Zobrazit normální verzi : Prosim celofane unban
prosim celofane dej mi ten unban vysvetlim klidne na skype ale dej mi unban nevedel sem ze to tlacitko na mountiansu je na to zeleny fakt nevedel :)
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 2 dnu , 4 hodin , 8 minut a 11 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' mfk '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : : -] EsO PrOFeSiOnAl : -]
[AMXBANS] Tvuj nick : : -] EsO PrOFeSiOnAl : -]
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 1304459299
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 1304459299
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 0 , 0 ) : 89.102.179.229
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 94.112.5.105
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : celofan yenkees ^
[AMXBANS] Server : Kotelna - JailBreak | csko.cz ( jb_mountains )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj ko
A co ted date mi prosim unban
pockaj si ... :) nikto nedostal unban na počkanie :)
Jo :) ale ja sem fakt nic spatnyho neudelal ban by meli dostat ti co to delaji anschval a nebo mas WH ab atd. :)
Hráš na kotelne JB cca 3mesiace či?
Za tu dobu by si to mal vedieť..
Ale to sem nedele jzs taky vsechno nwm
bad boys ty tvoje vimluvi atd. zname! plante jeden hrac se za me primluvil vcera do verejneho chatu aby mi dal celofan unban
Tak ty jsi kapitola sama pro sebe. http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=15872
Pokud nevíš k čemu to tlačítko souží, nepoužívej ho, nebudeš dostávat bany.
Celofane jezisi prosim dej mi unban
sklapni ty decko vyser se na to mozna tak ty kdyby neco ty bany jsou kazde skoro tak na 3x hodky tak mlc a polovina nepravem skoro vsechny tak na 3x hodky tam mlc jo
a kdyby neco tak se zeptej na nazor T a ti ti reknou ze muj simon je bavi tak nezavid dite!! simona umim lip nez ty a T to bavi!!
Uklidni se laskavě. Ještě chvíli nadávej a myslim, že poznáš moc našich moderátorů. Unban si nezasloužíš!
Suhlasim z badboysom..
T-čka nebavi jak to simonuješ,ale akého "somára" pri tom simonovani zo seba hraješ.
Celofane muzu dostat prosim ten unban :)
Zajimave ze je to bavi ale neva ste jen parta ******* ktera si mysli ze jsou admini ze se jich bude kazdy bat :-) a bad boys ty si **** ktera to neumi a plante ty si moc nevyskakuj ze si admin si myslis ze sem z tebe posrany zajimave ze tvuj simon vVUBEC NIKIHO NEBAVI NEVA NECHCU UNBAN CS NEBUDU SE S VAMA BAVIT!
Používej aspoň EDIT, když nedokážeš vydržet, než se k tomu celofan vyjádří.
EDIT: Ahoj :bye:
Unban nechceš, tim se celé téma vyřešilo, lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.