PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na Hide n' Seek

The Keox
07-02-15, 19:19
Zdravím všechny,je to tak aspoň to zkusím,než začnete psát,tak se posaďte a zkuste mě nějak pochopit :) i když to nejde -----

Nick : KEOXGETREKT
Steam id : STEAM_0:0:87880904
Profil : http://steamcommunity.com/id/KEOXGETREKT
Info o mě :

Ahoj,jmenuji se Vojta a je mi 15 let,na kotelně už jsem poměrně dlouhou dobu (cca. 2-2.5 roku).Nikde jinde sem nezačal hrát a Kotelna mi je věrná,no bydlím v Praze a na to,že sem dělal ping-pong,fotbal,tenis,tak teď plavu za nějaký malý klub a hrál sem rugby.Co se týče prohřešků a chatlogu,tak kde začít,asi začnu s prohřeškama : Hrál sem dost často na Furienu v té době kdy měl Eust práva,choval sem se hůř než kdy jindy a dostal sem 3x ban za demenci,potom co sem si to rozepsal s Eustem,sem se nějak uklidnil a pořídil si Steam.Chatlog měl pořád chybičky a hodně hráčů se mi pomohlo pomoct,což jsem byl rád. na Steamu sem měl snad jenom 1-2 bany a to asi zase za chatlog a druhý nevím.Zde na fóru mě zastihla ta nejhorší smůla - pokusil sem se vám nějak naklonit ,aby jste si mě všimli a poznali že nejsem takový krypl jak se zdá,ale zase sem to zvoral,Snažil sem se udělat pár turnajů viz. Furien a 5v5 Classic...Ukousl sem si moc velký kus koláče,díky turnaji Furien,který sem zkazil,sem si uvědomil,že sem střevo,po něaké době sem to zkusil zase,ale s výpomocí,samozřejmě výpomoc přisla v niveč...Organizátoři se buď nedostavili a nebo si sehnali team a hrály...Potom sem se zůčastnil turnaje CTF 5v5,který pořádal Fhacker,tady se dostávám k věci,která mi šrotuje hlavou už delší dobu a chci se MOCT OMLUVIT TO CO SEM PROVEDL,momentálně sem na blacklistu turnajů.
Asi další věc co bych chtěl zmínit je,že nejsem zrovna velký andílek a nechci aby jste mě tady hned FLEJMOVALI a jako normální slušní lidi se vyjádřily.
Studuji na ZŠ,ale hodlám se hlásit na Průmyslovou Školu a Bezpečtnostně Právní.

Něco o módu : Tak HNS a obecně JUMP SERVERY hraju po dobu jednoho roku (cca.) a každý mě tam pozná pod jménem keOX nebo daným nickem KEOXGETREKT,co se týče toho chatlogu,tak jsme hodně velký cholerik,ale snažím se co nejvíc se vyřvat v pokoji a né ve hře. Už se parkrát stalo,že sem potkal nějakého hackera na HNS,JUMPU či na B-HOPU,ale hned jak sem šel do spectu tak se vypařil

Server : Co se týče serveru,hraju tam poměrně dlouho a admini kteří tam mají práva tak tam moc nechodí,parkrát si tam zajdou a to je vše - Metrioxe sem viděl na serveru jednou za 2-3 měsíce a Hoppe no nevím jestli ještě žije.

Hlásení :
Snažím se aktivně hlásit jak přes "!" tak i tady,milejší je si sednou napsat do konsole record "x" a pak to šoupnout sem,myslím že mě postihnul jeden fail v AB u jednoho hráče.

Orientace v amx.. :
Je to až neskutečné,ale ANO vyznám se v příkazech amx..Po dobu 1-2 měsíců sem dělal admina na Aim servereh portálu,který je teď zrušen.

Ještě něco bych měl k daným turnajům,byla to moje chyba a vážím si lidí kteří mi pomáhaly...To co sem provedl tady na fórku bylo stupidní a horší jak můj rage u HRY...No prostě sem to zkazil a už sem se ponaučil

Než do mě půjdete a padnou tady samý PROTI,je to za účelem,že to chci zkusit a kdyby teda jste mi dali poslední šanci se napravit,byl bych vděčný jestli by jste mi napsali co a jak mám zlepšit - já už to vím je to chování,ale nějak to neudržím,ale snažím se.

Pár lidí mě pozná osobně,někteří z TeamSpeaku,za každou radu jak se správně chovat sem velice,ale velice potěšen - btw.: chci se omluvit asi všem adminům kterým sem nějak skazil den atd.,no znáte mě...

Chtěl bych aby se vyjádřili admini z Jumpu,ale i z Furienu,jak říkám každá rada dobrá.

Děkuji, KEOX

E/ co se týče chatlogu jakožto sám o sobě,když nemám náladu a chci si zahrát vypínám ho a snažím se psát jen pozitivně i přes to když vám někdo nadává nebo tak,poprosil bych jestli by jste nebyly skromní a výpisy si nechaly pro sebe a jenom napsali co si o tom myslíte.

ZeMi7
09-02-15, 15:49
Zatím ani PRO ani PROTI.

- zkus trošku zvýšit aktivitu v poměru k JB
- nahlaš nějaký cheatery na forum
- na serveru zkus ignorovat lidi kolem sebe... stále vidím, že se necháváš snadno rozhodit a vyprovokovat (nebo hud_saytext 0 do konzole)
- nekomentuj vše, co se děje ve hře

- nenechávej se vyprovokovat ani v chatboxu ani jinde na forum (to co občas píšeš je uplně zbytečné)

Pokud toto splníš, tak se přikloním k PRO.

The Keox
09-02-15, 18:00
Děkuju :) Zařídím se podle toho

Mr.Hol
09-02-15, 18:20
Zatím ani PRO ani PROTI.

- zkus trošku zvýšit aktivitu v poměru k JB
- nahlaš nějaký cheatery na forum
- na serveru zkus ignorovat lidi kolem sebe... stále vidím, že se necháváš snadno rozhodit a vyprovokovat (nebo hud_saytext 0 do konzole)
- nekomentuj vše, co se děje ve hře

- nenechávej se vyprovokovat ani v chatboxu ani jinde na forum (to co občas píšeš je uplně zbytečné)

Pokud toto splníš, tak se přikloním k PRO.

Tohle Ti bude trvat tak pul roku (aby byla videt "snaha o zmenu"), takze bych to zkusil casem.Momentalne spis proti

The Keox
09-02-15, 18:28
Pul roku asi ne ale to nevadi,zkusim to napravit :) Kazpadne dekuji za vyjadreni

3k a Jerry
10-02-15, 19:30
To by asi nešlo.. to už je trošku moc za čárou..

The Keox
12-02-15, 18:13
ASi máš pravdu,nějak se podle toho zařídím,ale jestli bych mohl poprosit i o vyjádření jiných adminů - hlavně Metrioexe a Hoppa

Zoyer
28-02-15, 00:14
lock na vlastní žádost