PDA

Zobrazit normální verzi : Zrušení míče

Azi
29-01-15, 15:15
Ahoj,
Poslední dobou co byl míč přidán na jb tak začali zase padat jb servery.A když takhle hrajete máte našetřené peníze a de se na fotball využije se fotball menu a zase padne server tak to naštve to samé když jste třeba poslední 2 vězni a dá vám fotball a padne server...
Jsem pro zrušení míče.Akorát to znepříjemňuje hru. :yay:

Kotel
29-01-15, 15:19
Jo to je na nic. Kdybych věděl, proč to padá.

Mocho
29-01-15, 16:37
Ahoj,
Poslední dobou co byl míč přidán na jb tak začali zase padat jb servery.A když takhle hrajete máte našetřené peníze a de se na fotball využije se fotball menu a zase padne server tak to naštve to samé když jste třeba poslední 2 vězni a dá vám fotball a padne server...
Jsem pro zrušení míče.Akorát to znepříjemňuje hru. :yay:
Mě to teda bohužel nespadlo a to se divím protože ten Jezus to vždy pokazí

Nakladana Okurka
29-01-15, 16:46
Taky mi to padá častěji, když se přidal míč. Mapy, kde nejsou atrakce tak tam hřiště není a tam kde hřiště je tam je dost jiných atrakcí. (Občas i kámen)
Takže je otázka, jestli je vůbec potřeba..

Kotel
29-01-15, 17:32
Když si někdo vzpomene, v jaké pozici byl míč, když to padlo, tak to dost pomůže.

J3ZUsSs*
29-01-15, 17:59
Ked bude fotbal tak točte dema a ked spadne server tak to poslite Kotlovi.

ZeMi7
02-02-15, 08:59
Když si někdo vzpomene, v jaké pozici byl míč, když to padlo, tak to dost pomůže.
Mě to padlo asi 2x při spawnutí míče (vyhození).

Nihilia
02-02-15, 09:53
Zkoušel jsem to na prázdném serveru a server padl po vyhození (spawnutí) míče.

Pokud už míč padne na zem a normálně se s ním hraje, tak to je v pořádku.

Foerus
02-02-15, 20:58
A je to tu. Nejdřív se tu hádalo, že ten míč chceme a teď se zakládají téma ke zrušení. Jsme zase tam, kde jsme byli. :clap:

Volume
02-02-15, 21:05
A je to tu. Nejdřív se tu hádalo, že ten míč chceme a teď se zakládají téma ke zrušení. Jsme zase tam, kde jsme byli. :clap:

Takže v prdeli..

Točím vždycky když se má vyhodit míč, už asi 20dem jsem udělal a server nespadl ani jednou, nepadaj třeba jen určitý jb servery ? Hraju většinou jb 5 6 7

Giussepe
02-02-15, 21:56
Podle mě někdo zneužívá grab.

dneska na JB1 to taky padlo při spawnuti míče.

Indian0
02-02-15, 22:47
Servery zväčša padajú ak sa používajú naraz viacero funkcií, či už ide o spawn lopty, rýchle prefarbovannie hráčov, zapnuté mikrofóny a všetci do nich začnú ziapať... A ak sa to ešte pokombinuje ajajajaj... Vtedy je server preťažený a padne.