Zobrazit normální verzi : JailBreak7
Nový jb server se stejnýma mapama jako na ostatních krom 6ky
ip: 212.80.69.60:27101
nemohl by JB 7 byt originalni? udelat ho jako za stareho? a noveho?
ze treba Hledany vezen by po nejakej dobe mel absenci a simon by to zrusil....ci nove mody,PP treba s M4 nebo tak
a to stare ze by se pridal zase Fotbal menu?
Ta 7 byla udělaná na rychlo, kvůli té soutěži nám ji Kotel udělal =) a jsem zato rád.
Jinak k tématu od Keoxe, určitě by to bylo super =)
Zeptám se k čemu je dobré mít další JB server, když jich bylo již 6.
Hráči se budou akorát rozmělňovat mezi serverama a nakonec bude na každém serveru 10 z 28 hráčů.
Pokud to bylo jen kvůli soutěži, tak na to jsou rezervačky a nemusí se dělat další a další servery.
Nakladana Okurka
26-01-15, 09:19
Chtěl jsem napsat to samé, co Nihilia. Naprosto s nim souhlasim. Myslel jsem, že JB 7 vznikla kvůli soutěži a pak se zruší. Podle mě naprosto zbytečný server.
Nechal bych ho tak jak je a nerušil
Nakladana Okurka
26-01-15, 12:53
Nechal bych ho tak jak je a nerušil
K čemu ale další JB server, když už takhle je 4ka poloprazdna, na 5ce 10 lidi a na 6ce 6 lidi..
E: Jak myslíte..
K čemu ale další JB server, když už takhle je 4ka poloprazdna, na 5ce 10 lidi a na 6ce 6 lidi..
Jo, ale ty ses díval ve 12 v pracovní den. Podívej se tam v 18hodin večer, nebo o víkendu. Komunita jb se furt rozrůstá.
E: I když, stejně je k ničemu sem psát jestli ho nechat bo ne, náš názor nic nezmění
btw kotlovi na disku jeden server miesto nezabera + je to jeho vec
Lidi evidentně nechtěj hrát na plnym serveru, když maj tu možnost.
Ten míč by měl v nejbližší době být na všech serverech JB. Ten JB7 bych zkusil nechat, uvidíme jak bude plnej.. zrušit se může vždy.
Nemôže sa trochu prerobiť ako zrušiť? Skúsiť nejaké nové vecičky doňho pridať. Ale hlavne nech tam majú spešlovia práva.
Nic tam nepřidávat, co furt vymýšlíte za pičoviny. Od doby co je jb7 tak jsem zase začal hrát protože tam není lidí jak nasráno a aspoň je tam klid
sak pockaj, deti z druziny si ta najdu
E: Jak myslíte..
Nejsou tam lidi jenom kvuli mě a mému simonovaní :D
Nic tam nepřidávat, co furt vymýšlíte za pičoviny. Od doby co je jb7 tak jsem zase začal hrát protože tam není lidí jak nasráno a aspoň je tam klid
Prečo by sa nemohlo nič zmeniť? Veď ak sa zmenená vec neuchytí a nebude sa páčiť tak sa zruší nie? A navyše JB 5 myslím mal byť skúšobný server a ešte nič pokiaľ viem sa tam nevyskúšalo. A ak sa tti to nebude páčiť máš tam ešte 5 klasických JB.:smart:
Prečo by sa nemohlo nič zmeniť? Veď ak sa zmenená vec neuchytí a nebude sa páčiť tak sa zruší nie? A navyše JB 5 myslím mal byť skúšobný server a ešte nič pokiaľ viem sa tam nevyskúšalo. A ak sa tti to nebude páčiť máš tam ešte 5 klasických JB.:smart:
Sám si odpověděl ty šmoulo, na zkoušení je jb5
Sám si odpověděl ty šmoulo, na zkoušení je jb5
Jo no, hoc keď si prečítaš ešte raz môj 1. príspevok v tomto threade tak ti to dôjde. :harhar:
Ale vlastne mi to je jedno... :teehee:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.