Zobrazit normální verzi : JailBreak
Kotle, viem že tu už raz padla otázka okolo Jailu. Opäť otváram túto tému a prosil by som o zavedenie tohto módu na server, samozrejme, ak s tým budú súhlasiť všetci...
Hmm, to nevím chlape, tam totiž potřebuješ admina 24/7 .
Na dalsi servery ted neni vykon.
A co zrušit Soccer Jam a udelat Jail....SJ stejnak nikdy neni plnej....I Jump je plnější........
A nebo než něco uměníš můžeš udělat anketu...
Dnes okolo 17:00 boli fajné lagy na WAR3FT.... :) s tým SoccerJamom to nie je zlý nápad
o jumpu ani nemluv, to je mod, kde se člověk učí 3 roky, aby byl sotva polovina co ti nej na světě.. jinak jsem také pro zrušení SJ a vytvoření buď samostatného AIM serveru nebo něčeho new jako tohle .. :)
V ankete je preklep :O :-D. Očividne moja vina, prosím Kotla aby sa vyjadril. Súhlasíš s tým, aby sa SoccerJam zamenil za JailBreak?
Mluvím sám za sebe, ale na JB je tu málo adminů a nabírát kvůli tomu nový je zbytečnost, teda aspoň podle mě . To spíš udělat call of duty mod . To je něco jako W3, akorát že tam jsou prvky z call ofa . A call of duty tady hraje snad každej skiller . Hlavně 4 . ;-)
Všetko záleží od Kotla ;-)
Ja by som bol tiež za. :)
to stejně neovlivníte. kotel bude dělat stejně jen servery, které chce. navíc se jailbreak špatně nastavuje.
rozdělte aim a fy.. na tom serveru nejde nominovat např ak-colt, a na serveru ta mapa je.. denně se tam vystřídá 480 000 000 buzzkilů a snowů, což jsou mapy jen o rushu.. chce to taky nějaký aim, tam jde o skill.. bylo by to plný i kdyby byl zvlášt fy a aim server.. :)
To je lepsi napad. Ale soccerjam muze zustat.
Záleží na Kotlovi jak se rozhodne, přesto myslím že JB je oblíbenější než SJ.
Záleží na Kotlovi jak se rozhodne, přesto myslím že JB je oblíbenější než SJ.
mám podobný názor
a co takhle obnovit tu kotelnu maxi? je to zase něco jinýho, když vás ze začátku kola běží 16.. :) podle mě se to naplní, zkuste to aspoň :D
předělat? udělejte to stejně jako clasic, akorát tam dejte 32 players.. na kotelně se to naplní vždycky a bude to fun :)
To byl jen návrh, nemusí se předělávat. Jen sem myslel že by to mohl být nějaký mod. Třeba Matrix nebo Predator.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.