian kvasnovsky a csko hram 5 rokov mam skusenosti s Jail Break
Myslel si to takhle: mam 6 rokov volam se Marian kvasnovsky a csko hram 5 hodin a skusenosti nemám žádné?
Souhlasím s Cipere nic jiného na to nejde říct ;) kdybys náhodou nepochopil tak NE
ja to naozaj vim hrat dobre a dminom bi som bol rad a ak stete zaplatim vam nekde vip
Prečítaj si toto http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-!!!
Zisti či splňuješ všetky podmienky, ak nie, nemá zmysel žiadať o práva, keďže máš nulovú šancu uspieť.
O tom že máš 16 rokov pochybujem, tvoja gramatika nepresahuje ani gramatiku 8 ročného dieťaťa.
Napíš tak o 3 až 4 roky.
Snáď môžem poprosiť o LOCK tejto žiadosti, je jasné že tu práva mať najbližšiu dobu nebude, a je zbytočné to nechať otvorené, maximálne sa mu tu budú posmievať.
Edit:
ja to naozaj vi?(e)m hrat dobre a ?(a)dminom bi som bol rad a ak stete zaplatim vam n?(i)ekde vip
Rada do budúcnosti, skús zapracovať nad tými chybami.
ja to naozaj vim hrat dobre a dminom bi som bol rad a ak stete zaplatim vam nekde vip
Kotelna neni Gamesites že si kupiš VIP a budeš mať práva už tu zaznelo dosť NE nemaš asi čo riešiť!!!
http://www.komik.cz/dir_obrazky/alkohol_ne_radsi_knihu.jpg
precital som si vsetko splnam ved som na Fb Majko Kvasnovsky
Hovno bude. Podej si žádost tak za 25 let.
Asi si nerozumel,
steam (originální hra)
Toto ti chýba.
Myslím že mám právo spochybňovať aj tvoj vek.
Tá gramatika mi trhá oči ...
Nemas sancu byt adminom najblizsich par rokov, tak poprosim nezakladat dalsie zbytocne thready o adminovani, vdaka
lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.