Zobrazit normální verzi : Natačení DEMA.
Ahoj všem,
chci se vás zeptat jak mám natočit demo ve hře. A jak ukončit a kam se mi to na steamů uloží díky za pomoc.
napíšeš do konzole "record demo" a jak to budeš chtít stopnout tak napíšeš "stop" ( bez těch ")
Demo se ti uloží ve složce cstrike :D
Ještě to upravím - když chceš natočit třeba hráče :_Koprakek_: (podobnost čistě náhodná), tak napíšeš do konzole (tlačítko, kde máš ; tohle :D) třeba "record koprakekmawhaneumihrat" bez uvozovek. Pokud máš Steam, uloží se ti nahraný soubor do složky "steamapps/common//half-life/cstrike" pod tím jménem, cos dal za record. No a když chceš to demo prohlídnout, otevřeš si konzoli v csku a napíšeš "playdemo koprakekmawhaneumihrat". :) A demo se ti přehraje.
Něco z toho jsem věděl no tak dik za informaci docela pomohla aspoň nebudu volat furt admina když nás navštivi cheater :D
Maaaaaaaaaaja
09-02-15, 16:29
Při přehrávání dema však doporučuji psát příkaz viewdemo, tedy: viewdemo název (např. viewdemo edisek).
Při přehrávání dema však doporučuji psát příkaz viewdemo, tedy: viewdemo název (např. viewdemo edisek).
Jakej je rozdíl mezi "playdemo" a "viewdemo"?
Maaaaaaaaaaja
09-02-15, 18:26
Když dáš viewdemo, zobrazí se ti časová osa, na které můžeš demo libovolně posouvat/zpomalovat/zrychlovat atd. dle potřeby.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.