PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na CTF - Ichinka

Malicka_Dablice
02-02-15, 19:06
Zdravím,

tímto bych se ráda ucházela o práva na serveru CTF. Na serveru hraji velmi často, zpravidla každý den a velmi často se zde setkávám s porušováním pravidel (camping, cheating, vulgarismy atp.), které bych chtěla postihovat.

Je mi 15, už jsem dělala adminku na nejmenovaném portále asi rok zpátky. S amx bych si po krátkém osvěžení měla poradit.

Jsem si vědoma banu za cheating, který jsem dostala před více než rokem a půl, byla to chyba, to už nezměním.
Cheatery hlásím adminům přes steam, případně přes !, snažím se také hráče napomínat, aby dodržovali pravidla. Občas i mně ujede nějaké to slovo, ale budu si na to dávat pozor.

Příspěvek jsem nikde zatím nepřidávala, ale fórum pravidelně sleduji.

SID: STEAM_0:0:78182145

Těším se na všechny odpovědi.

Ich1nk4

FizzyBubble
02-02-15, 19:14
Jeden zaplej tu stačí PROTI + první příspěvek na fórku a hned žádost o práva. Jediný co cením je upřímnost.

Malicka_Dablice
02-02-15, 19:23
Prosímtě a teď mi pověz jaký je rozdíl v tom zda napíšu 201245468461 příspěvků a nebo ani jeden? Když se přeci nechci vyjadřovat tak nic nenapíšu a jen si to přečtu ne?

E: Vždycky se nejdřiv snažim kontaktovat adminy online, aby se to vyřešilo rovnou ve hře :)

FizzyBubble
02-02-15, 19:26
Prosímtě a teď mi pověz jaký je rozdíl v tom zda napíšu 201245468461 příspěvků a nebo ani jeden? Když se přeci nechci vyjadřovat tak nic nenapíšu a jen si to přečtu ne?

Jde spíše o to, že si nemám jak ověřit to, že umíš poznat cheaty (AB,WH). Neříkám, že jsem znalec to vůbec ale už jsem možná těch 100 lidí zabanoval a můžeš se podívat ke mě do příspěvků, hlásil jsem jako každý jiný a to jsem byl admin na JB a mohl jsem to banovat přes WEB.

Britny
02-02-15, 19:31
Bohužel na AIM sekci je tolerance nulová co se týče cheatingu, takže šanci získat práva na tuto sekci nemáš žádnou.

Giussepe
02-02-15, 19:56
OFFTOPIC

Bohužel na AIM sekci je tolerance nulová co se týče cheatingu, takže šanci získat práva na tuto sekci nemáš žádnou.

Vážně je tolerance nulová?

Prosím - Moje žádost o práva ; čti příspěvek #3 (http://csko.cz/forum/showthread.php?3150-%8E%E1dost-o-pr%E1va&highlight=multihack&p=45951&viewfull=1#post45951)

jinak, tím nechci řict, aby ichinka dostala z fleku práva, jen chci zamezit, aby se zde šířili mylné informace.

EDIT:
abych nebyl uplně offtopic, tak jednoho cheatera mi nahlásila. úspěšně.

klokan
02-02-15, 21:00
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=101095
Hráčku často střetávám na serveru, ale o tomhle se dozvídám nyní a říct, že jí to do karet nehraje by byl understatement. Skill pro adminování má hraniční, všehovšudy mi hlásila jednoho hráče, a to se SH, takže o její schopnosti rozpoznat cheaty nemůžu uvést nic směrodatného, plus žádná hlášení zde na foru a ihned žádost o práva jako první příspěvek, to mi přijde celkem odvážné. Tvrdíš, že jsi dělala adminku někde jinde, můžeš to nějak doložit? A co si představuješ pod pojmem ''camping''? Buď může jít o odstřelování hráčů na jejich spawnu, kde jim pomáhá dostatečně dlouhá ochrana, nebo čistě o kemp kdekoli na mapě, čemuž zase efektivně zabraňuje neúprosný camp meter, a ani jedno z toho porušování pravidel není. Protože tě znám ze serveru, chování máš na úrovni a nejsou s tebou problémy, tak ti to NE ihned nenapařím, ale je potřeba drasticky zvednout aktivitu v cheathuntingu. Zatím ani pro, ani proti.

'Seiter
02-02-15, 21:25
A co si představuješ pod pojmem ''camping''? Buď může jít o odstřelování hráčů na jejich spawnu, kde jim pomáhá dostatečně dlouhá ochrana, nebo čistě o kemp kdekoli na mapě, čemuž zase efektivně zabraňuje neúprosný camp meter, a ani jedno z toho porušování pravidel není.

S tím nesouhlasím, pokud kempí a neplní tím cíl mapy (tedy brát vlajku soupeři / bránit svoji) tak tím pravidla porušuje.

Co se týče tebe, něco si mi nahlásila, chovat se umíš, když chceš, to, že to je první příspěvek mě nějak nezajímá, i když pár nahlášených by jistě nevadilo, aby mohli všichni vidět, že haxora rozeznáš a to že zapla...každej admin k tomu přistupuje jinak, navíc nebyla by první ani poslední, to zas neměřme dvojím metrem, okamžitě kvůli tomu člověka zavrhnout je povrchní a krátkozraké. Můžu se za ni zaručit a dohlídnout na ni, kdyby bylo potřeba.

because
02-02-15, 21:34
Ahoj,
Tento ban si pametam ako keby bol včera. Neviem či potom nebola aj nejaká aféra tu na forku. TO znamená, že si písala niekomu z nás či ti nedáme ub atd. Ale to je už jedno. Ako som napísal predtým: Časy kedy som čakal na práva s úplne čistým štítom sú dávno preč. Preto je to asi jedno ci tu bude pro alebo proti.

dhaaqu
02-02-15, 22:07
Ich1nk4 je stálá hráčka na CTF už dlouhodobě, doteď jsem neměl spojeno, že je to zabanovaná lucka...

S tou povolenou uzdou co se týče přijímání ex-haxorů to cpe because už do několikátého vlákna a není tomu tak. Vždy byli v AT 1-3 lidi, kteří dříve cheatovali, vědělo se to o nich a přesto z toho nebo onoho důvody práva měli. V žádostech měl a má cheater, potažmo ex-cheater, vždy mizivou šanci. Na tom se nemění nic.

Zpátky k Ichi, mně toho nahlásila na steam zřejmě nejvíc, víceméně nárazově a se zajímavou oscilací. Někdy mi v průběhu hry nahlásila 3 cheatery během hodiny, kdy si všech všimla dřív než já a jindy mi zase nahlásila clear hráče a když jsem jí s trpělivostí vysvětloval proč byl ten který čas byl clear zahltila mě zprávami typu ":DDDDDDDDDDDDDD ten jetli je clear tak to teda už vážně nevím!!!!" ":DDDDDDd to snad nemyslíš vážně!!!!" "vždyť je jasně zapatej!!!! to to tam nevidíš????! :DD" a veškerá diskuse byla ta tam. Učit jí točit a přehrávat dema byl taky porod, protože to okamžitě vzdávala když něco nešlo ani si vlastně nepamatuju, jak to dopadlo... Chybí mi tak u ní větší mentální rovnováha a trpělivost.
Poměrně často se účastní hádek na serveru, ale většinou v relativně dobrém stylu, kdy spíš do někoho reje ať se uklidní a přestože "oponenta" umí urazit k vulgarismům sklouzává spíš sporadicky.
Za poslední dobu taky poměrně zvedla skill a to zřejmě bez WH.

Pro shrnuti:
(-) Cheating
(-) Nestabilita
(-) Nevyrovnaná hlášení

(+) Dlouhodobá aktivita
(+) Chování na serveru
(+) Rostoucí skill

Verdikt později...

ixrewr
02-02-15, 23:27
Hráčku znám, nedávno si mě přidala na steam kvůli hlášením.
Pokud se nepletu tak mi nahlásila 2 hráče, z toho 1 banned a 1 clear, kdy toho clear mě čekala podobná reakce jako už psal dhaaqu výše.
Jinak je aktivní (ne jenom na CTF) a dá se s ní bavit, ale myslím si že momentálně jí chybí trochu racionálnější, nezaujatý a klidnější pohled na věc.
tzn. PROTI

Zoyer
03-02-15, 00:43
mě jsi taky určitě něco nahlásila, ale nevím jestli by se při adminování vedlo 100%. Proto je velké mínus to, že tu na webu nemáš nikoho nahlášeného.

Kotel
03-02-15, 14:33
Vzhledem k tomu, kolik lidí je proti nabírání cheaterů, tak je zamítnutí v podstatě jasné. Proti je minimálně 90% aim adminů. Taková anketa už se dělala u Adia a to bylo na JB.

Vážně je tolerance nulová?

jinak, tím nechci řict, aby ichinka dostala z fleku práva, jen chci zamezit, aby se zde šířili mylné informace.

Za 4 roky se celkem dost změnil způsob nabírání adminů, protože musíme předvídat, kdo s kým může mít problém. 1 člověk může klidně způsobit odchod 20ti jiných.

dhaaqu
03-02-15, 15:08
Rozhodnuto

NE