PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na servery Capture The Flag

ALINKO
02-02-15, 20:55
Dobrý večer, ako hovorí nadpis, chcel by som požiadať o práva na servery Capture The Flag 1 a 2.

Základné INFO:
Nick: |~Wicked.Skill~|*Kto Polak?*
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198040696258
SteamID: STEAM_0:0:40215265
HLSTATSX: http://csko.cz/statsx2/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3141255

Niečo o mne: Volám sa Adam, mám 17 rokov a bývam v meste Trnava na Slovensku. Som študentom Strednej školy. Medzi moje záujmy patrí floorball, csko a moja "srdcovka" sú motorky. Cs 1.6 nonsteam hrávam od roku 2009. V roku 2012 som kúpil Csko aj na steame. Mal som pauzu, pretože ma už prestali baviť klasické servery, no to sa zmenilo, keď som objavil mód CTF na Kotelne. Hrám aktívne od polovice roku 2014 a na Kotelne od Septembra. Skúsenosti s adminovaním mám (samozrejme aj s AMX), bol som admin na Egame a X-sites. Na X-site som zastával funkciu hlavného admina.
Na CTF som aktívny skoro stále, snažím sa hlásiť cheaterov a všetkých čo porušujú pravidlá. Hlásim cez ! alebo priamo adminom na steame, myslím si, že žiadny veľký fail som ešte nemal.
Vopred ďakujem všetkým za vyjadrenie a dúfam, že dostanem šancu.

dhaaqu
02-02-15, 21:30
Ze serveru dobře známý. Skill zatím spíše podhraniční, pochvalu máš ode mě za chování na serveru. Alespoň si od tebe nevybavuji žádné excesy ani vyplakávání, když zrovna dostáváš.
Mě jsi nenahlásil nikdy nic, na fóru nemáš nic a hlášení ingame si nevybavuji žádná. To musí potvrdit někdo jiný.
Máš ještě odkazy na tvůj profil nebo žádosti na zmíněných serverech? Pod jakým nickem jsi tam byl?

ixrewr
02-02-15, 22:45
Hráče znám, je hodně aktivní na CTF. Pravidelně mi hlásí přes steam když jsem online (počet si nepamatuju - bylo toho dost, většina banned).
Řekl bych že to má v hlavě srovnaný a ctf servery dobře zmapovaný. Žádné problémy s ním spojené nemám, špínu jsem žádnou nedohledal, za mě PRO.

ALINKO
03-02-15, 06:45
Ze serveru dobře známý. Skill zatím spíše podhraniční, pochvalu máš ode mě za chování na serveru. Alespoň si od tebe nevybavuji žádné excesy ani vyplakávání, když zrovna dostáváš.
Mě jsi nenahlásil nikdy nic, na fóru nemáš nic a hlášení ingame si nevybavuji žádná. To musí potvrdit někdo jiný.
Máš ještě odkazy na tvůj profil nebo žádosti na zmíněných serverech? Pod jakým nickem jsi tam byl?
Tebe som hlásil jedného steam hráča menom tuším Barney mal WH Banned. Na EGame aj X-sites som vystupoval pod nickom ALINKO. Bohužial EGame už zaniklo a takisto aj staré X-sites.
Prepáčte mi, ak tu mám chyby, odoslané z mobilu.

NarutoO
03-02-15, 08:58
Chtěl jsem to napsat i k itchince, ale napíšu to sem, nicméně to platí pro všechny CTF žádosti. Není taková krize abychom za každou cenu přijímali admina konkrétně na CTF (v porovnání třeba s knife). Minimálně půl každého dne tam hraje admin, ať už klokan, nebo seiter. Občas tam hraju já a víc dhaaqu. Patří do aim sekce, takže tam banuje spoustu aim adminů.
Žádost v pohodě, excesy v chování neeviduju, když budeš pořádně hlásit, budeš mít šanci u příštího náboru.

Saintpepo
03-02-15, 17:20
Stretávam ťa často na CTF, ale nemôžem potvrdiť či tvoje hlásenia sú všetky banned pretože hráčov s menom alebo clan tagom |~Wicked.Skill~| je veľa a je aj veľa FAIL hlásení od týchto hráčov. Osobne som stebou nemal žiaden problém. Momentálnu tu sú 3 žiadosti na CTF, jedna už bola zamietnutá, ak by som si mal vybrať tak by som uprednostnil Klimaxa. Nie som proti ale ani za. Skús natočiť pár dem a hodiť tu na fórum, a doporučil by som ti vzdať sa |~Wicked.Skill~|.

dhaaqu
16-03-15, 00:16
Zatím příliš brzy.

NE