Zobrazit normální verzi : Inferno only / Dust 2 only 3 / !o!ens
Zdravím, píšu zde stížnost jen kvůli tomu, že mi nejde do hlavy, jakému "trotlovi" (s prominutím..) byly udělený práva.. Hraju na inferno only, několikrát napíšu, že mám pěkně hloupý team, a pak mě to dá do týmu k !o!ensovi.. Ten mi napíše, ať také hraju, i když jsem měl tu dobu lepší skore než on (nepodstatná věc..).. Já napíšu pouze "Nezáviď :)", a on mi dá mute.. Co začalo nové kolo, tak jsem za ním běžel, a řezal jsem do něj, páč mě nenapadl jiný způsob, jakým by pochopil, že by mi měl dát unmute, a on mě kickl.. což mě celkem zarazilo a zamrzelo, když jsem měl 16k.. No co, pohoda.. S kámošem jsme pak šli hrát na dust2 only 3, a on tam přišel, a jen co přišel, hned mě i jemu dal mute, i když jsme nic nepsali, + jeho cca 5x bezdůvodně na dust2 only 3 kicknul, a poté mu dal ještě ban.. Prosím o odůvodnění :-)
Tak zaprvé panáčku, MUTE- dávám za slovník co máš k ostatním hráčům
KICK- je za neuposlechnutí napomenutí
a BAN- jsem dal tvojemu kamarádíčkovi na hodinu, ať se vzpamatuje za urážky v nicku atd..!!
Jestli tady máte chuť hrát, tak nepište každému "jaký není chuj nebo pičus" atd..!!
A buď rád, že jsi nedostal i ty za nadávání adminovi :console:
Rozumíme si??
http://leteckaposta.cz/372630759 - zde je malá ukázka tvojeho slovníku, tak si příště rozmysli co tady postneš ;-)
Tebe si pamatuju, tobe sem daval neska ban za slovnik, ze? Neustala provokace, urazky a primo sis o ten ban rikal. Tak nevim, co tu ted brecis. Neumis se chovat, tak musis holt pocitat s reakcí.
Stojim za Alesom, vyriesil to s chladnou hlavou
Mute i kick byl oprávněný, takže bezpředmětné řešit.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.