Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na CTF - Ichinka
Malicka_Dablice
02-02-15, 19:06
Zdravím,
tímto bych se ráda ucházela o práva na serveru CTF. Na serveru hraji velmi často, zpravidla každý den a velmi často se zde setkávám s porušováním pravidel (camping, cheating, vulgarismy atp.), které bych chtěla postihovat.
Je mi 15, už jsem dělala adminku na nejmenovaném portále asi rok zpátky. S amx bych si po krátkém osvěžení měla poradit.
Jsem si vědoma banu za cheating, který jsem dostala před více než rokem a půl, byla to chyba, to už nezměním.
Cheatery hlásím adminům přes steam, případně přes !, snažím se také hráče napomínat, aby dodržovali pravidla. Občas i mně ujede nějaké to slovo, ale budu si na to dávat pozor.
Příspěvek jsem nikde zatím nepřidávala, ale fórum pravidelně sleduji.
SID: STEAM_0:0:78182145
Těším se na všechny odpovědi.
Ich1nk4
FizzyBubble
02-02-15, 19:14
Jeden zaplej tu stačí PROTI + první příspěvek na fórku a hned žádost o práva. Jediný co cením je upřímnost.
Malicka_Dablice
02-02-15, 19:23
Prosímtě a teď mi pověz jaký je rozdíl v tom zda napíšu 201245468461 příspěvků a nebo ani jeden? Když se přeci nechci vyjadřovat tak nic nenapíšu a jen si to přečtu ne?
E: Vždycky se nejdřiv snažim kontaktovat adminy online, aby se to vyřešilo rovnou ve hře :)
FizzyBubble
02-02-15, 19:26
Prosímtě a teď mi pověz jaký je rozdíl v tom zda napíšu 201245468461 příspěvků a nebo ani jeden? Když se přeci nechci vyjadřovat tak nic nenapíšu a jen si to přečtu ne?
Jde spíše o to, že si nemám jak ověřit to, že umíš poznat cheaty (AB,WH). Neříkám, že jsem znalec to vůbec ale už jsem možná těch 100 lidí zabanoval a můžeš se podívat ke mě do příspěvků, hlásil jsem jako každý jiný a to jsem byl admin na JB a mohl jsem to banovat přes WEB.
Bohužel na AIM sekci je tolerance nulová co se týče cheatingu, takže šanci získat práva na tuto sekci nemáš žádnou.
OFFTOPIC
Bohužel na AIM sekci je tolerance nulová co se týče cheatingu, takže šanci získat práva na tuto sekci nemáš žádnou.
Vážně je tolerance nulová?
Prosím - Moje žádost o práva ; čti příspěvek #3 (http://csko.cz/forum/showthread.php?3150-%8E%E1dost-o-pr%E1va&highlight=multihack&p=45951&viewfull=1#post45951)
jinak, tím nechci řict, aby ichinka dostala z fleku práva, jen chci zamezit, aby se zde šířili mylné informace.
EDIT:
abych nebyl uplně offtopic, tak jednoho cheatera mi nahlásila. úspěšně.
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=101095
Hráčku často střetávám na serveru, ale o tomhle se dozvídám nyní a říct, že jí to do karet nehraje by byl understatement. Skill pro adminování má hraniční, všehovšudy mi hlásila jednoho hráče, a to se SH, takže o její schopnosti rozpoznat cheaty nemůžu uvést nic směrodatného, plus žádná hlášení zde na foru a ihned žádost o práva jako první příspěvek, to mi přijde celkem odvážné. Tvrdíš, že jsi dělala adminku někde jinde, můžeš to nějak doložit? A co si představuješ pod pojmem ''camping''? Buď může jít o odstřelování hráčů na jejich spawnu, kde jim pomáhá dostatečně dlouhá ochrana, nebo čistě o kemp kdekoli na mapě, čemuž zase efektivně zabraňuje neúprosný camp meter, a ani jedno z toho porušování pravidel není. Protože tě znám ze serveru, chování máš na úrovni a nejsou s tebou problémy, tak ti to NE ihned nenapařím, ale je potřeba drasticky zvednout aktivitu v cheathuntingu. Zatím ani pro, ani proti.
A co si představuješ pod pojmem ''camping''? Buď může jít o odstřelování hráčů na jejich spawnu, kde jim pomáhá dostatečně dlouhá ochrana, nebo čistě o kemp kdekoli na mapě, čemuž zase efektivně zabraňuje neúprosný camp meter, a ani jedno z toho porušování pravidel není.
S tím nesouhlasím, pokud kempí a neplní tím cíl mapy (tedy brát vlajku soupeři / bránit svoji) tak tím pravidla porušuje.
Co se týče tebe, něco si mi nahlásila, chovat se umíš, když chceš, to, že to je první příspěvek mě nějak nezajímá, i když pár nahlášených by jistě nevadilo, aby mohli všichni vidět, že haxora rozeznáš a to že zapla...každej admin k tomu přistupuje jinak, navíc nebyla by první ani poslední, to zas neměřme dvojím metrem, okamžitě kvůli tomu člověka zavrhnout je povrchní a krátkozraké. Můžu se za ni zaručit a dohlídnout na ni, kdyby bylo potřeba.
Ahoj,
Tento ban si pametam ako keby bol včera. Neviem či potom nebola aj nejaká aféra tu na forku. TO znamená, že si písala niekomu z nás či ti nedáme ub atd. Ale to je už jedno. Ako som napísal predtým: Časy kedy som čakal na práva s úplne čistým štítom sú dávno preč. Preto je to asi jedno ci tu bude pro alebo proti.
Ich1nk4 je stálá hráčka na CTF už dlouhodobě, doteď jsem neměl spojeno, že je to zabanovaná lucka...
S tou povolenou uzdou co se týče přijímání ex-haxorů to cpe because už do několikátého vlákna a není tomu tak. Vždy byli v AT 1-3 lidi, kteří dříve cheatovali, vědělo se to o nich a přesto z toho nebo onoho důvody práva měli. V žádostech měl a má cheater, potažmo ex-cheater, vždy mizivou šanci. Na tom se nemění nic.
Zpátky k Ichi, mně toho nahlásila na steam zřejmě nejvíc, víceméně nárazově a se zajímavou oscilací. Někdy mi v průběhu hry nahlásila 3 cheatery během hodiny, kdy si všech všimla dřív než já a jindy mi zase nahlásila clear hráče a když jsem jí s trpělivostí vysvětloval proč byl ten který čas byl clear zahltila mě zprávami typu ":DDDDDDDDDDDDDD ten jetli je clear tak to teda už vážně nevím!!!!" ":DDDDDDd to snad nemyslíš vážně!!!!" "vždyť je jasně zapatej!!!! to to tam nevidíš????! :DD" a veškerá diskuse byla ta tam. Učit jí točit a přehrávat dema byl taky porod, protože to okamžitě vzdávala když něco nešlo ani si vlastně nepamatuju, jak to dopadlo... Chybí mi tak u ní větší mentální rovnováha a trpělivost.
Poměrně často se účastní hádek na serveru, ale většinou v relativně dobrém stylu, kdy spíš do někoho reje ať se uklidní a přestože "oponenta" umí urazit k vulgarismům sklouzává spíš sporadicky.
Za poslední dobu taky poměrně zvedla skill a to zřejmě bez WH.
Pro shrnuti:
(-) Cheating
(-) Nestabilita
(-) Nevyrovnaná hlášení
(+) Dlouhodobá aktivita
(+) Chování na serveru
(+) Rostoucí skill
Verdikt později...
Hráčku znám, nedávno si mě přidala na steam kvůli hlášením.
Pokud se nepletu tak mi nahlásila 2 hráče, z toho 1 banned a 1 clear, kdy toho clear mě čekala podobná reakce jako už psal dhaaqu výše.
Jinak je aktivní (ne jenom na CTF) a dá se s ní bavit, ale myslím si že momentálně jí chybí trochu racionálnější, nezaujatý a klidnější pohled na věc.
tzn. PROTI
mě jsi taky určitě něco nahlásila, ale nevím jestli by se při adminování vedlo 100%. Proto je velké mínus to, že tu na webu nemáš nikoho nahlášeného.
Vzhledem k tomu, kolik lidí je proti nabírání cheaterů, tak je zamítnutí v podstatě jasné. Proti je minimálně 90% aim adminů. Taková anketa už se dělala u Adia a to bylo na JB.
Vážně je tolerance nulová?
jinak, tím nechci řict, aby ichinka dostala z fleku práva, jen chci zamezit, aby se zde šířili mylné informace.
Za 4 roky se celkem dost změnil způsob nabírání adminů, protože musíme předvídat, kdo s kým může mít problém. 1 člověk může klidně způsobit odchod 20ti jiných.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.