2cnak
03-02-15, 13:14
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 136451)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < 2cnak >
[AMXBANS] Tvuj nick: 2cnak
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:963373821
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:963373821
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 188.175.22.240
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.175.22.240
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < NarutoO >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag (de_westwood)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
Zdravim, netusim o co NatutoOvi jde, ale zcela nepravem jsem dostal dneska pred chvili ban... jsem vasinivy hrac CSka, hraju to uz nejakou dobu a hledal jsem dlouho server, kde bych se bavil, kde by byli dobri lide a necheatovalo se tam. Konecne jsem nasel csko.cz. Kde jsem ted dostal ban, pry za wallhack. Nic takoveho nemam ani nepouzivam. Obcas lamim a obcas luck... ale jinak skill a asi 12 let zkusenosti... Admin byl asi nazloben tim, ze par vterin pred koncem dostal headku a tak me proste bannul... doufam, ze nejste jeden z tech serveru, kde by si admini dokazovali banem svou silu... Prosim tedy urychlene o unban a at uz se to nikdy neopakuje!!! Jsem cistej!!! Necheatuju!!!! Chovam se slusne!!! Tak o co tady k sakru jde??!!! ... kdyztak muj mail: peterwinter@centrum.cz
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 136451)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < 2cnak >
[AMXBANS] Tvuj nick: 2cnak
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:963373821
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:963373821
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 188.175.22.240
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.175.22.240
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < NarutoO >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag (de_westwood)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
Zdravim, netusim o co NatutoOvi jde, ale zcela nepravem jsem dostal dneska pred chvili ban... jsem vasinivy hrac CSka, hraju to uz nejakou dobu a hledal jsem dlouho server, kde bych se bavil, kde by byli dobri lide a necheatovalo se tam. Konecne jsem nasel csko.cz. Kde jsem ted dostal ban, pry za wallhack. Nic takoveho nemam ani nepouzivam. Obcas lamim a obcas luck... ale jinak skill a asi 12 let zkusenosti... Admin byl asi nazloben tim, ze par vterin pred koncem dostal headku a tak me proste bannul... doufam, ze nejste jeden z tech serveru, kde by si admini dokazovali banem svou silu... Prosim tedy urychlene o unban a at uz se to nikdy neopakuje!!! Jsem cistej!!! Necheatuju!!!! Chovam se slusne!!! Tak o co tady k sakru jde??!!! ... kdyztak muj mail: peterwinter@centrum.cz