Zobrazit normální verzi : Žádost o unBan - eXTreMe.
Dobrý den,dnes kolem 17té hodiny jsem dostal na kotelna classic serveru BAN za wallhack. Ban mi dal admin oVE.Délka banu: 16 týdnů (4 měsíce ).
Ban však byl udělen neprávem. Wallhack nemám,hraji čestně a bez jakýchkoliv cheatů. Prosil bych o "důkazu" ,kde mám WH. Admin je před banem za cheaty povinný natočit demo jako důkaz.
Moje IP adresa: 89.176.67.219
Moje icq: 411650046.
Děkuji,eXTreMe.
Hráč eXTreMe´
Typ banu SteamID a/nebo IP adresa
SteamID Není SteamID
IP adresa 89.176.67.219
Udělen 02-01-2011 - 17:15
Délka BANu 161280 minut
Vyprší 24-04-2011 - 18:15 (3 měsíce 3 týdny 0 dní 23 hodin 7 minut ještě zbývá )
Důvod WH
BAN dal Admin oVE (Ove)
BAN dal Server Kotelna - Classic | csko.cz (de_dust2)
Kup si Steam a nebo ti musi Kotel dat UNBAN...niv jinýho ti nepomůže
Já steam měl,ale ukradli mi ho a teď byly Vánoce a Silvestr,tak nebyly peníze na steam. Ale zítra si ho objednám...
Sedly neni admin, nema do toho co mluvit. Admin uz je off, na demo si asi pockame.
Chápu,chápu. :) Já si počkám,za pravdu to stojí.
Ove sem potkal na klasiku...Ale zapomel sem mu to říct
vyjimecne se oVE nespletl...jasny Wh neni co resit
můžete pls hodit link na demko? Rád bych se podíval, jestli je to ten extreme z 1.5ky :)..
btw jestli ti ukradli steam, na playzone fóru je docela hezký topic co a kam napsat, aby ti ho valve vrátilo, když tak to zkusim dohledat když budeš mít zájem.
btw jestli ti ukradli steam, na playzone fóru je docela hezký topic co a kam napsat, aby ti ho valve vrátilo, když tak to zkusim dohledat když budeš mít zájem.
Čo ho tak prekopírovať sem, nech sa nemusia ostatný tlačiť na playzone? :)
Hmmm. Čo keby ste si pozreli HLTV? oVE demo netočí. Aspoň tak mi to raz napísal, nie je to potrebné keď tam je HLTV.
http://www.playzone.cz/blog/bog/ukradeny-steam-co-s-tim :)
wtf? Ani nevím,kdo jsi,WH nemám,chci vidět demo. Admin je povinen točit demo před banem,takže ho vyžaduji a pokud jste dobrý portál ( což si myslím,že jste ) , tak sem demo hodíte.
A easyyy moc dekuju,vyzkousim to pokusím se to najít :))
Z HLTV je to jasne:) nevim o co se tady snazis kloucku tady neni demo potreba
Taky jsem viděl hltv a měl si wh, tak tu neklam . Admini nejsou žádní tupci .
No chlapče, užij si ban. =)
http://csko.cz/dema/classic/classic-1101021701-de_dust2.dem
Teprve to jdu koumat.
hh,tak teď už určitě UNBAN nedostanu,ale pokud si myslíte pořád,že mám WH,tak to ani nemá cenu,já nic nemám myslete si co chcete vyřešte to jak chcete..
hh,tak teď už určitě UNBAN nedostanu,ale pokud si myslíte pořád,že mám WH,tak to ani nemá cenu,já nic nemám myslete si co chcete vyřešte to jak chcete..
Keby si to WH nemal, tak by ti to jedno nebolo....
ja si to nemyslim ja to vim :D
Nedělěj tady ze sebe blbce akorát se ztrapňuješ . Admini nejsou žádní blbci, tady nikoho neoblafneš . Měl si wh, tak neklam .
Keby si to WH nemal, tak by ti to jedno nebolo....
Přesně. :) chlapec se prozradil :O
dík za to HLTV, pobavilo :DD...
" Admini nejsou žádní blbci, tady nikoho neoblafneš " nikoho neblafuju,ale když vidím ten Váš přístup,je mi to jedno,víš kolik je na CZ/SK scéně portálů? .. Takže tak :) Bye blbové
Po shlédnutí toho HLTV se ani nedivím, že to chvíli trvalo, než ho sem dali..tam fakt není co rešit a ty se musíš ještě hooooodně učit.... :DDD
" Admini nejsou žádní blbci, tady nikoho neoblafneš " nikoho neblafuju,ale když vidím ten Váš přístup,je mi to jedno,víš kolik je na CZ/SK scéně portálů? .. Takže tak :) Bye blbové
Však už jdi a nevracej se, tady nikomu chybět nebudeš . Haxuj si jinde, když tě to baví .
My nejsme blbové jako někdo tady že Extreme? Blbové nemají mozek, kdyby jsme ho neměly, tak na tvé LAM-WH nepřijdeme. Takže tu nedělej pokrytce a radši táhni blbečku. :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.