Zobrazit normální verzi : Práva na War3FT
Nick : FoxCZ
Věk : 15
Steam : fila141 SteamID : STEAM_0:0:208583013
Kontakt - ICQ : 474-028-969
- Email : filacermak@seznam.cz
o mně : Celý den trávim ve škole nebo u počítače nejradeji hraju CSko na FunAre[N]e :) a na Kotelně
mam Bratr a Sestra kteří mají vystudovanou IT skolu s Matruitou takže to bude v genech =) Jinak jsem mezi 300 nejlepšíma hráčema CZ / SK
Aktivita : 5 - 10 hodin denně
AMX : Mam zkušenosti co by měl mít admin, jsem adminem na game-csko.4fan.cz
J sem služný :)
Práva : Chci požádat o práva na War3FT =)
Děkuji Fox
SteamID : STEAM_0:0:208583013
ns id
Jinak jsem mezi 300 nejlepšíma hráčema CZ / SK
aha :D
game-csko.4fan.cz
:DDDDDDDD
A proč chceš práva tady, když hraješ jinde? :D
Protože hraju i tady...A nebaví mě tady hrát s lidma který mají WH, a admini vůbec sem nechodí, tak vám s tim chci pomoci =)
Tak myslím, že nejsi sám koho nebaví WHčkáři :D
...Jinak jsem mezi 300 nejlepšíma hráčema CZ / SK...
Ok,rozeberme si to! Na tohle si přišel prosimtě kde ? Napsal sis na svoji 4FAN aréně /rank ? Si služný ? ok.. Než něco postneš, přečti si to po sobě.. A co si můžu představit pod pojmem "Mam zkušenosti co by měl mít admin" ?
EDIT : Ne :)
Byl jsem admin na několik servrech amx ovládam bez problému..
Na war3 je dost adminu a chodi tam hodne casto. Adminujes jinde, tak tam zustan.
Tak kyž vás je hodně.. :D tak proč teda se nestaráte o ty Cheatry ?
Admini nemuzou stihat vse. Jak si psal, cely den travis ve skole nebo u kompu. Admini maji sve meze. Chodi taky ven. Kdyz vidis nejakyho cheatra udelej DEMO a hod to sem.
A nebo to cheateři nejsou. K žádosti - Ne.
No právě nemají čas a právě s tim chci pomoci.. ;)
No právě nemají čas a právě s tim chci pomoci.. ;)
Nepotrebuji, ale diky :)
Děláš velkou chybu ;).... Ale mohl by jsi mě skusit :) aspoň na skoušku tak tejden a pak se rozhone zda zůstanu nebo odejdu '? :)
Wut? Az ted jsem si toho vsimnul. Kotelna je Velky portal, tady se prava na zkousku nedavaj, obzvlast ne noliferum jako ty.
žiadosť pekná,ale na war3 je adminov dosť Nie.
:D Dal Ta Bhoper:D
04-12-11, 18:35
Chodím tam často a adminov tam je dosť som proti.
Co tim chceš říct ? jako že tu nehraju dost dlouho ? Hraju tu už přes rok
Ale já by jse chtěl zde práva.. protože to je až nechutný jak skoro každej druhej ma WH nebo jinej chceat.. a Adminy když tam zrovna někdo takovej je tak tam boužel neni a proto chci práva protože já tam jsem skoro furt..
Třeba tedkon bych měl dva adepty na ban za WH
Máš demo ?
/edit: volal si adminy přes "!" ??
chmod a+x /bin/laden
04-12-11, 18:53
Nick : FoxCZ
Věk : 15
Steam : fila141 SteamID : STEAM_0:0:208583013
Kontakt - ICQ : 474-028-969
- Email : filacermak@seznam.cz
o mně : Celý den trávim ve škole nebo u počítače nejradeji hraju CSko na FunAre[N]e :) a na Kotelně
mam Bratr a Sestra kteří mají vystudovanou IT skolu s Matruitou takže to bude v genech =) Jinak jsem mezi 300 nejlepšíma hráčema CZ / SK
Aktivita : 5 - 10 hodin denně
AMX : Mam zkušenosti co by měl mít admin, jsem adminem na game-csko.4fan.cz
Práva : Chci požádat o práva na War3FT =)
Děkuji Fox
na tom serveru, kde údajně adminuje (game-csko.4fan.cz/profile.php?lookup=11), má doslova uvedeno "Datum registrace: December 03 2011 01:53:43" (přitom server je v provozu od srpna) a v admin teamu uvedený není...
Není admin, nemá steam, lže, a na ICQ má fotku Justina Biebera, takže pochybuju i o jeho věku. Řekněte mu konečné NE a lockněte tému...
EDIT: Ještě jsem si ho nechal prověřit strejdou gůglem - ještě loni v srpnu hrál házenou za mladší žáky (obránce), tak ať teda netvrdí, že je mu patnáct. Je to LHÁŘ a místo administrátorských práv zasloužil by si výchovný týdenní BAN
Podle mě zrovna na W3 potřebuješ hodně zkušeností. To se dá potm říct, že má každej WH...Proč? V tomto mají největší výhodu undeadi. O těch říká plno lidí že mají WH, ale málokdy je to pravda. Když náhodou někoho trefí přes zeď a celej monitor mu zezelená, tak se nemůžou divit, že tam vystřílí celej zásobník.
Podle mě je na W3 adminů dost a kvalitních :)
edit: hrál házenou? obránce? To teda asi národní házenou :)
Já hraji házenou (handball) 14let a obránci tam nejsou :D
1) Jsem tam novej admin..Nejsem tam napsanej protože to ještě nezměnil..
2) Steam mam.
3 ) nelžu na ICQ žádnou takovou fotku nemam.. ( měl jsem )
4 ) Můj věk je o 4 měsíce napřed
5 ) Ne v srpnu jsem za mladší žáky nehrál ( a v házený obránci nejsou ) tak kde jsi to zplaši ;)
6 ) Žádnej Lhář nejsem
Ten steam neexistuje, pochopíš to? :D
http://forfairplay.com/
Zadej tam svoje steamID a napíše ti "Bad GameId"
Prosimtě já vim že undeni to mají výhodnější ale když chodí na jistotu tak to je WH 3ct jsme hummani za rohem a on skocí přípo na mě ( vyleze a hned mi da HS ) trošku divné ne todle žádná skušenot neni
Já neřikam že admini nejsou klvalitní ale nejsou tam tak často jako cheateři...
LoL co to je ? mam originální hru twl... a mam i Steam.. nechápu :/
Tak když si tam potkal tolik cheatrů, tak kde je nějaký demo?
Prostě už sem nepiš, nemáš steam což stejně bez něj práva nedostaneš
1) Jsem tam novej admin..Nejsem tam napsanej protože to ještě nezměnil..
2) Steam mam.
3 ) nelžu na ICQ žádnou takovou fotku nemam.. ( měl jsem )
4 ) Můj věk je o 4 měsíce napřed
5 ) Ne v srpnu jsem za mladší žáky nehrál ( a v házený obránci nejsou ) tak kde jsi to zplaši ;)
6 ) Žádnej Lhář nejsem
00:22:20 <VALVE_0:0:208583013><213.220.224.158> *DEAD*(Counter-Terrorist) FoxCZ : scroll
http://666kb.com/i/bz89caui54c9dwcxi.jpg
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.