PDA

Zobrazit normální verzi : Hľadám CS:GO team.

Spyware
18-02-15, 00:21
Zdravím :) Tak už z názvu je asi jasné čo by som chcel povedať. Hľadám 3-4 hráčov na hranie CS:GO Competetívneho módu. Mám nahratých cez 150h a .. áno som žiaľ rank Silver IV a preto hľadám niekoho v podobnom ranku kto by chcel ísť vyššie alebo aj niekoho kto by poťahal :cool: . Najlepšie viem hrať Dust II ostatné moc nehrám max pár krát Nuke aj to nechcem :) Prečo zháňam team ? Dosť často sa mi stáva že ma hodí do teamu s Turkami, Maďarmi, Rusmi a neraz mi rupnú nervy. Mám po sebe už 5x 7 dňový ban. Nehovorím že hrám dobre .. občas to failujem jak bot ale niekedy fakt válim :strongbench: Povinnosť Skype alebo TS3 (preferujem TS3) a bolo by dobré nejaké taká veková skupinka 14+ (skillerov beriem od 5 xD) a nemôže chýbať zmysel pre humor :) Pridajte si ma na steamku alebo píšte sem.

S pozdravom Spyware :D

J3ZUsSs*
18-02-15, 14:26
Ked budeš mať team tak budeš musieť hrať aj iné mapy, ne len DUST 2. Ked bdueš mať team tak si založte server a potrénujte nejaké taktiky, smoky, flashe a hlavne aim. Potom to pôjde hore.

Spyware
18-02-15, 16:26
Však jasné :) Len najprv musíš niekoho nájsť :smart:

The Keox
18-02-15, 18:21
Ahoj spyware :) bohužel sem taky Silver IV :DD ale rád s tebou budu hrát,pokud budu mít čas :) - momentalne mam ban az do soboty :DDD
bohužel se mnou moc nepocitej na TS3 a Skype ale spis in game :)

Spyware
18-02-15, 20:11
jo pohodka :D pridaj si ma na steamku :D no a ja už som Silver III po včerajšom bane takže neviem kedy mi to skončí :D

The Keox
18-02-15, 21:37
Provedu šéfe :cool:

Spyware
18-02-15, 22:29
Tak s váma to asi bude fakt prožitek hrát

A prečo myslíš ?

:D Dal Ta Bhoper:D
19-02-15, 00:47
Čo myslíš :D

Spyware
19-02-15, 14:45
Čo myslíš :D

Neviem:D nemyslím. prsote už podte niekto boha :D

KeYo
19-02-15, 14:56
Aj by som iśiel ale nováčikovia so mnou nemajú dobré skúsenosti.. často ich vypičujem:D

DarwiN
19-02-15, 18:23
Aj by som iśiel ale nováčikovia so mnou nemajú dobré skúsenosti.. často ich vypičujem:D

ty pičuješ furt aj na global elite že su to lam1 čo nič nedávajú .

Spyware
20-02-15, 12:32

znesiem všetko len ma vytiahnite z tej špiny silverskej :D

Slunicko
20-02-15, 15:21
Kdybys na to měl, tak se z toho dostaneš sám :)

KeYo
20-02-15, 16:53

no ono to az tak moc neni.. hej zo silveru sa vytiahnes sam ale z goldu vobec.. viem o com hovorim.. hrvaam proti MG a davam to.. lenze solo hry bez teamu sa hrat nedaju.. potrebujes na GO team proste:D

ty pičuješ furt aj na global elite že su to lam1 čo nič nedávajú .
ale sak ked nic nedavaju tak vravim len pravdu:D

Spyware
20-02-15, 20:05

Ja hľadám team na to aby sme sa dostali vyššie a zabavili. Tak nie vždy mi to ide že som top ale proste väčšinou je chyba teamu preto team hľadám

Slunicko
21-02-15, 20:20
ale houby, ukradli mi steam acc a z mého ranku (eagle-sheriff) mě potahal až do silveru dal jsem 8 her a jsem gold 1.. :)
a hrál jsem pouze 2 z toho s kamarádem.

The Keox
21-02-15, 20:43
tak to sy zkyll

Slunicko
21-02-15, 22:07
Spíš ne, protože na to už nemám čas, za 2 měsíce co mám steam zpátky jsem dal těch 8 her.. :D Jen říkám, že to jde, když na to máš, nemyslím to vůči vám nějak špatně, ale pak jsou tam takoví lidi, které jsem potkával na supreme elite úrovni a hrajou jak v tom goldu, proto říkám, že byste si ten rank měli vybojovat sami a nenechávat se tahat.. :)

Kebabko
21-02-15, 22:51
70% hracov su vyboostenci a kqly tomu sa drzim vety : Rank je iba obrazok bohuzial

kono159
23-02-15, 13:26
70% hracov su vyboostenci a kqly tomu sa drzim vety : Rank je iba obrazok bohuzial

preto tie matche budu navzdy nevyrovnane, nemam ani nahranych 100 h a som ak

KeYo
23-02-15, 13:47
ja mam 400 a som gold nova 3.. lebo jebli poliaci

kono159
23-02-15, 16:40
ja mam 400 a som gold nova 3.. lebo jebli poliaci

ja narazam skor na starsich trollov ktory to potahaju :D

Spyware
25-02-15, 18:11
Spíš ne, protože na to už nemám čas, za 2 měsíce co mám steam zpátky jsem dal těch 8 her.. :D Jen říkám, že to jde, když na to máš, nemyslím to vůči vám nějak špatně, ale pak jsou tam takoví lidi, které jsem potkával na supreme elite úrovni a hrajou jak v tom goldu, proto říkám, že byste si ten rank měli vybojovat sami a nenechávat se tahat.. :)

Ja len hľadám team aby sme mohli spolu hrať a nie znášať tam tých retardov a len som napísal že by som sa nebránil keby niekto ťahal nie že hľadám ťahača :D

Spyware
25-02-15, 18:12

pretže si haxor ! :D

monsignorsvk
18-11-15, 21:21
ahoj rad by som sa k vam pripojil som gold1 okolo 200hod.a budeme hrat aj turnaje alebo len tak hrat ja by som sa postupne posuval dopredu a chodil na ligy tak ked hrate aj tie nejake turnaje tak kvam idem.prosim napis moj steam je monsignorsvk

Klimax
18-11-15, 22:05
ahoj rad by som sa k vam pripojil som gold1 okolo 200hod.a budeme hrat aj turnaje alebo len tak hrat ja by som sa postupne posuval dopredu a chodil na ligy tak ked hrate aj tie nejake turnaje tak kvam idem.prosim napis moj steam je monsignorsvk

Pozri sa, kedy sa to riesilo.

monsignorsvk
22-11-15, 18:46
Ahoj hladam team chcem hrat turnaje a postipne sa dvihat hore ale prv musim mat team prosim ozvite sa mi hoci na gmail ktistianlukacko@gmail.com som gold 1 viac nez 200 hod.

KeYo
22-11-15, 18:50
najlepsi su ti typci co chcu hrat velke turnaje a su gold 1 .. v tejto dobe co ma LEM kazdy silver :D

Klimax
22-11-15, 22:53
najlepsi su ti typci co chcu hrat velke turnaje a su gold 1 .. v tejto dobe co ma LEM kazdy silver :D

Ze keyo :D:D

Btw. s gold 1 na turnajoch moc nepochodis..a to len tak na okraj

e: nn, uz polovicny supreme

KeYo
23-11-15, 08:19
Ze keyo :D:D

Btw. s gold 1 na turnajoch moc nepochodis..a to len tak na okraj

tu sa ozval silver, co ma LE

InTake
11-09-16, 09:41
Hladám csgo team s ktorím by som hrával. Už sme v teame dvaja hľadáme posledných troch. Mám 900 hrs na csgo. Rank som gold4 ale do teamu by som zobral goldov prípadne aj silverov.Keď tak tak píšte a možete si ma aj pridať http://steamcommunity.com/id/InTake1/. A napravidlách v teame. Do teamu berem od 13 rokov. Káždý člen musí mať Teamspeak!