PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva.

zajicek
30-11-11, 16:56
Ahoj,jmenuju se Patrik,je mi 15 let.Přezdívku mám Zajiček.
Rád bych nastoupil jako admin na Kotelnu.Důvod? Baví mě hrát na vaších Serverech,je tam dobrý kolektiv a chtěl bych tam pomáhat proti Cheaterům a škůdcům. Na server bych dohlížel aji 12 hodin denně a Kontroloval Chování hráčů Tak samo aji Admínů.
zkušenosti s amx: Adminem jsem byl už hodněkrát, s amx zkušenosti mám.
Působil jsem na serverech jako admin. Gamesites,Team-Game,Free7gaming,Bzone.
Co vím o Amx?: Tak s amx vím hlavně to že bind na grab je bind "alt" "+grab" a ze amxmodmenu je bind "f1" "amxmodmenu",ze vote se dava amx_vote "sss" "sss",bany,kicky,unbany,steam bany atd. Samozrejme stejne.
O Rconu vím taky něco málo. Ohledně příkazů.

Rosi! xP
30-11-11, 17:01
Je sice pěkné, že asi umíš s AMX, ale nelze se stát adminem tak, že se zaregistruješ na forku a hned první příspěvek je žádost o admin prava. I ta žádost neobsahuje vše co by obsahovat měla. Za mě NE

Pikii :D
30-11-11, 17:05
Kde by si chcel práva???

zajicek
30-11-11, 17:05
Já jsem dodal to co je nejduležitější. A že jsem se 1 přihlásil na Forum je pravda. Protože nehraju na Kotelně nijak dlouho. Tak proto jsem se zaregistroval až dnes.

zajicek
30-11-11, 17:07
Práva jsem chtěl na Knife.

snowrider
30-11-11, 17:12
Na KNIFE ťa vídam posledné dva dni, pred tým som nevedel že existuješ.
Ak Bzone myslíš Biohazard Zone, tak mi napíš pod akým NICKOM si tam bol admin, a rozhodni sa čo napíšeš.

zajicek
30-11-11, 17:14
Ano,na knife jsi mě možná viděl 2 dny. Pokud chceš víc poptéj se lidí ve hře. Ano myslim biohazard. Nick byl S1dlo.

Daduskaa
30-11-11, 17:22
Chýba mi tu to, či máš steam alebo nie ...

zajicek
30-11-11, 17:23
Ano mám Steam. Ale snad není Steam k právům. Nebo se mílím?

Svacinar
30-11-11, 17:23
Ani sem nepište, pokud na tomto portálu hrajete méně jak 3 měsíce. ...

Napište vaše steamid, jak dlouho hrajete na steamu, na jakém serveru/serverech hrajete nejčastěji...

Pokud Vás hráči a admini neznají, máte malou šanci na přijetí.

Doplň prosím.

MARTiii
30-11-11, 17:25
Ano mám Steam. Ale snad není Steam k právům. Nebo se mílím?

mÍlis se

zajicek
30-11-11, 17:29
Ano? :) Takže já myslel že je snad Steam na hraní. A né kvůli právům.

MARTiii
30-11-11, 17:31
je k obojimu

zajicek
30-11-11, 17:32
Můj Steam ID je: STEAM_0:0:45982487,přesně na Steamu nevím jak dlouho hraju. A nejčastěji hraju na Kotelně - Knife.

zajicek
30-11-11, 17:33
Ano souhlasím. Ale je hlavně kvůli hraní. A né na práva.

MARTiii
30-11-11, 17:36
"12 hodin denně" ??? :DD to mi vysvetli

snowrider
30-11-11, 17:38
Tak teba si z Biohazard Zone nepamätám, je pravda že som tam hrával iba občas, skús napísať kedy si tam pôsobil ako admin.
Edit: Zadal som tvoj steam do Google a nič mi to nenašlo.

zajicek
30-11-11, 17:41
Neukazuje mi to správně Hodiny hraní. Píše mi to 2578 hours. Ale to je blbost.

:) Tak to nevím proč nenašlo. Tak mi dej Steam snowe. Já si tě přidám. A na Bio. Jsem byl přiblížně Admínem Rok z5. Ještě jsem tam hrál s admínem: zazo.

snowrider
30-11-11, 17:55
Mám na teba zopár otázok, napíš mi kto bol Hlavný Redaktor webu pred rokom.
Rozhovor s majiteľom a redaktormi pridám keď bude jeden z nich online.

zajicek
30-11-11, 17:57
To už si nepamatuju.

Ale mě se zdá že tam žádny nebyl.

Příjdu zítra. Nebo ještě dneska večer. Jdu off,tak zatím čau.

plAnt
30-11-11, 18:56
Taktiež sa nauč význam slovička EDIT :).

shrkn
30-11-11, 19:01
Ahoj,jmenuju se Patrik,je mi 15 let.Přezdívku mám Zajiček.
Rád bych nastoupil jako admin na Kotelnu.Důvod? Baví mě hrát na vaších Serverech,je tam dobrý kolektiv a chtěl bych tam pomáhat proti Cheaterům a škůdcům. Na server bych dohlížel aji 12 hodin denně a Kontroloval Chování hráčů Tak samo aji Admínů.
zkušenosti s amx: Adminem jsem byl už hodněkrát, s amx zkušenosti mám.
Působil jsem na serverech jako admin. Gamesites,Team-Game,Free7gaming,Bzone.
Co vím o Amx?: Tak s amx vím hlavně to že bind na grab je bind "alt" "+grab" a ze amxmodmenu je bind "f1" "amxmodmenu",ze vote se dava amx_vote "sss" "sss",bany,kicky,unbany,steam bany atd. Samozrejme stejne.
O Rconu vím taky něco málo. Ohledně příkazů.

Dostává mě jedna věc , která se objevuje ve všech sh1t žádostech poslední dobou a tou je ZKUŠENOSTI S AMX Píšeš tu že jsi byl admin na GS,TG a já nevim kde ještě a ta žádost vypadá jako kdyby si ji vytáhl nejmenovaným otvorem z krávy! Víš to vůbec ? To jsou buď adminy ostatních serverů slepý a malomocní a nebo si tu z nás prostě jenom děláš dobrej den ? Abych se vrátil k tomu amx, škoda že si nepřepočítal tvé zkušenosti na % : Amx ovládám na 98% adminem sem byl už několikrát , ovládám třeba amxmodmenu(to tam máš jak koukám) tohle by to totálně uzavřelo. A 12 hodin denně ? You jokin' ? To jako přídeš ze školy ,sedneš si k počítači a seš tam já nevim do kolika ? No RL ? Sad. Už toho radši nechám. K žádosti NE :)

zajicek
30-11-11, 19:37
Ok. :) Tak díky za svůj názor. Ale já nemám na výber. Jsme přestěhovaní do nějaké podělané dědiny. :) Je tu hodně nepříjemných lidí a já neminím chodit ven. A jsem aji víc než 12 hodin denně na PC. Pokud tě to baví se starat lidem do života prosím. Já si jednal jen o Ano nebo Ne. :) Toto mi stačilo na jakým koliv Serveru. Není duležité jak se rozepíšeš ale co umíš. Rozepišu se tak že tu napíšu blbosti aji jak vytvořit server + ho vážně neumím. A to mi nedělá problém. Takže když je tvoje Odpověď ne. :) Tak není co řešit a můžeme čekat dál.

shrkn
30-11-11, 19:45
Co to tu píšeš ? Kdybych napsal NE tak se zase ptáš proč ? proč sem napsal jen NE ? Tady sem ti napsal důvod. To ho prostě nemůžeš příjmout a hned na mě útočit že se ti ser* do života ? Chlape wake up. "Není duležité jak se rozepíšeš ale co umíš. Rozepišu se tak že tu napíšu blbosti aji jak vytvořit server + ho vážně neumím." <-- tuhle větu sem dost dobře nepochopil. Dále.. Že není duležité jak se rozepíšeš ? Je ! Žádost je od toho, aby si na tebe udělali všichni dobrý obrázek, aby si dokázal že jsi hoden být admin. Samozřejmě tím nemyslím vymýšlet si bludy a odebrat si 2-3 čísílka ze SID nebo tak něco.

zajicek
30-11-11, 19:48
Já to můžu přijmout,jen říkám svůj názor já. Už mi napsali Né. A neřešil jsem to. Tvoje odpověď je né :) Tak už nemusíš psát nic jiného než ahoj.

A nemusíš si tu hrát na nějakého chlapáka když nejsi. :) Moje odpověď toto ukoncuje. :)

Dejf
30-11-11, 21:04
Ak sa smiem opýtať napísal si že by si dával pozor 12 hodín denne , ako tak počítam tak mi to výchádza že ideš spať okolo 2:00 vstaneš okolo 10:00 samozrejme nemôžeš ísť do školy možno sa osprchuješ naješ a pod a pozom ideš spať znovu okolo 2:00 ?

snowrider
30-11-11, 21:07
Dejf, ale je tu možnosť že to myslel obrazne :-).

ZEUS
30-11-11, 21:29
Můj Steam ID je: STEAM_0:0:45982487,přesně na Steamu nevím jak dlouho hraju. A nejčastěji hraju na Kotelně - Knife.

Můžeš mi prosím tě říct, kde si na ten "steam" přišel ??

Tohle je výpis z logu z dnešního dne, ze serveru knife: 13:43:34 <VALVE_0:0:1935805656><91.187.57.70> Zajicek

Ridik :D
30-11-11, 22:30
Ne

Ciper
30-11-11, 22:43
-Ne-

Dejf
01-12-11, 00:28
Dejf, ale je tu možnosť že to myslel obrazne :-).
Ja som to obrazne teda nepochopil . K žiadosti keď sa ti nepáči odovodňovanie tak nie.

baf
01-12-11, 10:31
Samo NE

zajicek
01-12-11, 15:28
samozřejmě jsem to myslel doslovně. A já hraju na NS pokud se ptás. Když hraju přez Steam,seka se mi myška.

ZEUS
01-12-11, 15:50
Aha, steam je hodně náročný na myš. Tak to potom chápu.

Ridik :D
01-12-11, 16:36
zeus :D jak se ti muze zasekavat mys co pod tim myslis lag ?

Strikeman
01-12-11, 17:05
Ne, ten kluk co žáda o práva, ma pravdu. Me se to taky delalo (to sekávaní myši) je to hodne náročne a jen silné povahy s týmhle problémem mužou hrat. Taky sem hral na non-steamu, pak ale sem musel Reinstall PC, a už všechno bylo v pohode. Když tak ti dam radu, vždy když deš hrat, tak si dej recording. Napr. record musissidatrekor a už to nebude tak zlé.. ;) Reinstall pc to vyreši :-) Co se tíče žádosti, je pekná a davam ti zatim velké NIC ;)

bones
01-12-11, 17:15
Problem so sekanim mysi na steamovej verzii csku sa da myslim vyriesit prepnutim v task manageri procesu hl.exe na low (alebo high) priority.

Inak k ziadosti samozrejme proti.

:D Dal Ta Bhoper:D
01-12-11, 21:09
Ja som proti nepoznám ťa tu ešte

BAWSON
01-12-11, 21:11
Taky se mi "sekala" mys na steamu. K zadosti - 12 hodin denne? Zijes ty vubec?

zajicek
01-12-11, 21:45
Samozřejmě už jsem napsal. :) Mělo to být napsáno že jsem na Serveru dost často. :) A věnoval bych tomu hodně času a nedělalo by mi to problém.

kashpi
01-12-11, 21:47
Nic proti, ale tuto žádost jsem tu už někdy viděl, jen si změnil svůj nick tam :D
Nicméně ten steam je fakt zvlášní :D hlavně na něm neexistuje ani záznam na steamcomunity...

Krispo
01-12-11, 22:22
Nějak ti nevěřím s tím steamem.. Steam Community: Nebyly nalezeny žádné záznamy skupiny nebo hráče, které by odpovídaly vašim podmínkám vyhledávání. Chce to se víc rozepsat v žádosti + Ani sem nepište, pokud na tomto portálu hrajete méně jak 3 měsíce. (http://csko.cz/stats/hlstats.php?mode=search&q=zajicek&st=uniqueid&game=)

chmod a+x /bin/laden
02-12-11, 01:09

No já jsem na netu dohledal, že ten tvůj steam účet byl založen 10.11.2011, což znamená, že buď máš dost krátkou paměť, nebo jsi prostě lhář.
Prosím tě, zamysli se nad sebou, jestli máš špetku zdravého rozumu, tak svou žádost sám odvolej, stejně nemáš nejmenší šanci a ještě se tady plácáš jeden nesmysl za druhým!

Muco
03-12-11, 00:46
Cawte volam sa Branislav moja prezivka je muco ..rad by som chcel bit admin na oldschool väcsina hracov ma tam pozna admin chcem bit preto lebo som ferovy hrac ktori ma rad ferovu hru a nemam rad ludi co podvadzaju viem rozpoznat kedy ma niekto cheaty a kto nie ....ovladamdobre awp a ostatne zbrane ...a byvam na oldschool casto tak by som dohliadal na ferovu hru a neda sa ked tam pisu blbosti nadavaju a taketo veci ... to je asi vsetko ... :) A steam mam ....

Svacinar
03-12-11, 01:02
Cawte volam sa Branislav moja prezivka je muco ..rad by som chcel bit admin na oldschool väcsina hracov ma tam pozna admin chcem bit preto lebo som ferovy hrac ktori ma rad ferovu hru a nemam rad ludi co podvadzaju viem rozpoznat kedy ma niekto cheaty a kto nie ....ovladamdobre awp a ostatne zbrane ...a byvam na oldschool casto tak by som dohliadal na ferovu hru a neda sa ked tam pisu blbosti nadavaju a taketo veci ... to je asi vsetko ... :) A steam mam ....

Založ si vlastní thread. Ale předtím než to uděláš ti poradím. Přečti si tohle (http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-!!!) a žádost piš podle toho a dej si pozor na pravopis.

Dejf
03-12-11, 01:23
Odpuste mi ale musím sa to opýtať . Ty si muco z rakitoviec? Inak ako písal svaco ...

snowrider
04-12-11, 20:01
Nehnevajte sa že otváram starý Thread.
Takže rozhovor mi poskytol Majiteľ 2Shae:

.:Sn0wR!der:.: Zdravím.
2Shae: zdar
.:Sn0wR!der:.: Máš prehľad Administrátorov rok do zadu?
2Shae: mam
2Shae: preco ?
.:Sn0wR!der:.: Bol na BZone rok do zadu admin S1dlo?
2Shae: nie

Edit: Myslím že je to jasné, klamári tu nemajú čo žiadať o práva.

Muco
05-12-11, 11:07
ja som na knife kazdy den a nevidel som ta tam ani raz zamna nie

Muco
05-12-11, 12:20
ja som ta tam nevidel tak ja neviem..