Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na AIM sekciu (vrátenie práv)

Bager258
02-02-15, 08:30
Dobrý deň milí admini. Týmto by som chcel požiadať o admin práva na AIM servery, vlastne o znovu pridanie admin práv. Teda skôr o Trial Admina.

Niečo o mne :
Volám sa Michal, mám 16 rokov a pochádzam zo Slovenska z mesta Trenčín. Chodím na SPŠ (Strednú priemyslenú školu) zo zameraním na elektrotechniku a IT. Študujem 1 rok. Moje záľuby sú hlavne v športe najmä futbal, basketbal a už aj volejbal. Taktiež dlho sedávam pri PC a hrám hry a to najmä csko. Venujem sa tiež rodine, kamarátom a najmä priateľke.

Skúsenosti :
Skúsenosti z admin právami mám dosť veľké keďže admina som robil už aj tu, určite to každý vie, no práva mi boli odobraté kvôli failom. Poučil som sa a viem, že som urobil chybu, že som konal neuvážene a zbrklo a že som si nedal radu od skúsenejších adminov. Bola to moja blbosť a veľká chyba. Cheaterov rozpoznám, hlásim stále čo môžu aj potvrdiť admini. Hlásim či už cez "!" tak aj na steam alebo na fórum.

Z hry :
Práva žiadam hlavne na DMFFA kde hrám najviac. Hlstats - http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1920629
Potom hrám d2 only, sem tam zájdem aj na War3FT. Medzi časom som hral aj JB len 4fun nič iného trošku pre zábavu. Sem tam som zahral ešte na inferno only.

Meno in-game : baGEr | ;258
SID : STEAM_0:0:78198621
nová SID - STEAM_0:1:103063304

Kto nevidel tak tu je stará žiadosť - http://csko.cz/forum/showthread.php?28968-%8Eiados%26%23357%3B-o-pr%E1va-na-War3FT-P%26%23344%3BIJAT%DD-(CHH)-1-12-2014-ODOBRAT%C9

human
02-02-15, 08:33
Skusal si to nedavno a mal si viac failov jak polovica at do kopy. Proti

Bager258
02-02-15, 08:36
Neviem či si to vôbec čítal ale tak
Skúsenosti z admin právami mám dosť veľké keďže admina som robil už aj tu, určite to každý vie, no práva mi boli odobraté kvôli failom. Poučil som sa a viem, že som urobil chybu, že som konal neuvážene a zbrklo a že som si nedal radu od skúsenejších adminov. Bola to moja blbosť a veľká chyba.

Ale dík za vyjadrenie.

baf
02-02-15, 08:47
Predtim nejka moc chyb ne.Pockej hlas a pak se uvidi.

Bager258
02-02-15, 08:50
Predtim nejka moc chyb ne.Pockej hlas a pak se uvidi.

Jo mal som 3 faily asi z 90 banov....hlásim stále, ďakujem za odpoveď.

Zoyer
02-02-15, 08:53
Vzpomen si, ze jsem te upozornoval at nelitas ze sdrveru na server, ze se mas usadit, pozorovat a zlepsovat se a potom az kdyztak litat. Potom by sme tu neresili tohle

Bager258
02-02-15, 08:55
Vzpomen si, ze jsem te upozornoval at nelitas ze sdrveru na server, ze se mas usadit, pozorovat a zlepsovat se a potom az kdyztak litat. Potom by sme tu neresili tohle

Ja viem, ja som ti to neuvedomil a urobil som blbosti ktoré som nemal urobiť. Ja som ti vďačný za to, že si mi to povedal a ja si môžem priznať chybu a nezhadzovať to za iných. Už viem čo som urobil blbo a čo napraviť, preto žiadam znovu.

Nihilia
02-02-15, 09:05
+ aktivita (ve hře je neustále)
+ znalost pravidel prakticky všech serverů
+ hlásí cheatery přes steam i přes "!"
+ znalost AMX

- jsi blb co si nedal říct když jsem ti říkal to, co ti výše píše Zoyer

Shrnu to:
Pokud míníš opakovat to, co jsi tady předváděl před tím, jsem proti.
Pokud ses poučil (v co doufám) a nebudeš lítat jak namydlený blesk abys hlavně "nahuntil" milion banů za den, tak jsem PRO. Uvidíme co další admini.

Bager258
02-02-15, 09:06
Ďakujem nihilia. Poučil som sa a to moc.

ZeMi7
02-02-15, 09:08
Vzhledem k okolnostem Tvého odchodu z AT bych si dal pauzu bez práv trochu delší a zkusil tak za 2-3 měsíce.

dhaaqu
02-02-15, 09:40
Během tvých práv ti bylo z několika stran opakováno co přesně nemáš dělat a jakých případech se máš přijít poradit. Cos neměl jsi dělal a poradit ses nepřišel ani jednou.
Několik lidí ti doporučilo, ať si o práva nežádáš hned a počkáš pár měsíců, tvrdil jsi, že to chápeš.
Včera mi píšeš, že ti nejde založit žádost, ale že to nevadí, že teď stejně žádnou zakládat nechceš a za pár hodin už je tady.
Pro mě jsou to jen další známky pokračující zbrklosti a toho, že se nic nezměnilo.

Bager258
02-02-15, 09:44
Během tvých práv ti bylo z několika stran opakováno co přesně nemáš dělat a jakých případech se máš přijít poradit. Cos neměl jsi dělal a poradit ses nepřišel ani jednou.
Několik lidí ti doporučilo, ať si o práva nežádáš hned a počkáš pár měsíců, tvrdil jsi, že to chápeš.
Včera mi píšeš, že ti nejde založit žádost, ale že to nevadí, že teď stejně žádnou zakládat nechceš a za pár hodin už je tady.
Pro mě jsou to jen další známky pokračující zbrklosti a toho, že se nic nezměnilo.

To bolo skôr tak, že som si s Nihiliom dnes písal a on mi povedal, že to mam teda založiť... Ale založil som to ja nie on takže... a nieje to zbrklosť, poučil som sa.

hofy
02-02-15, 10:51
Můj názor se od minulé žádosti nezměnil, pořád jsem proti a ty faily mě jen přesvědčily. Zbrklost je tvoje vlastnost a těžko ji teď nějak změníš.

Bager258
02-02-15, 10:52
Můj názor se od minulé žádosti nezměnil, pořád jsem proti a ty faily mě jen přesvědčily. Zbrklost je tvoje vlastnost a těžko ji teď nějak změníš.

ďakujem za odpoveď Does.

piratjo
02-02-15, 12:43
Ahoj. Myslim si, ze mas dostatocny brain na to, aby si rovnaku chybu druhy krat nespravil. Cheating urcte poznas, co sa tyka failov tak od toho tu je sekcia ziadosti o UB, aby sa to tam vyriesilo.

Ziadost si tu podal, pretoze mu nechyba sebavedomie, neboji sa toho, ze sa znova v nejakom bane sekne. A okrem ineho vie ako dlho sa take ziadosti tahaju. Trva to nejaky ten mesiac a viac.

Ja ti verim. Myslim si, ze ak svoju sancu znova dostanes, presvedcis aj ostatnych, ze sa v tebe mylili.

PRO

mirous
02-02-15, 13:27
Od začátku jsem tvrdil, že tenhle člověk dlouho adminem nebude a nespletl jsem se. A teď je otázka, buď ho ten ,,držkopád" opravdu poučil a stejné věci by se neopakovaly a nebo ne :). A to nepoznáme, když mu ty práva nedáme. Ale i tak, jsem proti, pro tuto chvíli. Podle mě je velmi krátká doba od sebrání práv na to, aby se Ti opět vrátily. To snad není ani čtvrt roku. Kdybys býval počkal půl rok/rok, dal bych pro.

BTW: líbí se mi část od piratja ohledně sebevědomí. Jenže sebevědomí je velmi nebezpečná věc, buď ho člověk může s opatrností velmi dobře zúročit, a nebo naopak pomocí sebevědomí vše totálně zkonit.

Edit:oprava hrubky :splachnout:

FizzyBubble
02-02-15, 18:21
PROTI viz. :rolleyes::rolleyes:

Flopsaid
02-02-15, 19:05
Nikdy

_AnGeL_
02-02-15, 19:51
Neubehol veľký čas od tvojho odobratia práv. Je priskoro, aby sa ti vrátili po tých failoch práva. (Človek robí chyby, ale všetko chce čas.) Radšej hlás aktívnejšie a potom ťa nejaká duša podporí. Zatiaľ som PROTI.

Bager258
02-02-15, 20:40
Flope,ak mozem k tebe. Nehras to uz dlhu dobu, na servery si raz za mesiac a ides mi tu pisat. Si jeden s tych neaktivnych a ides tu nieco riesit ked ma ani nepoznas... peace (no hejt)

Fhacker
02-02-15, 20:54
Flope,ak mozem k tebe. Nehras to uz dlhu dobu, na servery si raz za mesiac a ides mi tu pisat. Si jeden s tych neaktivnych a ides tu nieco riesit ked ma ani nepoznas... peace (no hejt)

http://csko.cz/chatlog/show?from=04-01-2015&to=02-02-2015&server=1&nick=flop&sid=&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit zase si sa raz prepískol a zbrklo si odpovedal. Za mňa veľmi krátky čas na to aby si ma znova práva PROTI

Bager258
02-02-15, 21:07
Fhacker ale je to tak. Tu je zas to nepisane pravidlo "povec nieco na admina a vsetci ta poslu niekam"... kludne to locknite. Mne islo len o nazory adminov. Toť vse. Skusim to najblizsie o rok alebo uz vobec. A Fizzy, ked uz som to tak rozobral. Zamysli sa nad tym ze si primar na JB a ne AIM. Na mojom hlaseni si v zivote nebol a jak som mal prava tak si sa len stazoval. Chovas sa povysene a arogantne voci ostatnym.

E// kludne si teraz o mne hovorte co chcete ze som nejaky kokot a picoviny ale zamyslite sa väcsina nad sebou a potom sudte inych. Lebo väcsina sa len povysuje a mysli si ze jaky je kral ked ma prava. Ale o to vobec nejde, ide o to aby ste robili poriadok a pomahali zaciatocnikom a nie sa na fore povysovat a urazat niekoho aky je dmnt ked nepoda normalnu ziadost o ub alebo o prava. Tak sa zamyslite.

dhaaqu
02-02-15, 21:15
Fhacker ale je to tak. Tu je zas to nepisane pravidlo "povec nieco na admina a vsetci ta poslu niekam"... kludne to locknite. Mne islo len o nazory adminov. Toť vse. Skusim to najblizsie o rok alebo uz vobec. A Fizzy, ked uz som to tak rozobral. Zamysli sa nad tym ze si primar na JB a ne AIM. Na mojom hlaseni si v zivote nebol a jak som mal prava tak si sa len stazoval. Chovas sa povysene a arogantne voci ostatnym.

E// kludne si teraz o mne hovorte co chcete ze som nejaky kokot a picoviny ale zamyslite sa vácsina nad sebou a potom sudte inych. Lebo väcsina sa len povisuje a mysli si ze jaky je kral ked ma prava. Ale o to vobec nejde, ide o to abyste robili poriadok a pomahali zaciatocnikom a nie sa na fore povysovat a urazat niekoho aky je dmnt ked nepoda normalnu ziadost o ub alebo o prava. Tak sa zamyslite.

Nejde o to říct něco na admina když máš pravdu, jde o to zbrkle vystřelit kravinu na kohokoli.

Bager258
02-02-15, 21:17
A povedal som na Flopa kravinu ? To ze uz skoro nehra je pravda, to ze ma nepozna je tiez pravda. Tak ?

E// potom poprosim Jolo,Jezus a podobny co len hejtujete ani sem nepiste, dik.

NarutoO
02-02-15, 21:41
Ahoj ahoj!

Bager neni hloupý a není ani hovado. Jeho působení jako CHH mám spojené se svými prvopočátky. Žel bohu měl složitější situaci a to i díky tomu, že nastartoval moc rychle. Bylo to docela příjemné období, protože jsem nemusel celé dopoledne sedět na hlášeních ze serverů, ale jeli jsme to půl na půl.

Podle mě získal cennou zkušenost nejen tím, že měl práva, ale tou nejdůležitější – kterou nedokáže náležitě docenit – je právě odebrání práv. Vždyť právě v tu chvíli si měl uvědomit, že je to hlavně zodpovědnost co dělá admina adminem, a důležité je situaci správně zhodnotit a s chladnou hlavo řešit. Chybí mi u něj pohled nad věcí. Nejednou jsem mu pomáhal spectit cheatera a víckrát jsem mu říkal, že by tady a tady neměl dávat ban, ať to radši dá na admin fórum. (minimálně pět lidí) Já měl o týden nebo dva stejný počet failů jako on. A chápu, že mu to může přijít nefér, že mě práva zůstala a jemu byla odebrána, nicméně byl v podmínce (viz Cháronovo vyjádření na konci minulé žádosti) a nerespektoval napomínání nejen Zoyera, ale taky matise a jezusa.

+ hlásí (a když měl práva létal všude)
+ cheaty pozná, lepší se v tom
+ neni zas tak hloupý jako jiná děcka v jeho věku

- je opravdu moc zbrklý ve svých soudech
- je rychlý v banování
- od té doby co ti byla odebrána práva je strašně krátká doba na to žádat znova (ad mirous)

Při samostudiu cheatingu dalšího půl roku a stejné frekvenci hlášení ti doporučuji, abys žádost obnovil, kamaráde. :)

Určitě ti dám (v budoucnosti) pro.

Fhacker
02-02-15, 21:44
Chatlog sa nedávno resetoval to je prvé a aktivitu od resetu má, nevravím ukážkovú ale vravieť že nehrá je blbosť... Zase len zbrklo odpisuješ a nepremýšľaš čo píšeš.

Bager258
02-02-15, 21:47
NtO diky a Fhacker nemam co napisat.

NtO nebol som napominany od matisa a jezusa... ale od nihilii zoyera a pirata.

dhaaqu
02-02-15, 22:23
Admini tě tu propírají zcela standardním způsobem pro někoho v tvé pozici, stejně jako v minulé žádosti. Ty zase vystřelíš jak namydlený dědek, stejně jako v minulé žádosti, a zase to sklouzne až k vulgarismům a to z tvé strany ve vlastní žádosti o práva, stejně jako v minulé žádosti. Oháníš se tím, že modří jsou nedotknutelní a nesmíš nic napsat, stejně jako v minulé žádosti.
Říkal jsem ti před právy nespěchej na to. Říkali ti jiní při právech nespěchej na to. Říkali jsme ti všichni po odebrání nespěchej na to.
Říkal jsem ti, že za pár měsíců by to na triala mohlo zase být, ale přestávám mít ten pocit. Nezměnilo se nic a opakuje se to stejným způsobem.

Bager258
02-02-15, 22:32
Dhaaqu dovolis si na modreho a vsetci po tebe idu. No ano, ty si to nezazil takze to nemozes vediet. Napisal som 2 vulgarne slova o tom ako ma budu vsetci ohovarat a hejtovat. Jo a zcela normalnim spusobem... je normalne aby ti admin ako je napr. Fizzy s ktorym si nikdy nehral napisal PROTI len tak a Flop s ktorym si hral dokopy asi 3 hodiny a nepisete si napisal Nikdy ? Je to normalne ?... ostatne odpovede beriem, na tie nemam namietky.
Ese sa vratim k tej modrej.. presne je to tak ako si napisal, je modry tak si nesmie nanho nic dovolit. Nemyslim si to len ja, je tu urcite vela takych hracov ktory si to myslia, len sa to boja napisat.

dhaaqu
02-02-15, 22:35
je normalne aby ti admin ako je napr. Fizzy s ktorym si nikdy nehral napisal PROTI len tak a Flop s ktorym si hral dokopy asi 3 hodiny a nepisete si napisal Nikdy ?

Ano, to že ti admin do žádosti o práva napíše proti je normální. Ten systém se osvědčil.

Bager258
02-02-15, 22:36
Jop to chapem ale admin z JB ktory na AIM skoro vobec nechodi ?

dhaaqu
02-02-15, 22:37
Jop to chapem ale admin z JB ktory na AIM skoro vobec nechodi ?

Vyjádřit se může každý z týmu, přestože některá slova mají větší váhu než jiná, právě podle toho co píšeš. A u tebe, který jsi už byl členem týmu, má tuplem právo se vyjádřit každý.

Zoyer
02-02-15, 23:38
Jo mal som 3 faily asi z 90 banov....hlásim stále, ďakujem za odpoveď.

na počtu banů nezáleží.

Velké mínus je ta zbrklost.
Na modrého zaútočit můžeš, ale musíš na to chytře a hlavně z toho musíš odejít jako vítěz, navíc když ty o něco žádáš.

rozhodnutí nechám na lidech nahoře.

because
03-02-15, 03:32
Zobrať, dať jednu šancu, pokiaľ dá fail kvôli zbrklosti tak odobrať pokiaľ čo ja viem do 2 týždnov vydrží bez failu, tak mu dať jeden fail na viac. AK nebude banovať tak je to zbytočné, takže odobrať a ak odíde na lyžovačku práve v tomto období tak ho to počká. A budú sa počítať len dni kedy dal viac ako 3 bany. Vybavene.

Bager258
03-02-15, 06:04
Ok dhaaqu chapem... to som zas nezobral nejak...

Tutinko
03-02-15, 19:14
ja som PRE,.

Mne hlasis cheaterov a nepamatam si, ze by bol nejaky fail.
Co sa tyka tvojej zbrklosti, musis ju obmedzit. Radsej nedavaj ban, ked si si neni isty. Nahraj si demo a spatne si ho este pozri, najdi aspon 3 cheaterske casy a potom banuj. AK si si neni isty stale, mozes sa poradit so skusenejsimi adminmi, bud cez steam alebo to prilep tu na forum a dame hlavy dokopy a vyriesime to.

Musis pockat na vyssie vedenie ako sa v tvojom pripade rozhodne.

Bager258
03-02-15, 19:18
Ďakujem tuti. Ano obmedzim to.

Ridik :D
03-02-15, 22:30
dal bych ti prava na nejakej eazy server napr inferno only tam se naucis rozeznat wh od sluchu a pokud by ses osvedcil bez failu tak proc ne ale jinak ostatni servery dema do af a pokud ti zkusenejsi admini wh potvrdi tak klidne ban

sCorp
04-02-15, 10:41
Ja súhlasím s #36 čiže PRO

Bager258
04-02-15, 14:14
Ďakujem scorp, aj tebe ridik.

Cardoxon
05-02-15, 21:39
Zobrať, dať jednu šancu, pokiaľ dá fail kvôli zbrklosti tak odobrať pokiaľ čo ja viem do 2 týždnov vydrží bez failu, tak mu dať jeden fail na viac. AK nebude banovať tak je to zbytočné, takže odobrať a ak odíde na lyžovačku práve v tomto období tak ho to počká. A budú sa počítať len dni kedy dal viac ako 3 bany. Vybavene.
Vidím to stejně

Bager258
06-02-15, 14:19
Ďakujem cardoxon :)

KeYo
10-02-15, 20:09
za mňa PRO.. sice tu uz páva mal a dojebal to trochu.. ale za taký krátky čas dal dosť veľa banánov aj ked bolo pár failov.. ale komu sa to nestalo.. myslim ze po tejto skusenosti uz bude rozvaznejsi.. so dajte mu sanci a nepicujte furt

pidda
11-02-15, 01:13
sice znam pouze okrajove, ale co jsem si procital, tak asi takto:

1. Osobne bych dal minimalni hranici veku na 18, spise 20 a vice let.. ale chapu ze by tu polovina lidi nemela co delat.. (jeste pred cca 3 lety jsem byl v admin teamu, kde byl prumerny vek kolem 26 let(nejmladsi mel 20).
2. S vekem souvisi i mentalni vyspelost a tu zjevne nema. Sice se kazdy hned urazi, protoze clovek se v kazdem veku citi na svuj vek vyspele, ale cim starsi je, tim vice vidi o kolik je mladsi generace rozdilnejsi. Myslim ze starsi chapou o cem mluvim.
3. Pokud nekdo mel prava a prisel o ne, melo to asi svuj duvod. S tim jsou spojeny i body 1 a 2.
proti

Bager258
11-02-15, 06:03
Pidda ďakujem za vyjadrenie, trochu som tomu pochopil aj ja.

human
11-02-15, 15:29
Menim svoje proti na pre. Aj tak vacsina uz jebe nato.

Bager258
11-02-15, 15:35
Ďakujem jolo :)

Byznis
11-02-15, 19:32
tiez som PRE len si davaj pozor na zbrklost , viem ako moc chces tie prava , ale prava niesu vsetko , treba davat pozor nato ci si si isty ... ked si si neni (co ani ja niekedy) tak nebanuj alebo sa porad
(tvoja aktivita bola vzdy dobra , len ked si dostal prvy krat prava tak si chcel rychlo rychlo ban - a nato pozor stalo ta to prava prvy krat)

Bager258
11-02-15, 19:37
ďakujem byznis. Dostal som dosť cennu a veľkú radu a uvedomil som si že to bolo odomňa blbé....

Darongodx
14-02-15, 10:58
Myslím, že by už tú istú chybu neurobil, takže máš moje bezvýznamné PRO

Bager258
14-02-15, 11:30
Ďakujem Daron :)

CMBR
14-02-15, 13:15
Moje slovo nic neznamená v tomhle případě, ale všichni se dívaj jen do minulosti.. podle mě už nebude tak zbrklej a práva si zaslouží, takže máš odemě bezvýznamný PRO

vikernes
14-02-15, 14:12
Když dostaneš druhou šanci tak to neposer :D:D PRO

Bager258
14-02-15, 14:31
Ďakujem chalani....

Mr.ADIO
14-02-15, 16:22
Bager je v pohodě kluk. Když nebude zbrklej a bude banovat jen to, v čem si je 100% jistý, tak bych mu dal šanci. Můj hlas tu nemá moc velkou váhu, ale jak psal dhaaqu, může se vyjádřit naprosto každý, takže jsem PRO.

Bager258
14-02-15, 17:14
Díky adio :)

DarwiN
14-02-15, 18:02
proo

ja viem ako sa citiš

Del!k98
14-02-15, 18:06
Poznam ho,v hre je v pohode, maš moje bezvyznamne pro.

Zoyer
14-02-15, 18:25
zatím bych tomu dal čas

Bager258
14-02-15, 19:31
Ďakujem za odpoveď všetkým.

Maaaaaaaaaaja
14-02-15, 21:45
Nechápu, proč za každým názorem píše každý žadatel, že děkuje. :D ..... Já bych mu šanci zkusil dát. ... A řeknu ti, že stahovat hltv a banovat zpětně apod. není žádná ostuda. I kdyby na tebe hráči vyvíjeli nátlak na serveru. Když si nejseš jistý, tak tam "možná cheatera" nech a pak udělej, co je třeba. I kdyby tam třeba hrál 15 minut cheater navíc, tak je to pořád lepší než to, co se ti tu stalo nedávno.

dhaaqu
15-02-15, 00:47
Nechápu, proč za každým názorem píše každý žadatel, že děkuje. :D ...

Pro mě je to v každé žádosti, kde se vyskytuje malé mínus.

J3ZUsSs*
15-02-15, 01:11
Mal práva, posral to. Dalšiu šancu o podanie práv by som dal ako pravidlo o rok.

ixrewr
16-02-15, 21:01
Pro nekoho plus, pro me je to akorat zahlceni threadu - misto 5 stran tu mohly byt 3 krasny prehledny stranky ;-)

Edit: sory cetl jsem plus, tys psal minus. Tzn ve vysledku jsem to ja kdo zahlcuje tenhle thread ,)

Bee
18-02-15, 20:27
I když tu už jednou byl a hejtovali jste ho pro jeho faily,věřím že už se poučil a šanci bych mu znova dal. Jsem PRO.

Joseph
18-02-15, 21:15
tak ok ale s tým že to bude jeho posledná šanca, aj keby dal ban 300koderom za mesiac a z toho budu 3faily tak letí a na prava môže zabudnúť navždy. Tiež som ho pár x varoval keď mal práva, hádam sa poučil...

Ales
19-02-15, 10:34
Já jsem Pro ...mi hlásí bez failů.
A podle toho co jsem tu pročetl, tak už se snad i poučil! :wall:

Chemo
20-02-15, 23:57
Tiež si myslím, že sa poučil, a nemám problém s tým, aby dostal triala, no myslím si niečo podobné ako Metju. Malo by to tu byť nejako organizovane, že o práva si môže požiadať o pol roka (to tu už vlastne je). Ako hovorím, nemám problém s tým, aby dostal práva, ale mal by tu byť nejaký systém...
Triala už mal a dal by som mu to znova, myslím, že to nepokašle.
:doge:

Bager258
21-02-15, 13:50
Taká menšia smutná správa pre mňa...
Dostal som VAC ban za to že som dema asi pravdepodobne pozeral s WH čiže niečo také ako PiratJO... Neberte to zle :( STEAM bude nový onedlho.

E: ale tu môžem hrať čiže to zas také nieje si myslím ale ak treba, kúpim nový.
E: Kupujem nový steam, nenapojím sa ani tu...

J3ZUsSs*
21-02-15, 14:20
To už je druhý steam s VAC banom, že? Ked sa nemýlim. V tom prípade to bude ako u Piráta(napíše sa Ti pod meno Ex-admin).

Edit: Sorry jeden steam a 2x VAC - http://steamcommunity.com/id/bager258/

Bager258
21-02-15, 14:28
Nieje to 2 steam s 2 VAC banom...

E: jeden je na gocko kvôli tomu že som si v nich zmenil farby hracov.....

human
21-02-15, 14:59
To ste vsetci uz ozaj prijebani, ze furt dostavate VAC bany? Locknut ziadost a dovi dopo

Bager258
21-02-15, 15:03
To ste vsetci uz ozaj prijebani, ze furt dostavate VAC bany? Locknut ziadost a dovi dopo

Pozrel som 2 HLTVcka s WH kedze mi nejak nešlo NSko keďže mám win 8.1...

E: A prosím potom mi nepíšte, že nikto z A-Teamu nikdy nepozeral demo alebo HLTV na steame s WH... mal som proste smolu...

hofy
21-02-15, 15:55
Neodvolávej se na ostatní nebo na Windows 8, je to tvoje zodpovědnost a tahle argumentace jen svědčí o nekompetentnosti, o které jsem od začátku toho kolotoče žádostí přesvědčen.

VAC systému věřím, nikdo soudný ho určitě nedostane.

Bager258
21-02-15, 15:56
Neodvolávej se na ostatní nebo na Windows 8, je to tvoje zodpovědnost a tahle argumentace jen svědčí o nekompetentnosti, o které jsem od začátku toho kolotoče žádostí přesvědčen.

VAC systému věřím, nikdo soudný ho určitě nedostane.

Nehovorím, že ho mám neprávom, len hovorím, že som to tam mal 2x aj to keď som pozeral HLTV, čiže som na nijakom servery nikdy nezapol a to je to hlavné si myslím.

because
21-02-15, 16:08
To ti možno veriť ale aj tiež nie. Žial smola. Proti.

Bager258
21-02-15, 17:31
Nová SID : STEAM_0:1:103063304

E: Bolo bratové, takže tam nájdete hru prevažne JB a ZM

dhaaqu
22-02-15, 14:34
2 VAC bany, z toho 1 za reálný zásah do hry. Prohlížení dem s WH na steamu se taky osvědčilo jako riskantní, proto se toto vysvětlení dále nedá považovat za omluvu.
Vzhledem k tomu, že se stejným rejstříkem přišel etablovaný admin o práva, je samozřejmě nemožné, aby s ním diskutabilní kandidát práva znovu získal.

NE

Související vlákno (http://csko.cz/forum/showthread.php?37242-VAC-bany&p=334314#post334314) pro trial adminy a server adminy.

Eust.
23-02-15, 12:01
Pozrel som 2 HLTVcka s WH kedze mi nejak nešlo NSko keďže mám win 8.1...

E: A prosím potom mi nepíšte, že nikto z A-Teamu nikdy nepozeral demo alebo HLTV na steame s WH... mal som proste smolu...

A TENHLE (http://csko.cz/forum/showthread.php?36050-Counter-Strike-NS-pro-Windows-8-8-1) thread dělám asi pro kokoty, že?

E: Jo a ještě něco, si mezi uživatelama kteří ten thread viděli, takže nedělej že si nevědel o žádným řešení, prostě sračka, posral sis to sám.
Sorry za vulgaritu, ale tohle nejde napsat slušně.

Tutinko
23-02-15, 12:03
Ja nedokazem pochopit ako mozete dema pozerat s WH. Ja viem, ze to je tazsie ako ked nam pomahaju linky, boxy, atd.. ale ja osobne by som si nikdy do PC nestiahol tento bordel. Jednak by som sa bal o ban na Steam, ale aj o dalsie - konkretne problemy, ako je napr. virus a podobne. Neviem, ci som staromodny, ale tu adminujem asi rok a predtym tiez nejakych par rokov a to este take vymozenosti ako tzv. "admin WH" neboli a dalo sa banovat dobre a bez failov. Fakt neviem.. why..

Bager258
23-02-15, 16:41
A TENHLE (http://csko.cz/forum/showthread.php?36050-Counter-Strike-NS-pro-Windows-8-8-1) thread dělám asi pro kokoty, že?

E: Jo a ještě něco, si mezi uživatelama kteří ten thread viděli, takže nedělej že si nevědel o žádným řešení, prostě sračka, posral sis to sám.
Sorry za vulgaritu, ale tohle nejde napsat slušně.

Jo ale ja pisal ze to bolo tak pred 3/4 mesiacmi, toto je mesiac stare... rozum plz....

Eust.
23-02-15, 16:46
Jo ale ja pisal ze to bolo tak pred 3/4 mesiacmi, toto je mesiac stare... rozum plz....

Jo? Tak buď sem dement nebo to prostě nikde nevidím + prosím tě neříkej mi nic o rozumu.. to fakt od tebe nebo unihoca nepotřebuju slyšet.
e: já ti to prostě nežeru. zklamal si.

Bager258
23-02-15, 16:47
Jo? Tak buď sem dement nebo to prostě nikde nevidím.

Tak prepac, pisal som to adminom na steam prepac ze somsa pomylil....

E: čo myslíš že som behal po serveroch zapaty hej ?? :D tak to sa mylis mozes si stiahnut hocjake hltv nikde som neni zapaty ani na ziadnom gathery...

Bager258
23-02-15, 17:54
Keď už si to teda môžem locknúť tak to locknem. Dhaaqu už som verdikt dal a myslím, že sa nezmení... ďalej sa tu už nechcém hádať, nemá to poriadny zmysel. Možno o 2 roky si to zopakujem. Zdar a dík za príležitosť.