Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na Mega Pub (AIM servery)

meon1xx
02-02-15, 16:49
Takže jsem se rozhodl že celkově předělám tu 2 týdny starou zprávu a udělám kompletní novou žádost:

Info o mně: Jmenuji se Tomáš a chodím na gympl v Teplicích kde také bydlím.. Je mi 16 let a csko hraji asi 6-7 let.. Mám steam účet od mého bratrance který hrál ještě před třemi lety za eSubu v CSS.. Steam účet, který nyní vlastním byl jeho záložní a mě ukradli můj starý účet, tak mi ho dal..

Zkušenosti z hry: Jak už jsem psal hraji hru 6-7 let a celkově mám nahráno přes 3500 hodin.. Na mém "novém" steam účtu mám okolo 400 hodin.. Byl jsem admin na kamarádovo portálu, který už 2 roky není a měl jen 2 servery.. Byl jsem aj gather admin a mám velmi zkušeností s WH, AB, Multihackem aneb Simplem a jinými hacky které byli zaznamenány u lepších hráčů i v ESL..

Proč bych měl být admin zrovna já?: Myslím si že je to dobrá volba, už jen z toho pohledu že dokáži poradit lidem co nemají čas, zkušenosti nebo jsou nováčci s crossem, většími FPS nebo i Bhopem..
Já vím že toto je můj první příspěvek, ale pokud chcete opravdu nějak dokázat moje schopnosti, tak mi můžete zadat téma na nějakou pomoc nováčkům a já ho zpracuji.. Od dneška až do minimálně června budu zde většinu času.. Jsem zde aj na mobile, když jsem pryč z domu nebo v jiném městě.. Ted budu mít času na rozdávání, takže kdokolvek by něco potřeboval dokážu mu pomoc.. Jsem komunikativní a v celku tvořivý.. Navíc jsem zde pomáhal keOXovi s turnajem 5v5 a dohlížel jsem na 4 server..

Údaje o hře: Používám nick: ME0* (KOFI)
Moje SID: STEAM_0:0:371216
A zde je můj steam profil: http://steamcommunity.com/id/fuzcze

Doufám že ted už to trochu víc přehodnotíte a berte prosím na vědomí že ted jsem měl kopu učení a něměl jsem čas, proto tak málo hlášení, ale nikdy jsem se nespletl a vždy dostal ban do 15 minut po hlášení, ale ted už jsem zas v plné formě a připraven podávat hlášení o sto šest.. Meo

Bee
02-02-15, 17:29
Nemyslím si , že tu někoho bude zajímat kolik máš fps ve hře.Na forum nemáš nic nahlášené a ve hře jsem od tebe ani jednou neviděl hlášení.Pokud se mýlim a jiný admin to vidí jinak dobrá. Ale za mě ne.

FizzyBubble
02-02-15, 17:31
První příspěvek na fórku a hned žádost o práva.
PROTI!!
Btw nemusel jsi zde dělat reklamu TS na kterém jsi admin, nevím jak ostatním ale mě je to šumák.

meon1xx
02-02-15, 17:34
Jen za minulý týden, což jsem zde byl minimálně (důvod škola) jsem hlásil 3x..

Bee
02-02-15, 17:36
Jen 3x ? Máme tu kandidáty který hlásí i 3x za hodinu.

meon1xx
02-02-15, 17:38
No jo zkus se ucit u cska a silne pochybuju ze 3x za hodinu :D Jen na pubu mas 20 cheatru za tyden..
No to vic, ale vem si to, jen na pubu a navic nekteri hlasi 3x za hodinu, ale kolikrat se spletou?

meon1xx
02-02-15, 17:48
Nema to byt brano jako reklama, ano uvedomil jsem si to pozde okay, ale toto je snad nabor a ne nejaka hadka kdo hraje na lepsim tsku..
Zkratka je to o schopnostech a ne o reklamach, zkuste se na to podivat z tohoto uhlu.

ZeMi7
02-02-15, 17:53
No jo zkus se ucit u cska a silne pochybuju ze 3x za hodinu :D Jen na pubu mas 20 cheatru za tyden..
No to vic, ale vem si to, jen na pubu a navic nekteri hlasi 3x za hodinu, ale kolikrat se spletou?
20? Vynásob tak třemi...

Ano pletou se občas. Časem už máš vytipované lidi,na jejichž hlášení můžeš chodit se skoro 100% jistotou.

Zajisté máš nějaké zkušenosti,ale vzhledem k tomu, že píšeš,že u toho nesedíš nonstop, ale nějak se učíš atp,tak nevím jak chceš stíhat adminovat na Kotelně, když máš nějakého gather admina ještě jinde, kde předpokládám máš také nějaké povinnosti,jakožto banování, nebo řešení nějakých banalit.

Pro nás je lepší průměrný hráč, který bude banovat hráče a bude ho to bavit, a ne super skillu, který dá 5 banů za měsíc.
Jen se obávám, že by to tak dopadlo.

Za těchto podmínek (málo hlášení, admin jinde, atd...) musím být proti.

meon1xx
02-02-15, 18:02
1. Ucil jsem se protoze bylo pololeti a psali se pisemky ze vseho mozneho.. 2. Na tom tsku uz tyden admin nejsem, pac jsem se pohadal s namyslenym majitelem a mam tam permu za to ze jsem mu nedal vec co mu nepatri.. 3. Pololeti mi dopadlo dobre a od te doby co jsem na pc, hraji neustale na kotelne, dnes byl posledni takovy ztizeny den a zitra mame zkracenou vyuku, takze tu budu cca 2-4 hodiny.
Jen aby bylo jasno s tim adminem, tutu zadost jsem psal asi cca 2 tydny Charonovi a zapomnel jsem to smazat, takze jen pro upresneni..

ParadoXX
02-02-15, 19:56
ee

meon1xx
03-02-15, 17:09
A k tem FPSkum, to je aj pro ty co to budou cist, kdyby chteli vedet jakou mam vybavu atd..

Bee
03-02-15, 17:21
Věř tomu ,že to opravdu nikoho nezajímá na kolik fps rozjedeš csko.

Britny
03-02-15, 17:30
A k tem FPSkum, to je aj pro ty co to budou cist, kdyby chteli vedet jakou mam vybavu atd..

Výbavu myslíš jako vestu, helmu, kleště?
Toto je tvůj první steam? A ještě mě zajímá nick KOFI - jsi snad bývalý admin co tu byl kdysi ?

meon1xx
03-02-15, 17:30
No dobre no, nemusel jsem to psat.. A porad si proti?

Ne nahore je uvedeno proc mam tenhle steam a ne, jen me pod tim jmenem zna vetsina lidi se kterymi hraji a ten nick mam pres 3 mozna i 4 roky. A vybavu myslim jako pc, mys, sluchatka.. :) Omluv pravopis, jsem na mobilu.

Ale Bager, ktery tu byl admin mi napsal ze to tu mam napsat.. Ze jsem znamy jako KOFI..

Charon35
03-02-15, 18:51
Písal som ti, že málo nahlasuješ, resp. 0 príspevkov atď. Ten triple koment pod sebou tu na fore... zrejme sa v tom moc nepohybuješ, čo...

meon1xx
03-02-15, 18:54
Vsak to bylo na tu zadost co jsem ti poslal tobe, pak jsem ji smazal a napsal tutu novou.. A psal jsem Zemimu, on ze okay.. Jinak jsem PRO nebo PROTI na tu novou zadost nedostal.. Od Beeho asi mam porad nesouhlas, ale jinam nic.

sCorp
23-02-15, 18:24
máš moje bezvýznamné proti

ParadoXX
25-02-15, 15:09
pokuď vim,tak megapuby spravuju dobře,já ne?Tam snad ani admin není potřeba zatim

Bee
25-02-15, 15:29
Vsak to bylo na tu zadost co jsem ti poslal tobe, pak jsem ji smazal a napsal tutu novou.. A psal jsem Zemimu, on ze okay.. Jinak jsem PRO nebo PROTI na tu novou zadost nedostal.. Od Beeho asi mam porad nesouhlas, ale jinam nic.

Neviděl jsem u tebe žádnou změnu což znamená ,že jsem stále proti. To by jsi mě musel překvapit něčim co mi vyrazí dech abych jen tak změnil názor ;)

Tutinko
25-02-15, 16:03
tato ziadost potrebuje iba Lock

Ridik :D
25-02-15, 16:14
taky mam vybavu ale rozhodne ji tu nebudu vytahovat jsem proti.

Saintpepo
20-04-15, 11:50
Neaktivita v hre aj na fóre viac ako 20 dní.

meon1xx
21-04-15, 11:50
Rozbite pc

dhaaqu
02-05-15, 01:29
Nulová aktivita na serveru za poslední měsíc.

Ne